Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betonacel

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Amikor először megláttam a reklámot, nagyon mulatságosnak tartottam a kis figurákat, amik mindenhová követik főhősünket:   A szám: Damien DeBoos (Nylon Studios) - Stop following me A számot kifejezetten ehhez a reklámhoz készítették, ezért ez nem egy letölthető valami. Aki…..
Nagyon tetszett a zenéje, egészen odáig amíg meg nem hallottam teljes egészében az eredetit. :) De ugyanígy voltam a Focus reklámmal is. Tehát a reklám: És az eredeti: (Az Ogilvy Advertising London készítette.) És az eredeti: Pluxus - Transient   ..
Szerezz be egy üveg/korsó/doboz Borsodit és készíts egy videót, amelyen balról átveszed a sört, csinálsz vele valami vicceset/kreatívat, aztán továbbadod jobbra az utánad érkezőnek. Töltsd fel a videót, hogy legyen esélyed nyerni, és terjeszd az igét Facebook-on, iWiW-en…..
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
betonacel 2010.07.20 17:00:51
@herbaloo: Örüljetek neki, hogy nektek van esélyetek nyerni... de szerintetek nálunk milyen lázdás törne ki ha megpróbálnék beleszólni abba hogy milyen mosóporral mosson, illetve talán lázadás nem is lenne hanem csak annyi hogy akkor innentől te mosol. És nincs az a mini hogy én mossak meg vasaljak.
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
betonacel 2010.07.13 16:02:41
@brékes: Persze kell egy kis energia ital hogy pöröghess mi :P:D
Hogyan tévézel Te? Mutasd be, mit lát belőled a TV-d saját szemszögéből!  A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like'…..
betonacel 2010.07.13 16:00:40
@nayan: Azért nem hiszem hogy egy sima egyszerű ücsörgős képpel lehetne, nyerni... mondjuk ez csak azon múlik hogy mennyi ismerősöd van:P
Ingyen cumók Snickers játék 2010.07.13 13:02:48
"Regisztrálj és töltsd fel az éhes énképed, aztán szervezd össze a haverokat és indulhat az egész pályás lájkolás a Sziget jegyekért."Link: www.snickers.hu/Köszönjük Áginak!..
"A facebook-on lehet fotókat feltölteni "Hogyan tévézel Te?" témában, és az első 5 legtöbb lájkot gyűjtő kép feltöltője nyerhet egyéves MinDigTv Extra előfizetést!" Link: www.facebook.com/hogyan.tevezel.te .Köszönjük Lindának! ..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Ahogy melegszik a levegő, úgy jön el menetrendszerűen itthon is a music-driven (vagy annak titulált) kampányok ideje. Az idei szezon egyik első fecskéje az örökzöld Sport szelet.A Papírpárbaj névre hallgató promóciót egy az egyben a zene viszi el a hátán. Van egy adott, masszív…..
betonacel 2010.05.26 10:35:39
@Ekhidna: egy ilyen párbajt szívesen megnéznék, aztán persze a gondolom a közönség dönt és a vesztes elyére jöhet a következő... :)

re brékes: biztosan lehet kapni jegyeket, mert azt mondták hogy fognak ingyen jegyeket osztani meg sorsolni, akkor gondolom venni is lehet...
betonacel 2010.05.26 10:57:22
@serrov: az azért biztos nagy buli lenne szívesen megnéznék, illetve Hallgatnék, egy ilyen zenei csatát! :)

