Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andre Kofic

12 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Surreal Pic Nic Group 2010.11.17 15:34:00
Dec 2.-án 19 h-kor kiállítáááás megnyitóóóó parahegyek feszítés izomláz bedőlés a kanyarbanGozsdu-udvar Dob utcai sarkán kicsiny galériánkban NAAAAGY megnyitó karnevááál pezsgő pogácsák, vagy pezsgő és pogácsák:) Mindenki nyel! Gyele el!  ..
A nyár dióhéjban:Nyár elején beköltöztettem festőszekciómat a villába. Hát elég kemény, de asszem a célnak megfelel. Az algsorban derékig áll a víz, gumikajakkal viszont kiválóan behajózható. Sajnos még egy tél és összedől a kégli, de nyárra azért jó lesz.A nyár…..
Andre Kofic 2010.07.23 17:21:13
A trailert feltolom a www.youtube.com/Andrekofic
ra ha kész. Lesz majd linkje itt is. Nem tom az adminemet innen:)
    NE egyél az utcán!                                                                        …..
    szintkülönbség                                                                  Alberge nem alberge,…..
   El innen   hatodik nap                                                                        …..
                    talán az ötödik nap..    miért aggódik mindenki?                                             …..
Ráczkert Hétköznapi játékok 2009.08.01 18:26:00
A Ráczkert/ben/nél nemcsak fizikai sportokat lehet űzni, mint ping-pong, tollaslabda, (strand)röplabda, foci és egyebek, hanem szellemi kihívásokkal is meg lehet küzdeni. Ha szólsz a kocsmárosoknak (Michael Maybe, Aranyvirág Borbála, Rácz(kert) Lali) játszhatsz kártyával, sakkal és…..
Útleírás és élményfürdő           Dél-Amerika Perutól Patagóniáig árkon bokron át. Az ötlet     első nap                                       …..
Andre Kofic 2009.12.12 11:01:04
@lall: Miért nem tudok írni a rácskert kommentjébe? Illetve hol a commentelő???

Köszi! már megjöttünk. A blog némileg burkolt formában arról szól, hogy kattints az www.interzonart.hu ra most nyílt bótunk tesómmal! Üdv GuBA
     talán az ötödik nap..    miért aggódik mindenki?                                              A diplomata negyed békés csendjében és festői…..
Paraland                                                                                  …..
Ez az az íz                                                                                  …..
 Hosszú hosszú repülőút                                                                        …..
 Útleírás és élményfürdő         Dél-Amerika Perutól Patagóniáig árkon bokron át.   Végre elindultunk. Kis charterrel egészen Madridig jutottunk. Már a gépen találkoztunk Gével, aki épp egy spanyol bringához költözött. Jót…..
Verőfényes jó napot kívánok minden kedves kerületi sporttársnak! Visszatérünk Óbudára, annak is a központi, élettel teli részére. Mai látogatásunkat az óbudai Piac egy klasszikus italozójában tesszük, ami azóta ott van háborítatlanul, mióta az eszünket tudjuk. A…..
Akinek nincs reklámszűrője az láthat némi nem tetsző változást a blogon, ezek pedig a reklámok. Annak reményében teszem ezt, hogy remélhetőleg az Inxed most már nem csak elolvassa a bejegyzéseimet és saját híreibe beolvasztva közli azokat, hanem ki is tesz blogketrecbe. Példák:…..
kunkorifarok Aerobik 2009.11.12 20:43:38
Andre Kofic 2009.11.13 00:34:14
HeterOtthoN Koton-o-pofon 2009.10.22 12:21:00
Az utcán járva-kelve hallottam az alábbi történetet, és most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.A lényeg: a csaj a pasijával találkozott, de mivel már csak egy darab koton volt, ezért be kellett menni a drogériába vásárolni egy dobozzal. Ezzel még nincs is gond. DE! A srác…..
Andre Kofic 2009.11.13 00:03:57