Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haggyadmá

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pár napja egy nagyon különös levéllel lepett meg Palotabarát, a BPXV bloggere, aki nem először küld remek tématippet az Urbanistára. Most egy villámelemzést készített a kerületi önkormányzatok Facebook-jelenlétéről. Ahhoz képest, hogy a plakátokon már dübörög a…..
Igaztalan játékba kezdett az MSZP. Eddig arra panaszkodtak, hogy az egyik, általuk bejegyzett platform, a Demokratikus Koalíció miatt nem tudnak eléggé a Fidesz gaztetteire összpontosítani, erre most is Gyurcsányékkal foglalkoznak. Az utóbbi napokban azzal próbálkoznak, hogy…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
haggyadmá 2011.09.01 17:32:11
@regress: Kisköcsög az a vasporos picsájú jó k* anyád, az b+
Az idei augusztus 20-i ünnepségek válogatott fotói. Az egyes fotókat az Indafotóra átkattintva kedvencelhetitek/lájkolhatjátok, kommentelhetitek itt a blogbejegyzésben pedig a J/K billentyűkkel lapozhatjátok őket. dexter: Zaszlo   sisy: Budapest/aug. 20.   kreashot: ...…..
haggyadmá 2011.08.25 15:35:55
@miki3d: Milyen obival csináltad? Záridő/rekesz?
haggyadmá 2011.08.25 16:52:31
@miki3d: Szép lett nagyon, grat!
Bár nem szokásom itt két nap egymás után bejegyzést tenni, a tegnapi Charta-Schiffer levelezés megér egy reakciót. Többen feltették a kérdést, miért írt a Charta nyílt levelet az LMP frakcióvezetőjének, hogy vonja vissza a Gyurcsány elleni sukorói feljelentést, amikor…..
haggyadmá 2011.08.25 16:25:06
@Brendel Mátyás: "Orbánék viszont jogilag is követtek el törvénysértést például a visszamenőleges törvénykezéssel"

Csak halkan odasúgom neked, hogy az mszp nem 5 évre visszamenőleg javasolta a különadót, hanem 8-ra, ha jól emlékszem. Tehát jobban járnál, ha ezt nem írnád jóvá az mszp-nek.
haggyadmá 2011.08.25 16:35:20
@Brendel Mátyás: Az mszp törvényei közül nem bukott meg pár az alkotmánybíróságon? Vagy igen? Szóval ezek szerint az mszp is nyomott igent törvénysértő dolgokra? Szelektív memóriám nem csak nekem van, úgy látom.
haggyadmá 2011.08.25 16:42:59
@Brendel Mátyás: Olyan szemét végkielégítés rendszer sem volt, mint amilyet a szocik kiviteleztek. A emberek igazságérzete követelte a visszamenőleges hatályt. És nem pár emberé, hanem a lakosság 95%-é. Csak azok nem akarták, akik az előnyeit élvezték.
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
haggyadmá 2011.08.24 17:46:53
@bebe tv: 8 év szoci uralom után szarról beszélni, amit a fidesz csinált? Helyedben kussolnék, mert aki itt él ebben az országban, és nem olyan elmebeteg, mint mondjuk te, nem fogba bevenni az ilyen elmebeteg szövegeket. Nehogymár a gyurcsánynak csak annyi hibája lett volna, hogy szegénnyel sokat foglalkozott a média. Ti olyan hülyék vagytok, hogy 50 év kommer megszállás után visszaszavaztátok az utódpártjukat. Oroszoknál még vannak lenin meg sztálin rajongók, szóval nem csodálom, hogy itt is van pár idióta. Lényeg, hogy hiába ugattok, egyre kevesebben vagytok, kihaltok, mint a dínók. Következő választáson még a jobbik is lenyom benneteket, mentek a 'csába...
haggyadmá 2011.08.24 22:27:51
@bebe tv: Mert te aztán olyan kurva okos vagy, az a szerencse. Kérjed már számon, hogy Viktor egy telibevert kommer rendszerben ment egyetemre, mikor nem volt más lehetőség. A szocializmust nem mi választottuk magunknak, hanem a rohadék kádár és seggnyalói adták ránk, egy idegen hatalomnak behódolva. Ma szerinted hányassal mennek főiskolára egyetemre a te hülye gyerekeid például? Már kettessel is, mert anyuci kifizeti nekik és csak ki kell seggelniük, és tök hülyén kapnak diplomát. Ha te attól vagy ilyen rendkívül okos, hogy a gyurcsány seggét nyalod te is, akkor azt javaslom kapcsolódj rá közvetlenül az agyára és szívj tőle egy kis agyvelőt, attól még ennél is okosabb leszel. Idióta!
