Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kemenes

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmvilág blog Coito ergo cum? 2010.08.03 17:27:00
David Cronenberg. Magyar műfaji film. Erotika és pornográfia. Joggal vethető fel, hogy e tematikai ív mögött az egyre szélesebb közönségek felé való nyitás szándéka húzódik meg, ám a harmadik Prizma izgatott felnyálazását követően a tévedés hervasztó konstatálása vár a…..
kemenes 2010.08.03 18:57:05
A mostani képregényes interjúnkban egy fehér hollót, egy képregényrajzoló hölgyet mutatunk be, aki talán a legfiatalabb is az eddigi versenyzőink közül, van saját Szomorú szörnye, részt vett a Scott McCloud által útnak indított nemzetközi mezőnyű 24 órás…..
Az olcsó ezotéria a kereskedelmi tévézés egyik vezető üzletágává lépett elő. A babona kelendőbb, mint a középkorban. A könyvplázák eladási listáinak tanúsága szerint celebek és arkangyalok véleményére ad leginkább a magyar, ha léte alapját érintő kérdésekről…..
FIAT! „Amiként kezdtem..." 2009.12.31 23:59:00
A lakásfelújítás forgatagában egy ismerős mappára bukkantam, ami a 10-11 éves kori képregényes szárnypróbálgatásaimat tartalmazta. Pókember, Daredevil, Conan és Kalán néni megmosolyogtató kalandjai elevenednek meg a lapokon, több mint 50-60 oldalon keresztül. Egyértelmű, hogy…..
kemenes 2010.01.03 06:27:45
– Le kell engedni kicsit az aurát – mondja sátáni vigyorral egy kolléga a szomszédos piszoárnál Varga Ágota legújabb dokumentumfilmje, az Ezotérben vetítése után, és lőn: kéjesen vizelni kezd. Az ítélet tömör – és teljesen helytálló.Az Ezotérben című film…..
A kereskedelmi tévék szívét sem tamburin-, sem lantmuzsikával nem lehet meghódítani; ez a való világ, itt egy jól intonált, szaftos büfi többet ér ezer szónál. Cirka másfél éve Benkő Dániel is beleszimatolt a levegőbe, s mit ad Isten, illatos piaci rést orrontott. Gondolt hát…..
Geekblog Black Hole 2009.11.24 18:00:00
Vannak még, akik szerint egy történet nem attól válik igazi horrorrá, hogy maszkos őrültek öldökölnek benne félmeztelen tinédzsereket, vagy hogy zombik zabálják fel benne tehetetlen emberek belsőségeit. Vannak, akik ennél mélyebbre ásnak, bőven a felszín alá, akik az…..
Sokaktól hallani, hogy Fábry az életben elviselhetetlen. Mások szerint meg csupa báj és kellem, sőt annyira édes, hogy sózni kellene. Egy biztos: őrületesen jól áll neki a képernyő.Azonban most, amikor sorsukat kétségbeesetten elcserélni igyekvőket, csalfa, vak reménytől…..
kemenes 2009.10.26 20:53:44
@gitáros: Ez kérem szépen nem általános műveltség, hanem úgynevezett "kvízműveltség" - volt egy idő, amikor rendszeresen használtuk ezt a szót, és egy olyan "tudástípust" értettünk alatta, amelynek a birtokosa egyáltalán nem biztos, hogy igazán ért, odafigyelve feldolgoz, ne adj' Isten kreatívan mozgat/egymásra vetít bizonyos bebiflázható infókat, hanem csak: egyszerűen tudja az adatot (pl. azt, hogy hány soros a Szigeti veszedelem).
Mindenki jól tudja, hogy a kereskedelmi tévék szívük szerint még az időjárást is az éppen Drakulával közösülő Paris Hiltonnal mondatnák be, úgyhogy a Hal a tortán eheti fordulata és metaüzenete (rabolni, sikkasztani, sőt tán még ölni is cool) mérhetetlenül gusztustalan…..
Az idős ember a kommersz tv aspektusából nézve amolyan se hús, se hal, már ami felhasználhatóságát illeti. Nemcsak a kozmetikai műtétekhez vezető kapudrogok: a pro-lifting antiage formulák és egyebek modern varázslata pattan le árkokkal teli arcáról, de nem érti az általános…..