re brékes: azt olvastam hogy lehet nyerni ingyen jegyeket, meg sorsolnak is, úgyhogy ezek alapján biztos lehet venni is sőt gondolom a legtöbb jegyet azt nem sorsolják úgyhogy ha ki akarsz enni akkor szerintem menj biztosra és vedd meg, ha megtalálom mibe fáj akkor megírom...
Szívesség ide, szívesség oda:) vagyis nem, mivel teljesen spontán módon a Sport Szelet Papírpárbaj rajongói oldalán promózva találtam az oldalt, így megérdemlik, hogy írjak én is erről az egészről. Tehát a http://www.facebook.com/Papirparbaj oldalon sok sok zenével…..
betonacel 2010.05.26 10:28:47
@Trackid: Én úgy tudom hogy lesz júni 26-án 6de ez még nem fix mert szavazással dől el olvasd el a fenti cikket/ de ezen kívül nem halottam,semmi konkrétat.
Ingyen cuccok Filmőrült 2010.05.10 14:13:00
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0 Írd meg a benne elhangzott filmek…..
betonacel 2010.05.14 10:57:43
@kmaate: Hátigen ebben ez a szép! azt se tudod hogy jókat küldtél-e be meg azt se hogy te vagy-e az első, de szerintem ez jól is van így nem rontják el a játék örömét. én még csak néhányat fejtettem meg most meg agyalok néhányon mert tudom hogy láttam csak címe nem ugrik be. :(
betonacel 2010.05.14 16:42:10
@Breadi: Az igen! :P :)Nekem még gyúrnom kell egy kicsit mert még 8 hiányzik de már sokkal jobban állok mint délelőtt. Na jó kaptam egy kis segítséget is, de azt megengedik a játékszabályok úgyhogy estére talán már kész is lesz a listám :P :)
Csak az ugrás után lesz galéria, mert spoileresek a képek. A tegnap esti The Big Bang Theoryból szedtem össze Penny grimaszait benne. Jó rész volt mellesleg, főleg Sheldonnak köszönhetően. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/penny_1/feed", "width":"490",…..
Kérem szépen, a Pacific - A hős alakulat című HBO-sorozat esetében a nem hardcore és HBO-előfizető sorozatfüggők lehet, hogy letesznek az alternatív megoldásokról (köztük én is) és inkább tévében nézik meg a sorozat epizódjait, akkor, amikor ők akarják, olyan hanggal és…..
 Az interneten szörfölve az ember elég sokmindent olvashat a H1N1-ről. Jelen cikkben talán a legérdekesebb elméletekből próbáltam kiragadni egy-két részletet. Remélem találtok ti is benne kedvetekre valót.  A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa, az emberi…..
betonacel 2010.02.12 12:24:07
@brékes: :P A mellékhatások mindig olyanok mint az időjárás jelentés mindent felsorolnak... mert így jogilag le vannak védve. Az egyik ismerősöm aki beoltatta magát az kétszer addig nyomta az ágyat mint aki nem és elkapta az influenzát(nem tudni hini volt-e nem vizsgálták ki)
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
betonacel 2010.01.29 16:46:43
@Mártaon: Látod ez jó kérdés.
@trison: Hát hogy mennek-e az észre azt nem tudom, de szerintem már sok nő rájött hogy azért mert van valakinek kocsija attól még nem biztos hogy jó arc.
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
betonacel 2009.12.10 16:22:24
@brékes: Szerintem mindenki aki egy kicsit is ad magára így csinálja.
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
betonacel 2009.11.09 11:20:06
@brékes: TE melyikeket töltötted fel? kíváncsi vagyok rájuk... :P
betonacel 2009.11.09 12:10:56
@lizzzzzzz: Áhhh édesség azt nagyon szeretem.
Egyébként szerintem nem olyan gáz hogy nem jelenik meg rögtön és azért biztos más dolguk is van a modiknak...
Múltkor egyik kommentelőnk panaszkodott, hogy az utóbbi húsz év legnagyobb disznósága az volt, hogy a HBO-ról leszedették a pornófilmeket. Hát, ha a pornó nem is jön vissza a mozicsatornára, de Pierre Woodman igen. Pierre híres bácsi, rengeteg "magyar, cseh, szlovák és orosz…..
Nem vagyok egy reklám guru, de a jó ötleteket és a színvonalas kampányokat mindig tudtam értékelni. A Nespresso-t, mint terméket a kezdetektől figyeltem és bár nem vagyok annyira nagy kávés, hogy beruházzak egy ilyen gépbe, de ettől függetlenül nagyon tetszik a termék, a…..
betonacel 2009.12.04 11:25:23
@lizzzzzzz: Szerintem Azért az is fontos hogy kik játszanak benne! Szerintem nagyon jól sikerült kiválogatni a szereplőket! És ismeretlen arcokkal fele ennyire se lenne jó.
Filmdroid Nespresso és Martini 2009.10.29 22:30:00
Azt hiszem nem kell részleteznem. Ross doktor..... :D mert Ross dokit mindenki szereti. És George Clooney rendkívül szexi még mindig. És ezt ki is használják a reklámozók. És a legfrissebb hír hölgyeim: Mr. Clooney nagy valószínűséggel ismét szabad, facér. ..
betonacel 2009.12.04 11:18:35
@lizzzzzzz: Kössz lizzzzzzz! Már láttam máshol is ezt a vidit! Szerintem a Legjobb arcot találták meg a szerepre, belőle simán kinézem a végkifejletet, hogy nem adja a gépet! :P
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..
betonacel 2009.11.23 12:46:23
@szanncsika: Nincs gond az adatvédelemmel ha akarod akkor beállíthatsz rá védelmet és akkor csak a belső köröd fogja látni.
Sajnálom azokat, akik ML Mercivel normálisan és szabályosan közlekednek, mert sok márkatársuk tahó paraszt, akik miatt azokra is ferde szemmel néznek sokan, akik ezt egyébként nem érdemelnél meg. Mossmivan sztorija sem az első, amiben ilyen autóval jár a rosszfiút alakító…..