Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnestestvér

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem recskazta halalra magat, a Camino legbizarrabb zarandokszallasat vezeti az isten hata mogott, Molinaseca-ban. Es mar 2000-ben tudta, ki lesz az uj papa II. Janos Pal halala utan! Carradine-t Spanyolorszagban mindenki Albertonak szolitja, bar eleg vicces akcentussal beszeli az angolt (de…..
Ágnestestvér 2009.09.08 14:46:11
@N.G.: hát, csak gratulálni tudok, ha csak ennyi jött le!
Az megvan, hogy az Indiana Jones-filmekben a legrazosabb uldozesi jelenetek utan is mindig megkerul Indy kalapja? A ficko vizbe esik, lezuhan a sziklarol, meg hasonlok, de az utolso jelenetben a jol ismert dallamokra mindig befujja a szel a viharvert Stetsont. Bar tavaly en is beoltoztem Indiana…..
Az estellai kenyszerpiheno utan nehez volt ujra visszavedleni talpalo zarandokka, de legalabb megereztem valamit az El Camino igazi hangulatabol. Sokkal jobb egyutt kelni a fel 6-tol mojolo hardcore turazokkal, kavet szurcsolni a tarsalgoban, elindulni meg napfelkelte elott, aztan 21 km gyaloglas…..
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
Ágnestestvér 2009.08.10 20:10:25
@naszvad53: ja és azért nem mentem vele, mert nem hagyhatom magára az 5 hónapos kisfiamat :) Vagy vihetném, de nem biztos hogy kultiválná :P