Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colonel pondró

0 bejegyzést írt és 604 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő lépésre szánta el magát néhány napja a Google óriáscég: a fő bevételi forrásukat jelentő AdWords hirdetési rendszerben (mely a kereső találati oldalán megjelenő hirdetéseit is kezeli) megtiltották az úgynevezett pro-life hirdetéseket az abortusz kulcsszóval…..
colonel pondró 2014.05.04 21:11:01
Amikor a választás éjszakáján olyan 20%-os feldolgozottság körül megláttam a HVG.hu első ilyen térképét, akkor ugyanúgy összeszorult a gyomrom, mint 2012-ben az első Békemenet alkalmával, amikor az elhaladt a maga tömegével az orrom előtt az Oktogonnál. Ilyen mértékű…..
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,…..
Eszterlánc főz Körömpörkölt 2014.02.22 14:45:00
Egy igazi megosztó étel. Lehet imádni és undorodni tőle és a két csoport sohasem fogja tudni meggyőzni a másikat. De miért is kéne? Bevallom, én is közelebb állok a finnyás csapathoz, a férjem viszont egyértelműen rajongó. Míg anyósom élt, addig évente egyszer-kétszer…..
Brüsszeli mejdan a kijevi Majdanon! Sikorski, Fabius és Steinmeier: le a kalappal, uraim! Európa megmutatta, nem gyenge. Az Eu diplomatái megakadályozták a legrosszabb forgatókönyvet. Brávó! Üdvözöljük a Magyar Nerköztársaságban! Paráztat a “jobboldali” kormánypárti…..
Y-GEN Állam férfi nélkül 2014.02.10 13:41:55
Áder János első, már köztársasági elnökként adott interjújában riporteri kérdésre azt mondta, hogy neve felmerülése után egy hetet gondolkozott, hogy lehet-e igent mondani egyáltalán a felkérésre. Mondandóját azzal folytatta, hogy "végig kellett gondolni, az alkotmányos…..
colonel pondró 2014.02.10 22:48:12
@Dolgozónép: Ilyen "államférfihoz" pont ez a név a legillőbb. Göncz egy féreg alias pondró. Én meg colonel. Na de én nem voltam elnök.
A Ténytár már többször foglalkozott az állampolgárok mindennapjait érintő ellátások megszervezésével. Kiemeltük, hogy az elmúlt években jelentős centralizáció zajlott le temérdek területen, amelyek között voltak sikeresebbek és (finoman szólva is) kevéssé sikeresek. Úgy…..
colonel pondró 2014.01.30 08:57:52
@Zedder: Azt, hogy kikre vonatkozik a 20 ezres szám úgy látom többedszerre sem sikerült megértened, szóval ha adhatok egy tanácsot én is, képezd magad tovább értő olvasás terén! Sok területen hasznát vennéd. A szöveg megértésének feltétele. Valamit valamiért.:-)
colonel pondró 2014.01.30 08:59:21
@Zedder: Ha a trafikügyben is annyira vagy tájékozott mint ebben és az információforrásaid is azonosak, akkor nem tudom miről fogunk vitatkozni.
colonel pondró 2014.01.30 17:19:18
@antinemzetifocialista: Téged az MSZP fizet vagy magadtól vagy ennyire buta és demagóg? Az írásod színvonalából ítélve a mai napod is egy kocsmában telt. Részeg hőbörgőkkel nem állok szóba. Ostoba. Ehh.
Egy az „elmúltnyolcévvel” erősen kritikus ismerősünk írása. Szerinte "érzelmeink és 2010 előtti érvényes meggyőződésünk ellenére is a kormányváltásra kell szavazni." Igen, ezt a Fideszt még úgy is megéri leváltani 2014-ben, hogy az utána létrejövő rendszert akár…..
colonel pondró 2014.01.10 02:02:57
@xtlight: ŐŐ. Megkérdezhetem, hogy honnan van tudomása arról, hogy milyen az átlag erkölcstanoktatás? Hány iskolában járt hospitálni erkölcstanórán? Másik kérdésem az lenne, hogy milyen az a bigott erkölcs amit oktatnak? És az miben is katolikus?
Biztosan sokan emlékeznek az 1980-as évek filmsztárjaira vagy reklámplakátjaira. A fél világ a lábaik előtt hevert, nők ezrei rajongtak értük és ezzel nagy részben ők határozták meg az akkori korok divatját férfi ideálját. Ki ne emlékezne a vagány rossz fiúra James Deanre a…..
