Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom Dragon

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
Tom Dragon 2010.12.29 10:22:14
3
Nos, a webshoppal együtt úgy döntöttünk, hogy lassacskán beszüntetjük a RPCJS pólók árusítását. Azaz a tervek szerint, a mostani szériát még bevárjuk, utána a kukás motívumból már nem lenne több. Ennek oka egyszerű, ugyanis már (érthetően) csökken a kereslet és…..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Ez a videó egyszerűen HATALMAS. Ha az illető nem jelezte volna, hogy ez a legelső videója, én nem tudnám elhinni. Egyszerűen nagyon ötletes volt, mégtöbb ilyen videót a népnek!!! (Ez volt az a videó, ami ha nevezhetett volna, részemről megnyette volna az Oscart.) ..
Legjobb Blog:  1. Good-Games  2. YeshNo. Blog   3. Othala-Senshi Blog Közönségdíjas videó:   1. Senshi (Stubbs the Zombie) - 19,1 %   2. $a$ (Metro 2033) - 14,5 %   3. Bighouse (Wolfenstein) - 12,8 %   4. Reactor (Dawn…..
1. Ingyen Letölthető játékok sorozat: The Last Dance (Kill14)2. PC Játékok Bemutatás - Unreal Anthology: Unreal Tournament 2004 1.rész (Idani)    PC Játékok Bemutatás - Unreal Anthology: Unreal Tournament 2004 2.rész (Idani)3. Good or Shit Sorozat - Watchman The end is night…..
Rossz PC Juniorok Just a reminder.. 2010.05.15 09:47:00
(Akinek nincs kint az Oscar menüpontban a bemutatója/kritikája/blogja, de nevezett, az jelezze itt a kommenteknél!!! - Othala)Hali!Emlékeztetőül mégegyszer a holnapi nap címszavakban:(Ha valami nem világos, kommentben kérdezzetek!)Május 15, szombat:- Délelőtt 10:00 óráig még lehet…..