Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kumar Soriwat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Streetpong: igazi közösségépítés pár másodpercre és még azt is mutatja, mennyi van hátra a pirosból, zöldből. Nagyon tetszik! (via: popupcity) Egy kis kiegészítés: igen, mint azt többen is jeleztétek kommentekben, ez egyelőre csak egy egy modell, nem a valós élet. Ez azonban…..
A modern és elegáns Abborrkroken villát John Robert Nilsson tervezte, Stockholm megyéjében (Stockholms län), a Värmdö szigeten található. A tengerszint felett 75 méter magasan, sziklás fennsíkon elterülő villa mintegy 2700 m²-en uralja a tájat, tökéletes panorámával a tengerre.…..
Kumar Soriwat 2012.03.06 09:49:21
Fülke Miért vagyok katolikus? 2012.01.13 07:00:00
Olvasd a Sárdobálót is!A poszt előzményeit itt és itt olvashatod.− Te miért lettél katolikus? − Bonyolult. Majd egyszer elmesélem. Nem kerülgethetem tovább a forró kását, megpróbálom szavakba önteni, miért vagyok katolikus. Két oka van: a szabad akarat és…..
Kumar Soriwat 2012.01.13 12:53:12
@Mohamed:
1. Amennyiben az állatokra nem vonatkozik az eredendő bűn, miért szenvedhetnek?

2. Lehetetlen bizonyítani, hogy mese. Ehhez az kéne, hogy Isten bármilyen formája/vetülete és a fizikai világ valahol találkozzon. A katolikus egyház Istene pedig az évszázadok alatt kivonult a viharokból, a természeti katasztrófákból: minden, eredetileg neki tulajdonított, de időközben a tudomány által megmagyarázott jelenségből. Azt az alapvető kérdést pedig nem is említettük, hogy a bizonyítás miért a nemhívőkre hárul.
A háborús tudósítás ****** meg. Már nem tudtam magammal mit kezdeni, úgyhogy elmentem megnézni a kopt templomokat, mert egyszer 11 évvel ezelőtt voltam ott és ***** jó volt. Minden zárva, nyilván, plusz két Abrams tank az utca két végén, meg egy arc az off-license-ben, aki magyarul…..
Kumar Soriwat 2011.02.11 12:08:52
@Szlankó Bálint: Ez igen, te aztán figyelsz az olvasói igényekre!
Íme a tegnapi kvíz megfejtése, forradalmak a világ körül, a közeli és a régmúltból. Így forrong a világ. (Ha csak most vetted észre, és próbára szeretnéd tenni a tudásodat, akkor itt találod a megfejtések nélküli változatot!)Meglepően profi megfejtések érkeztek, köszi…..
Kumar Soriwat 2010.10.24 11:40:15
Néhány hete egy hatalmas, tátongó lyukról készült fotóval volt tele az egész sajtó, akkor sokan úgy gondolták csak egy ügyes Photoshop trükknek köszönhető a felvétel, azóta azonban kiderült messze nem erről volt szó.  Nézzük miről is van szó pontosan és hol…..
Kumar Soriwat 2010.06.21 21:11:10
Egy szaúdi tudós szerint a ház úrnőjének tejéből kellene fogyasztaniuk a ház férfi alkalmazottainak. Erősen ajánlott:Élet Szaúd-Arábiában - MTV True Life (videó) További iszlámbarát szövegek: Allah cikiben Rasszizmus és antifasizmus ..
A How I Met Your Mother (magyarul azt hiszem Így jártam anyátokkal címmel fut) című sorozat szívtipró sztárját, Barney Stinson-t megtestesítő Neil Patrick Harris-ről készült egy fotósorozat, mely az Esquire magazin májusi számában látható. A fotós Matthias Vriens-McGrath volt.…..
Kumar Soriwat 2010.05.10 14:07:59
A beígérteknek megfelelően itt a friss, ropogós francia kémlelőtúra második része, a sorokat rendesen megerősítő négy naggyal és további három, igencsak ambíciózus csapattal. Ebből a hét bandából bárkit dobogós helyen érhet a tavasz 38 kör után, bár a Lyon és a Rennes…..