Szerdán nosztalgiázhattunk egy picit, ugyanis a miniszterelnök úr felelevenítette a "NeaZemberekkelfizettessékmeg!" szlogent, természetesen a mai kor követelményeinek megfelelően. "Orbán Viktor kijelentette: Magyarország még nincs kívül a veszélyzónán. Hangsúlyozta…..
haggyadmá 2011.08.19 18:00:31
@waszabi: Pontosan. Itt nem gyakran látsz olyat, hogy valaki kap egy munkát Nyíregyházán és emiatt átköltözik Zalaegerszegről. Ez az öröklakás állatság leköt mindenkit. Amerikában költözgetnek 1000 kilóméterekkel odébb egy jó állás miatt, de nyugat-európában szintén. Ott már csak a gazdagoknak meg a nyugdíjasoknak van saját lakásuk. (már ha van)
haggyadmá 2011.08.19 18:07:39
@53mc: Le volt írva valahol a szerződésedben, hogy 10-15%-nál jobban nem fog drágulni a frank? Az volt leírva, hogy az árfolyam kockázatot az ügyfél fizeti meg. Ja, hogy nem tudtad elképzelni, hogy ez lesz? Ez a te hibád volt, bármilyen fájó is. Egész európa szenved ettől a válságtól, amire mindenki keresi a megoldást. Sokat köszönhetünk a tőzsdéző spekuláns szemeteknek, akik tevékenységét nyugat-európában fel is függesztették és most egy tőzsedi adón gondolkodnak. A shortoló faszok, meg a deviza ingadozásből gazdagodó kreténeknek is jelentős a szerepe a mostani helyzetben. Utálom a bankokat, de azt elvárni tőlük, hogy majd nem hajtják be rajtad, amit vállaltál, reménytelen. Még egyszer mondom, vállaltad és rosszul döntöttél!
haggyadmá 2011.08.19 18:11:59
@53mc: Mert adót is fizetek, nem csak hitelt. És hát miből mentenének olyanokat, akik bedőlnek, ha nem adóból? Persze, ha te még tudod fizetni a törlesztőket, akkor nem rád vonatkozik a "mi fizessük meg a ti hibátokat" mondatom.
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
haggyadmá 2011.08.08 17:53:59
@becike4: Soknak be sem kellett ülni. Itt a Gréczy. Elég volt jó segget nyalni is.
haggyadmá 2011.08.09 09:04:30
@dekol84: Te meg egy büdös gyökér kommunista gyurcsányfaszátszopó aghyalott fasz vagy. Húzz a picsába és rohadj meg. (ha már ezt a stílust szereted, mert paraszt vagy)
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
haggyadmá 2011.07.17 15:28:05
@hollario: Ahogy láthatod nem vagyok egyedül, aki szerint ez a hírcsárda egy rakás fos. Persze lehet szart is alkotni, ha valakik csak ennyit tudnak, de minek ezt a címlapon reklámozni. Ez a blog egy FOS!
haggyadmá 2011.07.17 23:13:19
@Alec: Járna ide a faszom, de az index címlapra kirakott blogokba időnként beleolvasok, azt gondolva, hogy oda csak a jobbakat teszik ki. A napokban ez volt a második szánalom post, ami ezen a blogon megjelent és a címlapra került. Rég tudom, hogy itt infantilis, erőltetett humorú hülyék postolnak, ezért tényleg nem értem, hogy dőlhetek be mindig egy címlapra helyezés ürügyén. Ígérem igyekszem a jövőben elkerülni ezt a fos blogot. ;-)
Kínai műhold érkezett a Saturnba, valószínűleg amiatt, hogy rossz GPS adatokat adtak meg a fellövéskor. „Eléggé meglepődtünk, mivel porzsákot, energiatakarékos izzót és hajszárítókat vártunk hétfőre, ehelyett megjött egy műhold, ráadásul a szórakoztatóelektronikai…..
