Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lall

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olcsóbor-vadászat és -ivászat folytatódik, a Bortársaság-féle másfél literes, ezeröt alatt kapható házi fehér semmivel sem kevésbé jó találat, mint mondjuk a Cimarosa chardonnay-ja vagy a Szent István Korona irsai olivérje. Ha nem tévedek, a Béla és Bandi néven is ismert…..
Praxis Halálra rémített az orvos 2011.05.01 06:00:00
Sziasztok, egy rémtörténetet szeretnék megosztani veletek a Semmelweis Egyetem II-es Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával kapcsolatban. Az orvosom is ott dolgozik, akivel semmi probléma nincs, nagyon körültekintő és alapos. A héten viszont szabadságon volt, ezért egy másik…..
Lall 2011.05.01 16:41:14
@El Visco Stello: Nem, a beteget kellett volna agyonlőni a babájával együtt, mert a megbeszélt időpontra odament, majd közölték vele, hogy a leendő gyermeke halott. Ritka sutyerák vagy azt ugye tudod?
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
hogyvolt VV4 - 4X94 2011.03.21 15:00:00
Véget ért a jótékonysági hét a Villában, egyúttal megkezdődött a tüzelési időszak, amihez minden kutyás sorstársamnak kívánok kitartást, türelmet, erős idegeket és humort, és ne felejtsenek el magnéziumot bevenni. Pötyinek egyébként a szőke, sportos testalkatú csajok…..
Lall 2011.03.21 17:24:11
@Démétér: A megkívánás témában akkor talán én és többi férfitársam járatosabbak vagyunk. És nem azért nem kívánatos SZERINTEM, mert kövér, vagy ronda, vagy egyéb testi hiányosággokkal küzdene, hanem mert nem hiszem, hogy van ember a földön aki ezt a koszfészket, (aki a saját retkes bugyijaival alszik és nő létére a villa léte alatt 0 azaz nulla percet takarított önszántából) meg tudja kívánni. Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen? :)
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..