Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navajjon?_íristennő:)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyetek el engem is lassúzni srácokvigyetek el innen, mert nem jön ide másvigyetek el engem is lassúzni srácok, légy szívesKülön ki szeretném hangsúlyozni srácokköszöni az anyám, hogy lassúztok velemAggódik, hogy tél lesz, jönnek majd a bálokés én otthon nézem a hóesést.A…..
hmmm.szoval pasik..van egy 50-60 èves bàcsika aki elàmult szèpsègemtol(:P),ès bizonygata a pultus csajszinak,h.milyen szèp ez a no..no ès nem làny hàt ez màr haladàs.àlatagosan a pasikrol..azt,h.itt minden pasi szedi v. szedeti a szemoldokèt az egy àlatlànos tèny ez 16-50èves korig…..
Sophie in Italia elkezdodott... 2009.09.13 17:23:31
hàt eltelt megint egyhèt.nem sok szabadidom volt,mivel most màr egyedul voltam a gyerekekkel/vagy èpp csak kicsi babàval.fàraszto volt,de jo.jol megy mar a pelenkàzàs,etettès,bufiztetès ès egyèb finomsàgok:):P-ezekben a napokban elèg zavarodott idoszak volt,mert kb.elmentek a szulok…..
Dràgàim ne,aggodjatok annyit mert hamar megoszltuk:P szuru elnèzèst,hogy ennyi ideje nem jelntekeztem,de netem se volt ès itt semm voltunk/voltam.:)nem is tudom hogyan kezdjem.kaptam màr jò pàr dolgot mp4 amit nem tudok mèg hasznàlni..parfumot,ruhàt,gèpet minden fèle…..
Falena :) 2009.08.27 18:42:00
Na indulás... Ha má' eccer mindenki blogol, majd pont én nem, mi? Na mondjuk az indulásban segített az ír istennő:))Meleg van, cefetül meleg... Pedig utolsókat rúgja a nyár... Végre belekukkanthattam Szofi életébe, remélem, télleg oké vele minden... Ja, Szofi a lányom, a kettes…..
navajjon?_íristennő:) 2009.08.28 11:42:28
Hàt megèrkeztem..a telefonom fel is mondta a szolgàlatott igy egy napig nem adtam magamrol èletjelet amièrt elnèzèst kèrek mindenkitol.ès csak ma lett netem..maximo(az apa)most tudta megcsinàlni..elèg sokat szenvedett de sikerult neki beuzemelni ezt a gepet::)Szoval miutan leszalltam a…..
Ma petit vie annyira kifejező...:D 2009.08.19 10:00:00
el sem hiszem hogy végre sikerült beillesztenem renesen egy hülye videót...:D miss szőke..
navajjon?_íristennő:) 2009.08.20 10:27:26
Ma petit vie visszatért Sudi 2009.08.07 21:43:42
kicsit hiányoztam magamnak...:D meg a Lucusnak is hiányoztamigazából el kell most döntenem hogy jóember leszek és nem fogok a blogomon fikázni senkit...:D most úgyis mindenkit szeretek a tesóimat az osztálytársaimat(de csak szeptemberig...:D)újra járok elsősegélyre a pasi csak néz,…..
Ma petit vie vidám nagyon:D 2009.08.03 15:06:31
az a helyzet, hogy mindjárt vége a nyárnak...de ez volt a legjobb kiskorú nyaram...mert megtehettem olyanokat amiket jövő nyáron már nem tehetek meg...:D például aludtóhattam a bárányommal, átvághattam az erdőn és nem voltam benne biztos, hogy hazatalálok de erről majd…..