Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Defmute (törölt)

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját.  Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében…..
Defmute (törölt) 2009.10.05 22:56:45
@Ferguson: Nem, nem tudom jobban megállapítani, valószínűleg a MU erőnléti edzője vagy SAF biztos jobban ért mindehhez. Ahogy a futballhoz is, mégsem ezzel foglalkozik egy vesztes, vagy döntetlen mérkőzés után. De biztos többet tud a bírókról ill. bíráskodásról is, ahhoz túl sok pénzébe került eddig... :)

Egész egyszerűen csak nevetségesnek tartom, amit rendszeresen leművel egy meg nem nyert meccs után. Wiley nem bírta szusszal, hát Istenem, lehet,h ha azt nyilatkozza,h a MU játékosok sem, akkor máris nem tűnik olyan idétlen, legyintésre méltó, sokadik ilyen megnyilvánulásnak. SAF min. 10 éve nem tud kibékülni azzal a ténnyel,h bírók is vannak a pályán egy futballmérkőzésen. Igen, azokon is, amelyiken a MU nagy ritkán nem nyer. Szívás, én is tudom, de ott vannak mind a 4en, ez a szabály... :)
Defmute (törölt) 2009.10.05 23:10:35
@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Hát ez az, ezért tréfás az,h akkor utolsó lehetőségként előveszi SAF a fittséget. Komédia.
Defmute (törölt) 2009.10.06 11:43:11
@Pig_Bodine: Borzasztó mértékben tudnak untatni az ilyen nyilatkozatok, jöjjön az SAF-tól, Wengertől, Rafától, vagy akár Mourinho-tól...
Az egyetlen magyarázat erre az Erste-vírusszpotra, ha egy velejéig gonosz konkurens csinálta, és utána valahogy még fel is töltött dolgokat az erste.hu/fiatalsag (te édes jó istenem) microsite-ra. Nem megyünk bele, olcsó volna – kakukktojásként van benne két remek…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Defmute (törölt) 2009.09.23 14:52:58
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Defmute (törölt) 2009.09.22 18:34:04
@PiszkosFreddy: Valószínűleg a házban lakik az említett pizzafutár, ez vmi addict szórakozás lehet nála... :D
Defmute (törölt) 2009.09.22 20:02:31
@zorro69: El kell ismerni, ez egy ritka korrekt komment. Ha valóban így történt...
A Burnley - Sunderland csúcsrangadóval indul a hatodik karika a PL-ben. A szombati játszadozások után azonban tényleg pikáns meccsek várhatóak. A manchesteri derbi mindent visz, de a Chelsea - Tottenham sem fog unalomba fulladni. Mi most ezekre a meccsekre még sem fogunk mondatokat…..
Defmute (törölt) 2009.09.21 19:18:38
@mann: Akkor ezt egyfajta szerencsejátékként űzheti SAF, ahol néha nyersz, néha buksz és fizetsz... :)
Defmute (törölt) 2009.09.22 19:37:00
@nekedX: Szopás... :)
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
Én azelőtt még életemben nem mondtam ki azt a szót, hogy dekopírfűrészlap, de most nem volt menekvés, mert a csajom felhívott az Indexben, hogy azonnal vegyek egy fát és egy fémet vivő dekopírfűrészlapot, mert le akar vágni tíz centit a saját kezűleg gyártott bambuszágyunk…..
Zoltán nem először kapott fizetési felszólítást a Vodafone-tól, úgyhogy most könyörgőre fogta és a Homárhoz fordult. Ugyanis Zoltán sosem volt a Vodafone ügyfele. A Vodafone és a behajtó cég már másodszor túráztatja, ő meg csak telefonál és levelet ír, de úgy látszik…..
A magyar bajnok Debrecen kiválóan mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ami pontot ugyan nem ért, de a teljesítményük mindenképpen elismerésre méltó. Az angol sajtóban a védelem teljesítményét, a szervezettséget és a lelkesedést emelik ki debreceni részről és örülnek a 3 pont…..
Defmute (törölt) 2009.09.18 13:45:34
@t.o.d.: "Nézhetetlen." :D Komolyan, néha olyanokat írnak itt,h csak pislogok, mint a patkány a rőzse alatt...
Defmute (törölt) 2009.09.18 14:00:50
@t.o.d.: Csak a jelzőn akadtam fent, tőlem mindenki azt néz, amit akar. Mert ha a Championship "nézhetetlen", akkor bele fog telni pár napba,h megtaláljam a megfelelő szinonimát az NB1-re... :D
Defmute (törölt) 2009.09.18 14:06:40
@Shikaka: Ez viszont nem túl szakszerű megközelítés. Teszem hozzá, a munkatársaknak bizonyos szempontból még igazuk is van... :)
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
Az ötödik kör is lement a hétvégén, és kezdenek markánsan körvonalazódni az erőviszonyok a PL-ben. A bajnok megmutatta az erejét, a Chelsea bemákolta - talán nem véletlenül - az újabb győzelmét, a Villa városi rangadót nyert, az Arsenal ismét Manchesterben kapott ki, és…..
Defmute (törölt) 2009.09.16 11:29:12
@t.o.d.: Tőlem aztán megbüntethetik mindkettőt, Robin idén nem sok vizet zavar... Sőt, Rooney-t is büntessék meg, csak úgy! :D
Defmute (törölt) 2009.09.16 11:52:34
@t.o.d.: Ezen miért nem lepődök meg??? :)
Defmute (törölt) 2009.09.17 14:21:06
@Artsuhtaraz: Ez biztos így van, nem nagyon figyeltem a Marseille-ben. Mondjuk eleve nem lehet egy lapon említeni a 2 klubbot. Én speciel csípem Drogbát, annak ellenére,h az Arsenal ellen mindig betalál. A gyűlölet átkonvertálódott már tiszteletté... :)
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
Defmute (törölt) 2009.09.17 10:50:53
@Walmer: Arshavin abszolút nincs túlértékelve. Ne mondd már,h nem ér meg 15 milliót??? Az EB után sztem bármelyik európai élcsapat megvette volna, akár a duplájáért is...
Defmute (törölt) 2009.09.17 11:01:47
@Walmer: Az UEFA kupa-győzelem után nem engedték el a Zenittől...
Defmute (törölt) 2009.09.17 11:06:16
@Walmer: Tény. De biztos emlékszel Te is arra,h milyen saga ment napokon keresztül januárban, mikor átigazoltuk. Reális áron- teszem hozzá... :)