Szeptember elején - mikor a Fidesz először előjött az extragyeddel - írtam arról, hogy mekkora vakítás a dolognak az a része, hogy bevezetik a gyes melletti korlátlan munkavégzést. Ugyanis azt pont ők szüntették meg 2011-ben. Persze ezt nem emlegetik, csak azt, hogy ők most milyen…..
sorok között A Facebook halott 2013.12.29 05:48:00
A részvények 2013-ban jól teljesítettek, de egy napokban megjelent tanulmány szerint, a Facebook a végét járja. Nem azért amiért gondolnád. Edward Snowden-nek köszönhetően sokan úgy tekintenek a Facebook-ra mint egy óriási adatgyűjtő monstrumra, ami nagyvállalatoknak,…..
colonel pondró 2013.12.29 21:24:07
@Orbán ad pénzt a pécsi focira,mert jön a választás: Pénzért csinálod vagy fizetnek ezért a sok butaságért? Eddig az volt a bajotok, hogy a Fidesz pénzeli a focit, most meg az, hogy nem. Helyette pénzeli azt a sportot, amiben tényleg világszínvonalon vagyunk, azaz a vízipólót. Mondjuk neked válaszolni az alighanem trolletetés.
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
Gyorsan lepörgött az idei szezon. Fel sem ocsúdtunk és lám: ez volt az idei utolsó adás. Nem tudjuk, mennyire jó még és mennyire sikerült a képzeletbeli lécen átugranunk ezzel a tíz epizóddal, de biztosíthatunk mindenkit: elmebeteg ötleteink és járműveink vannak betárazva…..
colonel pondró 2013.12.04 22:48:48
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
Sokaknak feltűnt, hogy a Horn-temetésen az első sorban ülő kormányfőkről készült fotóról hiányzik Németh Miklós, a diktatúra utolsó, a köztársaság első miniszterelnöke (hivatali idő: 1988. november 24. – 1990. május 23.). Hamar kiderült, Németh nem csupán a fotón nincs…..
Karma-geddon Megyünk Boldogan? 2013.06.19 13:32:19
Új céges autót kaptunk. Egy Mahindra Bolerot. India legkedveltebb típusát a MUV (Multi Utility Vehicle) szegmensből. A MUV magyarra fordítva talan a Zsúfoljunk Még Több Indiait a Kocsiba megfelelője.  Anand Mahindra birodalma 18 szegmensét fedi le az ipari és kereskedelmi…..
Amíg az egész ország figyeli a Duna árhullámának a levonulását, a kormánypárt azon emberei akik nem találnak munkát a gátakon szép sunyiban elvégzik az aktuális módosítást a sziklaszilárdnak kikiáltott alaptörvényen. Valószínű többet érnének már azzal ha az egészet…..
colonel pondró 2013.06.08 21:12:53
„...van egy talán szokatlan stílusom, ami abból áll, hogy szeretek érthetően beszélni, tehát amire azt mondom, hogy fehér, az fehér, nem szeretem a nyelvet megölni.” (Kósa Lajos, 2011 október) "Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!" - így…..
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
colonel pondró 2013.02.22 08:29:29
@dave30: A bányát???? Nem a bánya vezette az autót ember. A teherautó sofőrjét azt megkellene büntetni. Na de a bányát???
colonel pondró 2013.02.22 08:35:07
@Szabványok: Mondjuk ez azért 100%-ban nem igaz. Nálunk rosszabb utak vannak nyugatabbra is. Próbáltad már a cseh autópályákat? Azon is meglepődtem, hogy számtalan német vendégünk(hotel) dícsérte a myagyar autópályát az osztrákhoz hasonlítva.Márpedig nekik van mihez viszonyítani bőven.
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Íme egy lány, aki egy icipici kis faluból, Tamásiból indulva meghódította a világot… Egy lány, aki a modellek „szép, de buta” skatulyáját mindennap megcáfolva az élő bizonyíték arra, hogy a szép lányok is lehetnek okosak és ragyogóan tehetségesek… Egy lány, aki…..
A többség a felfelé nyíló sirályszárnyas ajtókról ismeri a Mercedes 300 SL-t – de annyit minimum általában tudnak róla, hogy ez valamilyen régi, autóipari ékszer. A hozzáértők azt is tudják, hogy a maga idejében bitang erős és gyors autó volt, már-már versenykocsi, de…..
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
Szerintem nincs köztünk olyan, akinek még nem kellett fényezést javíttatnia. Ismerjük, hogy megy ez. A legkisebb javításra is napok mehetnek rá, de nem is ez a legnagyobb baj. Egy-egy elem fényezése szakszervizben akár 60-80 000 forintba is kerülhet, speciális esetekben még többe.…..
colonel pondró 2012.10.01 13:09:26
@... ...: Van az öregnek egy zseniális szelepe, amin keresztül jöhet a levegő és nem szívja le, úgy hívják: ORR:-)
colonel pondró 2012.06.20 08:35:42