 Kedves Feri! Azért használom ezt a talán indokolatlanul közvetlen megszólító formulát, mert egyszerű – mint ahogy levelem mondanivalója is rendkívül egyszerű.Az elmúlt napokban tovább folyt az az értelmetlen küzdelem, amely az MSZP megszerzéséért tart már egy…..
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
haggyadmá 2011.06.17 18:23:37
@Bergeroth: "orbánnak nem hiába "beszari" a beceneve."

Mondanál egy példát, mikor Gyurcsány ellen tüntettek nem ennyien, hanem 10-szer ennyien, hogy az a patkány kiment közéjük beszélni? Azt mondta, hogy majd megunják és hazamennek és műveleti területté nyilvánították az egész Kossuth teret.
haggyadmá 2011.06.17 18:30:33
@gipsz1234: "Ezt hívják diktatúrának barátom."

Szerintem a diktatúrának más ismérvei is vannak. A szemét végkielégítések visszaszerzésével is egyetértett az emberek nagy része, de az senki nem tudta, miképp lehetne ezt visszaszerezni "eu konform" módon. Ez is egy ilyen kérdés, hogy pofátlanság felszippantani a nyugdíjat 42 évesek és most is egyetértünk - a többség - hogy ez így nem jó, de mire ezt megváltoztatjuk 100%-ig jogállami módon, akkor mi már rég halottak vagyunk, mire lesz valami pozitív hatás.
haggyadmá 2011.06.18 09:43:25
@Zébácsi: "Több olyan ismerősöm van, aki szívesen visszamenne dolgozni (mert megérti a szitut), csak azt nem tudja, hogy milyen munkakörbe kerülne, ki lenne a főnöke, és azt sem, hogy visszakapja-e azt a bért, amit leszereléskor (nyugdíj) kapott. "

Elmondták, hogy aki visszamegy dolgozni, megkapja a nyugdíjának megfelelő összeget, csak dolgozzon és ne otthon verje. Imádom ezt a hozzáállást! Aggódnak hova kerülnek vissza? Eddig az volt a baj, hogy vissza kell menni 50 évesen vonulós tűzoltónak. Mikor kiderült, hogy van más munka is a tűzoltóknál, mint a vonulás, akkor meg jaj ki lesz a főnök, meg mi lesz a munkakör. Lényeg a nyűglődés. A magyar utálja ha változnak a dolgok. Azt szereti, ha statikus minden, mégha szar is, inkább maradjon, mert azt már megszoktuk.
Matykó polgármester bácsi legitimálni szeretné egy népszavazással a hajléktalanokat bírságoló rendeletét. Ok. Jó gyerek ez a Máté, de tényleg, hát frankóra rend kell és fegyelem az utcán virgonckodó hajléktalanoknak…nem de?Hát van itten szociálpolitika vagy mi……..
haggyadmá 2011.05.19 17:26:40
@funfun: Íme egy példa, hogy valaki, aki utálja a fideszt, mégis egyet tud érteni a törekvéseivel. Persze csak akkor, ha nem vörös szemüvegen keresztül nézi a dolgokat, hanem a valós célt. Ez az intézkedés a többség, a normális civilizát emberek érdekét szolgálná, de a kommerek ismét reflex szerűen ugatnak. Nekik minden mindegy, csak fikázni lehessen a fideszt.
haggyadmá 2011.05.19 17:55:47
@SPYD3RM4N: Nem a szegénységet bűntetik, hanem a közterületeken kukázást, a házatok kapualjában élést, mocskolást. Ha tudsz jobb megoldást is annál, hogy adjunk nekik ingyen lakást és mindent, akkor nem lesznek hajléktalanok, akkor szólj!