@SamS: Platini egy kretén, ez nem is lehet kérdés.
Nou San Trafford A csúszómászó 2009.09.12 23:37:00
Defmute (törölt) 2009.09.14 19:59:26
@Ferguson: @t.o.d.: Most Keano-tól mit is várunk, ha nem ezt? :) Fogalmazzunk úgy,h nem volt egy finom és szimpatikus futballista, de vkinek ezt a posztot is be kellett töltenie, persze, nem ezért volt akkora játékos...
Defmute (törölt) 2009.09.14 22:59:34
@SamS: Teljesen egyetértek.

@halareaal: Adebayort simán lehetett szidni a teljesítménye miatt, mert a nagyképű, szétteszem a kezem, mert a labda nem épp a lábam hegyére esett és futnom kell érte - futballt sehol sem díjazzák, rúgjon előtte bármennyi gólt is. Az meg hab a tortán,h a pályán így viselkedik, lusta, baszik helyezkedni és ennek ellenére pénzért reklamál. Hagyjuk már, egy agyatlan afrikai kretén, aki ki lett kapva a koszból és most semmi sem elég neki. Mint a hülyegyerek, aki beszabadult az édességboltba...
Defmute (törölt) 2009.09.15 16:54:14
@man city: Az a probléma,h egy olyan dolgot próbálsz megmagyarázni, amit nem lehet. Rohadt egyszerű a történet, amit Adebayor a hétvégén művelt, azt nem lehet, ez ennyi. Még akkor sem, ha Te a Citynek drukkolsz és egyfajta küldetésednek érzed azt,h megvédd szegény kis, lelkiekben a Gunner B-közép miatt rommá tört, pénzzel sem vigasztalható Adebayort. Nem kell ehhez senkinek sem szurkolni, ha netán nagyanyám látta a mérkőzést, még ő is elkiáltotta magát,h a betyár mindenit te suhanc fekete!

Az meg,h miután kiraktak innen, visszajössz bizonyítani az igazad, s közben észre sem veszed,h lenézünk, mint egy veszett kutyát... Az önkritika egyébként nemes erény. Lenne... De nem baj, ennek hiányában is maradt még hely Neked az ózdi szemétégetőben...
Klasszikus magyar találmányok sorozatunkban a Rubik-kocka után most az ügyféllekoptató ügyfélszolgálatot mutatjuk be. Működése az adott cég ügyfeleinek megalázását, majd megnevelését célozza. A jó magyar ügyfélszolgálatos az ügyfelet olyan állapotba hozza, hogy az soha…..
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..
Defmute (törölt) 2009.08.05 19:14:22
@hrcs_123: @Judit*: ez két remek történet... :D:D
Defmute (törölt) 2009.08.05 19:15:18
@Judit*: az utolsó bekezdésed másodjára is gyomron vág...