Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportoutlet.hu

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
Grafter Ki jött, ki maradt? 2009.11.23 12:53:00
A Class FM kampányának második szakaszában fény derült a „ki jön?”, „ki marad?” kérdésekre.Nagy volt a felháborodás, hogy megszűnik a Danubius Rádió. De az igazán érdekes az, hogy tulajdonképpen mi volt a nagy veszteség az emberek számára? Azt a zenei…..
Na azért nagyon remélem, hogy ez a 2010 őszén debütáló Subaru-szörnyeteg nem fog egyhamar elterjedni. [Autoblog via Techeblog via Gizmodo]..
Jó tudom, nem mai hír, de mentségemre legyen szólva, hogy az Urban Pranksterre is csak most került fel a kép. Vajon hogy oszlatnak egy ilyen demonstrációt? Hóágyúval?..
sportoutlet.hu 2009.11.05 22:13:38
Hogyan csábítson magához egy síterep látogatókat mikor egyszerre sújtja a globális felmelegedés és a válság? Az egyik lehetőséget ugye a pucér nők jelentik, a másikat úgy tűnik a kábítószer. Január elsejétől a coloradói Breckenridge-be érkező, 21 év feletti sízők és…..
A síturizmusból élő szlovákoknak most elég nehéz a helyzetük. Nem elég, hogy válság van, az euróbevezetéssel az árelőnyüket is elvesztették a nyugati pályákkal szemben. Az egész tetejébe pedig kitűnő kormányuk kisebbség- és külpolitikájának köszönhetően az igen…..
sportoutlet.hu 2009.10.12 15:47:18
@Pala:
vagy lehet hogy akkor egészre, egyébként félre.
Aki kevés pénzt szán rá/pár napja van csak/nem egy spíler, az menjen Mátraszentistvánra, vagy Eplénybe. Kicsivel több pénzből, busszal, elhalt vérkeringéssel el lehet jutni Franciaországba, majdnem ugyanannyi pénzből.
Ausztria persze űber, de anyagilag nem egy kategória.
sportoutlet.hu 2009.10.20 22:33:06
@golo:
az áldott szmokodrevinák.....
A kite snowboard vagy sí remek szórakozás, például át lehet vele szelni egész Grönlandot. Csak ne nagyon próbáljunk kikezdeni az elemekkel, mert akkor úgy járhatunk, mint ez a pali Algériában, aki egyszer csak arra lett figyelmes, hogy 2-3 száz méter magasan lebeg a sziklás pálya…..
Néhány év alatt szinte a semmiből fejlődött a hazai élbolyba az eplényi Síaréna, és még mindig fejlesztenek. Ha minden jól megy, még az idei szezonban üzembe állítják Magyarország első négyüléses felvonóját, mely 757 méterével a harmadik leghosszabb lesz a hazai…..
DeTomaso azt gondolta, 25 éve bejáratott T-telefonszámukat egyszerűen áthordozzák cégen belül. Tévedett. Azóta már új számot is kaptak, de a régivel még mindig nem sikerült összekötni: Eddig tartott birkatürelmem a T-home felé, remélem a publicitás segít rajtam is.…..
Olvasónk a Waberers Holding Zrt-nél dolgozott és körülbelül 2 millió forinttal rövidítették meg. Én pedig még mindig ramatyul vagyok, de már egy fokkal jobban, mint tegnap, vagy tegnap előtt.Sziasztok!Kb másfél évet bírtam a Waberers Holding Zrt-nél. Mikor odamentemígértek kb…..
sportoutlet.hu 2009.08.06 14:23:30
@cso zsi:
mert Romániában is van egy külön román Waberer's cég, román autókkal, román sofőrökkel.....
sportoutlet.hu 2009.08.06 14:48:22
@cso zsi:
A matricát az összes pótra rá kell tenni a szerződés miatt. A pótok beszerzését a magyar cég végzi, a mennyiségi kedvezmények miatt, ergo megvesznek 100 pótot, behozzák, felmatricázzák (vagy már eleve ráteszik kint), és csak utána dől el, hogy abból mennyi lesz a román cégé vagy a magyaré. Amúgy nem lehet szerződéses fix importja a román cégnek a Nagykőriről? Nekem meg minden nap 2-3 fuvarom volt Belgiumból ugyanattól a cégtől Törökbálintra, ott meg magyar rendszámos kamionok voltak. Magyar sofőr nem szívesen megy Romániába, logikus hogy ilyen melókat a román cég csinál.
sportoutlet.hu 2009.08.06 15:20:44
@Balance Of Power:
egy nyugati sofőr élet annyiban különbözik, hogy sokszor annyit keresel, de sokszor több agy is kell oda, ha pontatlan vagy hülye vagy akkor nem neked állhat feljebb, hanem mész a picsába. Annyi módosítással, hogy ott te leszel az "Ostblokkos", akit túlvezettetnek, akivel az ADR.es radioaktív szállítmányt, meg a csontlisztet szállíttatják. Hosszú távon elégedett külföldön dolgozó sofőrről nemigen hallottam... Ha minden rózsaszín lenne külföldön, akkor nem lenne itthon sofőr. Ha 2-3 hónapot vagy külföldön, effektíve tök mindegy lenne hogy itthoni vagy külföldi cégnek dolgozol.
Ja, ez a szakszervezet a posztkomcsi államokban dívik csak ennyire, külföldön azért nem ismerik ennyire, olyan mint az ütemes taps.