Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadijani

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legolvasottabb bormagazinja, a Wine Spectator kihirdette az idei év borvideó-versenyének győztesét. A közönségszavazatok alapján a Zinfandel - Paso's Grape című népszerűsítő, felvilágosító videó végzett az első helyen, amelyet a Paso Robles Wine Country Alliance rendelt…..
...faszság.Minden egy szép nyári napon indult, kényelmesen elhelyezkedtünk az ebédlőasztal mellett, vártuk, hogy mindenki vegyen magának az éppen elkészült ételből. Ekkor jött a felismerés, ha kitaláltak teljesen jó módszert az összeadás, kivonás, szorzás gyors és egyszerű…..
vadijani 2009.10.14 23:31:50
A hagyományoktól eltérően kihagyom a reggeli kelés nehézségeit, a készülődés hosszú perceit.A tervezett időpontban indultunk leghosszabb utunkra. Oda-vissza 740 km. Hosszas tanakodást követően még Finnországban tankoltunk, hihetetlenül jól döntöttünk, ugyanis Norvégiában…..
Kilencre volt belőve az ébredés. Szokás szerint én keltem fel elsőként. Bálint: Persze! Én voltam a legfrissebb.Balázs: Még az ágyban fetrengett az Ádám, mikor mi már reggeliztünk.A menü joghurt és pirított kenyér volt (én csináltam). 10 körül indultunk el. Megnéztük a…..