Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PepitaDomino

0 bejegyzést írt és 254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jócskán tart a szandálszezon, és egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan néz ki a szép cipőbe bújtatott láb. Szerintem kevés csúnyább dolog van, mint az elhanyagolt lábfej, a kirepedezett sarok, a lepattogzott körömlakk, a bőrkeményedésekkel teli talp.…..
Rachel Zoe celebstylistot neves divattervezők gyilkolják meg a Harper's Bazaar új számának fotósorozatán. A képek apropóját Zoe elhíresült mondata, az I die adta - ezzel szokta ugyanis jellemezni, ha valami nagyon bejön neki. Itt Michael Kors és Marc Jacobs végez Zoe-val, alant pedig…..
Paris Hilton valami miatt azt gondolta, hogy jó ötlet Monroe bőrébe bújni az új parfümje bemutatójára. Szerintem borzalmasan béna, közönséges, műanyag. A ruha iszonyú rossz választás volt, de a színek, a smink akár még jók is lehetnének. Megnyugtat azonban, hogy sokkal szarabb…..
Csak romantikus lelkűeknek! - szólhatott volna a figyelmeztetés Zuhair Murad legújabb couture kollekciójának bemutatóján. A pezsgőszínű, csupa csipke és csupa fodor ruhák gyönyörűek ugyan, ám egy bizonyos kor felett (amikor az ember már nem érzi magát minden pörgős szoknyában…..
Mit szólunk Julianne Moore-hoz a Bulgari új kampányában? Sok? Kevés? Pont jó?..
Csecsebecse Királyi esküvő 2010.06.21 08:11:00
Férjhez ment Viktória, svéd koronahercegnő (Svédország jövendő királynője), méghozzá a személyi edzőjéhez, Daniel Westlinghez, aki tegnaptól Västergötland hercege. Természetesen a királyi családok legtöbbje tiszteletét tette az eseményen, amelyet legalább akkora…..
Csecsebecse Ascot, kalapparádé 2010.06.20 15:08:36
Csak a legdurvább kalaprajongóknak ajánlom az alábbi galériát, mely az ascoti lóversenyeken felvonultatott fejfedőket mutatja meg.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/virgogirl/ascot_2010/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal",…..
A Dior idén Shanghajba utazott azért, hogy bemutassa 2011-es cruise kollekcióját. Mint azt John Galliano elmondta, a fő inspirációt Jean Seaberg, Romy Schneider, Jeanne Moreau és Francoise Hardy, illetve a francia Új Hullám jelentette számára - akár csak a Chanel Cruise 2011 esetében,…..
PepitaDomino 2010.07.20 22:20:16
Egészen nagyszerű sorozat készült Jessica Albáról a Tatler magazinba. Rég láttam őt ilyen szépnek, mint ezeken a képeken.  ..
PepitaDomino 2010.05.10 22:03:39
Az agyam egy eldugott zugában értem én, hogy miért akarnak érett negyveneseket tizenöt éves babákként ábrázolni, de ez a plakát valami förtelmesre sikerült, valószínűleg félreértették az "egy kis retus" fogalmát. Kim Catrall arca különösen rémisztő (ő az…..
PepitaDomino 2010.05.10 22:00:42
@cicómicó: Azon gondolkodom, az nem lehet, hogy olyat akartak, mint a régi festett plakátok? Csak nem sikerült nekik olyan jól, hogy mi örüljünk.
Madonna ezúttal az Interview magazinban szerepelt egy nevetségesre retusált fotósorozattal, melynek "nyers" változatát Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Tetszenek a képek, jó a hangulatuk, a fekete-fehér színvilág - csak kár, hogy ez már nem annyira Madonna. Igen,…..
Nem véletlenül szerepel a Vogue Paris címlapján Penelope Cruz háromszor is, ugyanis a májusi számban vendégszerkesztőként tevékenykedett.A Vogue Paris májusban három címlappal jelenik meg, melyek mindegyikén feltűnik Pen. Az egyiken Bonoval, egy másikon Meryl Streep-pel, míg a…..
A koreai Obzee elnevezésű divatcég 2010-es tavaszi/nyári kampányához a divatfotókat gyönyörű zöld környezetben készítették. A cég arcául Anja Rubik-ot, Alana Zimmer-t és Elsa Hosk-ot választották. A fotós Azim Haidaryan volt. Szép a környezet, a ruhák is kellő hangsúlyt…..
