Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homáradmin

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Feri vett egy úszószemüveget és nem akarja megköpködni. Pedig állítólag ez az egyetlen megoldás, de ő bízik benne, hogy talán még létezik olyan úszószemüveg, amihez nem kell köpet. Az Adidas elvileg ilyen, csak hát az ügyfélszolgálat egy kicsit döcögős, nem nagyon…..
A Telenort váratlanul érte az érdeklődés, mint FKF-et a hóesés decemberben, úgyhogy hivatalos közleményben kér elnézést az ügyfélszolgálatain kialakult sorok miatt, és meghosszabbítja a kétoldalú szerződésmódosítással kapcsolatos jelentkezési határidőt, olvastuk az…..
Úgy tűnik, kedves levelezőnket, Schobert Norbertet tényleg felzaklatta, hogy az általa elhagyott ételfutár cég a régi logót használja és a régi ételsort ígéri a vevőknek, ahogy azt a Homár hétfőn megírta. A levélből kiderül, hogy Norbi továbbra is fantasztikusan fogalmaz.…..
A Homár éppen lenyelte a szájszervével megőrölt Albert kekszet, amikor megjelent az íróasztalánál egy mosolygó koreai fiatalember, hogy a cége nem spammelt. Pikáns pillanat volt. Akkor jöjjön a sztori részleteiben, a lényeg, hogy az ApplePuree Bt. nem spamot küldött Stöckert…..
Hu, ez nagyon GáZOS :o) Nem szoktam rejtvényt fejteni - négyevente egyszer -, de éppen ma éppen a vonaton munkába menet elkerekedett a szemem. Kérlek, derítsétek ki hogyan is hívják a madarak végbélnyilasat! (hat betű :o)) Így a legközelebbi bazmeg helyett pl. simán tudnám…..
A jó humorú embereknél sokkal jobban szeretjük azokat, akik nem értik a tréfát. Nélkülük például nem léteznének olyan szórakoztató olvasmányok, mint a pulis grafikai pályázatunk vitafóruma. Mivel tudjuk, hogy a rengeteg funkciótlan beírás miatt olvasóink egy része direkt nem…..
Több mint izgalmas hírt kaptunk a Shopping City Süd hazájából: a Schokobananennek korábban már kesztyűt dobó Casali új banános modellel vadítja bőrnadrágos barátainkat, méghozzá Húsvét alkalmából. Az új cucc ránézésre két harapásnyi kis állatkákat jelent,…..
Indulhat a reklámellenes gyalázkodás: rovatszponzorációba oltott neoreklám jelent meg az iwiw főoldalán. Az elkövető a Fanta, a viccelődés, merthogy mi másról lenne szó, borzalmas. A nyitólapon a felső menüsorban a Kit ismerhetek? gomb furcsa zöld színt és…..
Dórától kellett megtudnunk, hogy a Scrabble-nek már létezik egy új, kártyával játszható verziója is. Nem találunk szavakat, ehelyett izgatottan rágcsálunk egy szál tengeri füvet. Dóra elküldte a játékszabályt beszkennelve. Ezt most nem tennénk közzé, mert nehezen olvashatók,…..
Nem szoktunk díjat adni olyan terméknek, amit nem fogtunk a kezünkben/szánkban, de a Livi által beküldött varázsszívószálnak már maga a koncepciója annyira csodálatos, hogy nem is lehetett kérdés a jegyzőkönyvbe is vett elismerés. Mekkora ötlet magát a szívószálat…..
Ez nem egyszerűen szép, ez már költői a maga szerencsétlen módján: nem elég, hogy nyomdahiba, vagyis betűhiba van az überbetűjáték magyar verziójában, de pont a betű szóban. A Homár barátja és kispályás éktársa, R. karácsonyra vette a Scrabble…..
Szilveszterkor persze semmi pénzért nem tennénk fel álarcot, de mindig összevásárolunk egy nagy zsákkal, aztán nem kezdünk vele semmit egész évben. Ami oltári hülyeség, hiszen mi dobhatna fel jobban egy ellaposodó bulivégi beszélgetést a sörényes hangyász és a skandinávok…..
Ha sportriporterek lennénk, azt óbégatnánk, hogy 'igazi dráma'. Utolsó napjait morzsolja ugyanis a Homár egyik kedvence, a Lehet téri Csillaghajó gyomrában, a föld alatti Kispiacon található Lehet kürtje kifőzde. 'A jó olcsó kajáldák okszerűen rosszul néznek ki, ezért…..
Tékozló Homár Micsoda ravatal! 2005.11.09 00:33:03
Zskondor lepett meg bennünket a vatera.hu-s arany linkkel, ami mögött 80 rugóért elvihető morbid festmény rejlik, 1936-ból, titokzatos szignóval, tekintélyes méretben. Kannibalisztikus vonzalmak ébredtek bennünk az ananász, eper, és citrom társaságában heverő, halott…..
Nemhiába fejletlen az idegrendszerünk, jó nagyot bakiztunk. Hétfői kis postunkban széles mosollyal idéztük a következőt egy frissen megjelent rocklemez sajtóközleményéből: "Bónusz dalként felkerült még a lemezre egy különleges, lírai duett is, Kalapács Józsi és…..
Igazi Homár-premier következik: tanácsot kéne adnunk egy fogós kérdésben, az aggyal gyakorlatilag nem rendelkező Homár pedig Önökhöz fordul. A sztori: J. kártyával fizetett, kétszer vették le az összeget, a felét a bolt másnap kápéban visszaadta neki, mire kiderült, hogy…..
Hát ilyet még a 246 éves Rája Bácsi sem látott, pedig ő az ólomszedés előtti időkben született és fogatlanul is tudja mondani azt a szót, hogy �slapaj�. Ha abban egyetértünk, hogy a banner halott műfaj, akkor ez egy kegyetlen zombi. Erre varrjanak…..
Tudják hogy van az. Aki tangák közé keveredik. Úgyhogy most haladjunk tovább az Erdőhegyi Brigitta által kitaposott úton. Karolina hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Vaterán pénisznövelő módszert árulnak: Nem pumpát, hidraulikus izét, tablettát vagy gerjesztő…..
A húsvéti borzalom jegyében az Index körbeevett tizenhárom különböző fajta sonkát. Köztük volt a három nagy hipermarketlánc - Cora, Tesco, Auchan - óriásplakátokon hirdetett legolcsóbb kötözött sonkája, aztán akadt a kilónként 800-1000 forint között kínált…..