Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zépont

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Mongolian BBQ múltkor kapott az arcába, pedig kizárt, hogy embert egyenek a felszolgálók. Szilvinek nagyságrendekkel pozitívabb tapasztalata volt velük:A Márvány utcai Mongolian BBQ-t szeretném kicsit megvédeni. Én 3-4 alkalommal voltam már ott, utoljára tegnap (11.21.) este.…..
zépont 2010.11.22 13:43:32
@debramorgan: én ettem kb. 4*5cm húsdarabkát, plusz SALÁTÁT és 10 szem hasábburgonyát, párom szintén. A tortát pedig hazavittük.
És ezért mennyit perkáltatok?
Ákos korszerű módon HD-re váltott, a szerelő a megadott időben meg is jelent a set top boxszal, beszerelte és azt mondta, hogy egy óra múlva élni fog a rendszer. De nem így lett, Ákos nem kapott mást, mint egy üzenetet a tévétől, miszerint "nincs hozzáférése". Itt…..
zépont 2010.11.18 13:24:09
@Dr. Körömlakk ®: Ez nem igazság, nem is olvastad!
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
Az ember a legtöbbször annyit mond neki, hogy "honnan tudják a számomat", aztán lecsapja, de nagyon ritkán gondol bele, hogy milyen lehet a XXI. század piócája, a telemarketinges élete. L. most elmeséli, neki milyen volt a 2f-nél. Sejtették például, hogy az ember, aki a…..
zépont 2010.11.11 11:41:04
@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): A dél má' 11:11-kor van?
Az alábbiakat el lehetett volna intézni annyival, hogy "étteremben jártunk Magyarországon", de akkor nem szórakoztunk volna ilyen jól. Duarte Freitas do Ramalho csodás plaszticitással írja le, milyen volt kétszer is ugyanazon a helyen vacsorázni Tiszafüreden. Tocsogjunk…..
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
zépont 2010.10.18 11:56:38
Egy vad bika igazi szexuális erejéről annyit, hogy pár másodperces közösülésre képes mindössze, a sperma mennyisége pedig fele a lóénak és egynegyvened része a disznóénak. Olvasónkat mégis annyira feldühítette a spam, ami egy vad bika szexuális erejét ígérte neki, hogy…..
zépont 2010.09.23 12:14:02
Az OTP nem töri magát, hogy kedvében járjon ügyfeleinek, unott ügyintézők tologatják a papírjait, de csak addig, amíg pénzünkkel együtt ott nem akarjuk hagyni a bürokratikus szervezetet. Utána hirtelen sokkal dinamikusabbá válik a cég.   Erre akkor döbbentem rá, amikor a…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
zépont 2010.09.02 14:25:27
@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): Szerintem ez a 3 levél ugyanannak a társaságnak a terméke. Nem? Hazafele megbeszélték, hogy minél többen írnak a Homárnak. Persze csak, ha már hánytak, ugyanis amit össze-vissza ettek, az tuti róka...
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
zépont 2010.07.20 13:55:27
@PaSzi: Tudod Te, hogy hol van Zsolca?Mégpedig Felső? 2 km-re a Sajó mellett... Gondolod, hogy ott nem kellett volna arra számítani, hogy jöhet az ár? Én tényleg sem a tárgytól nem akartam eltérni, tudom, hogy a biztosítót szidjuk, sem pedig ellenségeskedni nem akartam, csak már láttam olyan házat, ami folyó mellett van és nagy betonlábakra épült, kb. 3 m magasan kezdődik a lakótér, alul meg jópofán kihasználták a száraz időszakban.
Biztos nem gondolta át a két 60 év körüli idős ember azt, hogy milyen házikót vett meg és újított fel fullosan.
A biztosítók meg nagyon rafináltak. A biztosítást örömmel megkötik, csak káresemény ne legyen soha!
zépont 2010.07.20 17:47:20
@Mocskos Világ: Hát, tudod... Annyira utálom azokat, akik kifotgatják mások szavait.