                    Natalia Vodianova-ról kb. 6 éve készült a kép Glen Luchford és a W magazin jóvoltából...
PepitaDomino 2010.04.26 20:50:03
@quika: Tényleg tisztára Jodie a Taxisofőrben!
Botrány az extra méretű* modell főszereplésével készült reklám körül: a Lane Bryant cég azzal vádol nagy amerikai tévécsatornákat (a Fox-ot és az ABC-t), hogy nem voltak hajlandóak leadni a reklámjukat, mert az túlságosan "szexis"; a cég szerint azonban a nagyobb…..
PepitaDomino 2010.04.26 20:40:46
Oscar de la Renta 2011-es esküvői ruha kollekciójának elkészítésekor igyekezett minden igényt kielégíteni. Ebben a kollekcióban szerintem mindenki talál neki tetszőt. A ruhák leginkább hófehérek, csupán egy-két ettől eltérő színű készült. A formavilág elmondhatatlanul…..
PepitaDomino 2010.04.21 22:05:59
@Elanor_: Vannak pasik, akiknek a miheztartás végett egyértelmű jeleket kell küldeni :))))
PepitaDomino 2010.04.24 21:39:56
@Brüsszeli csipke: Én sajnálom, hogy nem maradnak fenn ezek a hagyományok ebben a globalizált világban.
De ezeken a hagyományos dolgokon kívül nem szeretem, ha a színekhez jelentéseket társítanak, pl. a lila a kielégítetlen nők színe, piros, narancssárga: pártpreferenciák. Hordjon mindenki olyat, ami jól áll neki!
Kicsit már előrevetítve a holnapi Parfümpénteket, ezúttal azt szeretném megtudni, melyik volt az első "igazi" parfümötök - túl a Fa dezodoron meg az Impulse Incognitón, ami az én kiskamasz-koromban meghatározó volt.A kérdés azért merült fel bennem, mert az egyik…..
A Vogue és a Harper's Bazaar májusi, spanyol kiadásából szemezgettem egy kicsit. Az előbbi magazin címlapján Raquel Zimmermann látható, majd egy fotósorozat róla, amelyen lenge öltözékben, natúr sminkkel pózol. Egyáltalán nem túl különlegesek a képek, Raquel nem tartozik a…..
 A f...ba már, hogy nem tudom elmenteni...Ruha és cipő: Ferré, táska: Louboutin, 8 pont a tízből...
Tetszik. A dalt is nagyon szeretem, Pamela pedig egyre szimpatikusabb (és kifejezetten jót tesz neki, hogy alaposan fel van öltöztetve)...
PepitaDomino 2010.04.22 20:20:00
@Scala: Akkor lenne napi 8 órám a mozgásra, ha ezért fizetnének. 10 éve futok, heti 3-4 alkalommal 4 km-t. (Feltéve, ha nincs hideg és nem esik semmi.) Így kevésbé látványos az eredmény, de nem panaszkodom :)
PepitaDomino 2010.04.22 20:38:54
@Scala: Jaja, sejtettem, hogy nem azért írtad :) Sarokfájás :( Én minden futóműproblémát fáslival gyógyítok. Próbáltad már?
PepitaDomino 2010.04.22 20:39:39
@Virgogirl: Köszi :)
Ma ünnepeljük - ki így, ki úgy - a Föld napját; a tudatosság, az "ökoérzékenység" az elmúlt években a divatban is megjelent. Ráadásul, ez már nem a batikolt-sarus vonal (amivel nincs semmi baj): a nagynevű tervezők között is vannak olyanok, akik tudatosabban…..
A német Vogue májusi számának címlaplányáról itt a magazinbeli képsor, melyet a címlaphoz hasonlóan Alexi Lubomirski készített. ..
Christian Louboutin 2010-es őszi/téli kollekciójában lévő cipőket Meseországban fotózta le Khuong Nguyen, akit valószínűleg az Alíz Csodaországban, a Kis Hableány, a Hófehérke és a hét törpe - és ki tudja még mely - mesék ihlették meg. Korábban is készült már érdekes…..
Csecsebecse Parfümpéntek - hírek 2010.04.16 08:10:48
A nap híre: Bruce Willis saját parfümöt ad ki. Semmit nem lehet tudni róla, csak azt, hogy nyáron kerül az üzletekbe és egy német cég lesz a gyártó ill. forgalmazó. Kíváncsi vagyok, milyen illat lesz: fegyverolaj? izzadtság? kopaszodás elleni gyógynövényes elixír?Dannii…..