Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Müller Krisztina

40 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öreg ember pornó:Fülöp Hajnalka aka ,Alba Novák aka Anina Silk.A Szabolcsi leány élete nagy szex jelenete!    ..
"sokan voltun az biztos,az operatőr megbeszélte az őrökkel,hogy bemenjünk forgatni"   Orgy including peeing facial cumshots..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Müller Krisztina 2015.06.19 20:33:52
@Trackers: Pontosan így van szerintem is.
Filmbook Apocalypto (2006) 2014.11.18 08:30:00
Mel Gibsonról aligha sejtette bárki az ezredfordulón, hogy a közönség kedvencéből Hollywood számkivetettjévé fog válni, azonban alkoholproblémái, botrányai lassan nagyobb visszhangot kaptak, mint filmjei. Megítélését a vitákat kavaró A passió is megosztottá tette. Bár a film óriási siker lett,…..
Müller Krisztina 2014.11.18 22:33:32
Ez most komoly? Több hónap szünet után jelentkezik a SHOWDER KLUB őszi évadának első adása, és papírból olvasó, bohózatos, rádiókabarés szkeccseket adnak elő? Mi ez a szégyentelen mélybevetődés? 1950-et írunk?! Semmi nem definiálja, hogy a Showder Klub szükségszerűen egy…..
Valahogy ell kell kezdeni a szereplést!Ha színészként nem megy akkor a pornó is megfelel.A szereplési vágy az exibicionizmus felül írja a sorsunkat.Gyorsítja az utat az ismertséghez a pornó!A pornó amit sokan néznek és ennek ellenére elitélnek!   ..
Free Cumshot Porn Videos Sex Videos on DrTuber.com A korabeli 1997-98as  magyar pornó filmek klasszikusa.Német piacra készült magyar szereplőkkel. -Laci egy amatör szereplő nagyszerűalakításával. A régi Wartburg…..
Showing all in public brought to you by PornHubShowing all in public brought to you by PornHub Nehéz elbújni Budapesten! Jó reklám a BKVnak! ..
Megkérdeztük Teddyt mit szól az új pornós X faktoros lányról,aki bevallotta a pornózását.   -Igen pornózott! Mondhatnánk és akkor mi van? De nem ilyen egyszerű a vallomása! mert ráadásul idiótákkal is prnózott: Link itt!  Vajon a felemelkedésért kell,hogy alulról is…..
  A legjobb kalauz pornó amit pesten forgattak. Szereplők: Eric Montana és Kiráy Adri. Az utazó lánykának nincs érvényes jegye,erre a kalauzbácsi elviszi,az adatait felírni!A büntetést viszont egyedi elbírálás alapján szabja ki az ellenőr. "Én is játszanék szívesen…..
<a href="http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1093563214" data-mce-href="http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1093563214">Hot Babe Alyssia Naked On Public Streets</a> brought to you by <a href="http://www.pornhub.com/"…..
Vajon mit államosít legközelebb az Orbán kormány? A kérdés újra és újra napirenden - társadalmunk egy része retteg, hogy megélhetése egy nap alatt romokban fog heverni, míg mások (sógor-koma-jóbarát) dörzsöli a tenyerét, hurrá, újabb zsíros állások a láthatáron. És a…..
Piroslap Kegyetlen felülvizsgálat 2013.03.23 16:28:11
A facebook-on terjed egy megrázó erejű személyes beszámoló egy siket nő hivatalos "munkaerőpiaci" felülvizsgálatáról. Az írást változtatás nélkül osztjuk meg. Kép: Vastagbőr "Tegnap elkísértem öcsémet és sógornőmet. Sógornőm kapta a behívó végzést az NRSZH-tól. Ez…..
  Nagyszerű forgatási helyszín!Szomszédban a Toldy Ferenc Gimnázium.A filmben szereplő hölgyek közül mondja az egyik vetkőzés közben:-Még jó,hogy nem az útcán vagyunk!   ..
-Mario Salieri olasz pornófilm rendező részben Magyarországon forgatta a sikeres második világháborús történetű pornó filmet a "Band of Bastards"-t.A szereplők német,olasz,francia honból való válogatása eredeti nyelvezetet adott a filmnek.Pl. Christian Christof(német) nagyszerű…..
My Post +18! Dunai hajós +18 2012.03.27 21:22:00
  A Malév csődje jelentős bevétel kiesést okoz a idegenforgalomból élőknek.A dunai sétahajózást is negatívan érinti a csökkenő turisták száma.Egy közepes hajón érdeklődtem:-Minden megoldás érdekel a bevétel érdekében!-mondta Nagy Gy.vállalkozó.-Még a filmforgatás is…..
 Ha pornófilmek nézettsége csökken a sok ingyenes megosztó oldalak miatt,akkor már nem kifizetődő a forgatás!-mondja Attila bácsi.-Viszont valamiből bevételt kell csinálni!Mi lenne ha birkóznának a lányok szoftosan ruhába(azt lehetne a youtubra)majd meztelen a fizető oldalra!Így…..
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
Müller Krisztina 2012.01.25 09:17:13
<a href='http://www.tube8.com/erotic/cynthia-paul-sex-public/218787/' _fcksavedurl='http://www.tube8.com/erotic/cynthia-paul-sex-public/218787/'>Cynthia Paul sex public</a> brought to you by <a href='http://www.tube8.com/' _fcksavedurl='http://www.tube8.com/'>Tube8</a>Cynthia…..