Szerinted tényleg humoros volt a kérdésed a lépcsőkre vonatkozóan? Nem azt írtam, hogy emeljék meg a házat, hanem, hogy nem biztos, hogy azt a házat kellett megvenniük 60 évesen, és full felújítani, rááldozva a pénzüket. De ha jól látom a reagálásodból, ma nagyon humorosan fogod fel a dolgokat.
Tessenek már nekem elmagyarázni, miért kell nekem közjegyzőnél igazolnom, hogy nem volt bejegyzett élettársi viszonyban a gyermekem anyja, amikor ezt az anyakönyvvezető lepecsételte, illetve nem szerepel egy saját adat lekérdezésére sem ingyenes adatbázisban, amiből amúgy nem is…..
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
zépont 2010.07.14 07:09:54
@Megdobbent: De most akkor mi is az az 5. és hogy hol van Pécel? Nekem ez nem mond semmit.
Én csak azt tudom, hogy a nagymamám mondta egyszer régen: nem messze van ide Pécel, ott verik a pinát léccel.
Jelenlegi munkahelyemen 2009. márciustól dolgozom. Májusban jött egy új főnök, akivel nem szimpatizálunk. Eltökélte, hogy ellehetetlenít és azt kell mondjam elég jól csinálja. Nem kaptam meg a tavalyi gyerek utáni 2szabinapot (nem találják, hogy aláírtam volna ez ügyben…..
"Mindennemű kommentet mellőzve elküldenék Neked egy fotót, amit a minap készítettem a házunk bejáratánál. Néhány lakó nagyon kellemesen elcseverészett a rögtönzött chat-fórumon. Én nagyot mosolyogtam ezen az egészen. Nagy az Isten állatkertje! Remélem Nektek is tetszik…..
Marcellnek nem is ezzel van gondja, hanem hogy mintegy két hónap alatt odáig jutott a szerviz, hogy most már lehet, hogy tudják a hiba okát, és talán a cserealkatrész is megérkezik nemsokára: 2005-ben vásárolt Candy hűtőnk 2010. májusában meghibásodott. A Candy márkaszervíznél…..
zépont 2010.06.28 08:41:38
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
zépont 2010.06.17 13:54:09
@BKV figyelő.hu: Ez a Berényi Attila az, aki a Barátok Köztben szerepel és nem tudom miből van pénze, és a Nórát d..ja?
Autószerelőkről csak-csak szoktak írni a Homárnak, autószerelők maguk kicsit ritkábban. Örömmel köszöntjük tehát levélíróink között Lászlót, aki ehhez képest nem jókedvű. Először összetörte a kocsiját, aztán meg kellett vennie bele a jobb első lámpát, de amikor a…..
zépont 2010.05.31 08:57:45
A magyar társadalmat legkevésbé jellemző erény a szolidaritás. Ez a ridegség igaz természetesen a fogasztókra, így a Naiv Ügyfelekre is. Gábor például nem kegyelmez az érintőképernyővel hadakozó nyugdíjasoknak, csak remélni tudom, hogy ötven év múlva nem róla írnak nagyon…..
Egy nemlétező hitelkártya nemlétező tartozásai miatt a Budapest Bank szépen önállóan elkezdett pénzt levonogatni ladista számlájáról, aki csak pislogott mint az átvágott naiv ügyfél legszebb mintapéldánya. Kezdeném a múlttal: a kétezres évek elején volt egy Budapest Bankos…..
zépont 2010.05.20 13:17:18
Tibor levelezési címét egyszercsak megváltoztatta az Allianz, így sem a tavalyi, se az azelőtti fizetési felszúlítást nem kapta meg. Először még sikerült sztornózni az akciójukat, másodszorra azonban megették a szerződését csíkokra vágva Bolognai-mártással: Majdnem három…..
zépont 2010.04.29 10:00:27
A Tesco Express pénztárosa ugyan belátta, hogy ha nem stimmel a gépben szereplő és a termékhez kiírt ár, akkor azt nekik ellenőrizni kell, a dühös boltvezetővel történt egyeztetés után mégis úgy alakult, hogy D. csak a magasabb áron tudta elvinni a kolbászt. Gondoltam megosztom…..
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
zépont 2010.03.12 10:34:27
12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb: 2010. március…..