Piroslap Egy tűzoltó levele 2011.05.18 13:17:00
Harcolnak a tűzoltók és rendőrök. Pontosan miért, talán ez a nyílt levél fogalmazza meg a legjobban, amit egy hivatásos tűzoltó írt, íme: Eddigi rövid életem során nem gondoltam volna, hogy valamilyen módon papírra vetem a gondolataim, esetleg gondjaim. Kissé még most az…..
haggyadmá 2011.05.19 13:29:46
@lacyc3: Kijár? Semmi nem jár ki! Példálózzunk, hogy milyen veszélyes szakmák vannak még? Az alpinista plakátragasztó nincs életveszélyben? Demagóg baromság ez a szöveg. Ha csak úgy hullanának a rendőrök a napi munkájuk során, arról hallanánk, de többen halnak meg a stressz miatt egy biztosító vagy bank munkatársai közül, mint a fegyveres szolgálatoknál. Ez a "juj veszélyes a rendőri munka", csak egy legenda és az hiszi el, aki csak a mesekönyveket olvassa. Ilyen erővel minden munka veszélyes és ezért menjünk el mind 20 évesen nyugdíjba. A szembe szomszédom most kb 50 éves, korkedvezményes nyugdíjas tűzoltó és olyan beteg szegény, hogy egyszerre van tűzoltó készülék felújító műhelye és turistabusz kölcsönző cége. Persze a nyugdíját is felszippantja, szegény beteg ember és nem tudja milyen luxus limuzint vegyen, mert az E Merci már szakadék volt a számára. A korkedvezményük még semmi, mert azt csak 57 évesen vehetnék igénybe, de itt intézményessé vált az egészségi alapont 25 év utáni nyugdíj. Nagy részének semmi baja, én állítom. Olyan mint mikor katonának kellett bevonulni régen és a csókosoknak elintézték, hogy egészségileg alkalmatlan, mert mondjuk színtévesztő, vagy depresszióra hajlamos. Kamu volt az is mind és ez a rendszer is a kamuzásra épül, mi meg fizetjük.
haggyadmá 2011.05.19 17:39:36
@Borcsika: Totál igazad van. Most van egy kisfilm az indexen a tűzoltókról. Verik a bránert a laktanyában és saját bevallásuk szerint is vannak napok, hogy egy riasztásuk sincs. Persze van, mikor folyamatosan melóznak, de kinek nincs olyan, akinek van munkahelye? A filmen nem úgy tűntek, mint akik annyira meg vannak roskadva a nagy teher alatt. Ez csak duma, mert védik a kiváltságukat, amit még drága kádár elvtárs és a rendszere adta nekik. 1000 keményebb munkahely van, mint a rendőr vagy tűzoltó.
Pozitív lett Orbán Viktor választási vizelettesztje, és a többi párt is sáros.  Miután 2010. április 11-én lezárták az urnákat és összesítették a szavazatokat, a jelölteknek vizeletmintát kellett adniuk (a listás jelöltek vizeletét egy közös edénybe gyűjtötték).…..
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
Másnap csak nem nyugszom felhívom névtelenül:-Tényleg otthagytál volna a Dunaparton?    A kép innen Kittivel találtunk ezen a csodás új alkalmazáson egy cuki pasit.Bringázik szeret fotózni stb.Ideális.Olyan izgatottak lettünk hogy mint utólag megtudtam tőle 10 db üres…..
addict Combvertising 2011.02.25 10:50:00
A nyár elengedhetetlen kelléke a sort és a rövidnadrág – immáron nem csak a férfiaknak, de a nőknek is. Hogy felhívja a figyelmet legújabb kollekciójára, az új-zélandi Suprette egy egészen merész gerilla akcióval állt elő. A ruházati márka és a DDB Auckland belvárosi…..
haggyadmá 2011.02.25 12:37:00
@Exo: Az elején az volt a címe, hogy "Comba nyomott reklám". Később lett javítva.
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
haggyadmá 2011.02.18 21:03:02
@Szelki Lata: Nem, egy gyökér bmw-sről, aki megy mint az állat és dudál, villog. Anyjára dudáljon. Lehet ha a posztoló csak érzékeli, hogy valaki gyorsabban menne, simán lehúzódik, de a dudálásra én is azért sem húzodom le, mert a k@rva anyját az ilyennek. Látom te is a dudálos fajta vagy. Ott fogsz megdögleni az országúton a roncsodba, csak ne vigyél magaddal senki ártatlant. Nagyönköcsög.
Én legutóbb Salgótarjánba menet kaptam agyérgörcsöt még nyár közepén, amikor egy aygos anyuka mindenáron a külső sávban haladók sebességével poroszkált előttem a belsőben. Lett volna helye és lehetősége kihúzódni, de ő nem. Ráadásul nem vagyok az a levillogós, de ott…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..