Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Is

0 bejegyzést írt és 1643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje egy újabb tematikus Napi érdekesnek! Csak Magyarország, 45 év érdekesebbnél érdekesebb fotókon az MTI Archívumából. 1947. október 5. Fiatal fiú fekszik lekötözve egy kanapén, egy emberrablást imitáló rendőrségi bemutatón. Magyar Fotó: Kovács Géza..
Is 2021.02.21 22:49:58
@Fotósképző: Neked és mindenki másnak is ajánlom a következő kis szócikket, mint büszke soltvadkerti származású
hu.wikipedia.org/wiki/Csetteg%C5%91
És a csettegő szóra rákeresve érdemes a képeket böngészni. Egyszer, egy költözésnél előfordult velünk, hogy éppen egy forduló után hazafelé tartottunk, amikor édesapám menet közben véletlenül egyes után rükvercbe kapcsolt. Semmi gond, azonnal kapcsolt és némi recsegés után egyből kettesbe váltott és nyugodtan haladtunk tovább. Na, ezt sem nagyon tudom elképzelni más járművel. :)
(Aztán persze lehet, hogy már csak a gyermeki emlékezet színezi ki az egészet. Én mégis így emlékszem rá. ;) )
Szóval Bridget eltűnt, Mac is felszívódott, csak a lány nyaklánca marad utánuk, amit Ray talál meg. Innen folytatódik a történet az új részben, és nem is kérdés, merrefelé kell ezután venni az irányt: nyomás Long Islandre. Csendben ülnek mindhárman a kocsiban, Mickey nagyon…..
hogyvolt Ray Donovan 6x10 - Babe 2019.01.22 13:00:00
Ray csapódik ki egy ablakon egy sötét sikátorban. Nem dobták, ő ugrott. Rad és Danny futnak utána az esőben, még rá is lőnek, de ő időben átmászik egy falon. Sam Winslow újabb prezentációt tart, kénytelen elővenni legmézesmázosabb énjét, mert a befektetők már nem hiszik a…..
A halál az epizód központi motívuma, erre a címben (Aki egyszer halott volt) is felhívják rá a figyelmünket. A szokásos összefoglaló után - amelynek az egyre komorabb és feszültebb zenéje szinte kiverhetetlen hetek óta fejemből - Rayt megint abban a lépcsőházban látjuk, ahol…..
Rayt tehát beviszik a rendőrök, az alagsorba zárják egy üres raktárhelyiségbe. A világ bármely pontján is nézi valaki a sorozatot, azonnal nyilvánvaló lesz számára, hogy ez minden, csak nem szabályos. Fixerünk gyakorlatilag a rendőrök (privát) fogja, akik vannak olyan kedvesek,…..
Ha a nyitó képsorokból kiindulva valaki azt hinné, hogy egy pékségben járunk, inkább hagyjuk meg az illetőt romlatlanságában, a többieknek meg nyilván úgysem kell magyarázni, mit látunk Chalky, a múlt epizód végén Ray által megrendszabályozott díler asztalán. A pasast…..
Kongói Szabadállam 1890-1908 Ez a Rejtő Jenőt idéző cím nem kattintásvadász. A Kongói Szabadállam 1890-re, II. Lipót belga király mesterkedései eredményeképpen jött létre, aki olyan ügyesen játszotta ki a versengó nagyhatalmakat (Franciaországot, Nagy-Britanniát, Németországot és Portugáliát)…..
Is 2019.09.23 13:17:41
@i_d: Nálam te nyertél. ;)
Sikamika! Síkfutás! Chicago!
1848. James K. Polk az Egyesült Államok 11. elnöke és felesége Sarah (a kép központjában állnak). Polk nagyon sikeres elnök volt (tegye fel a kezét aki tud mondani elnökségéről egy mondatot puskázás nélkül :)), ideje alatt mintegy 1,7 millió négyzetkilométerrel nőtt az ország területe..
Is 2019.07.01 10:38:09
@GrofZero: Bakker, és tényleg! Köszönöm, hogy rávilágítottál az összefüggésre!
Viktoriánus szuperhősök osztálytalálkozója briliáns stílusban megírva és megrajzolva. Ezt kapjuk Alan Moore és Kevin O'Neill képregényétől, amelyet csak hosszas tépelődés után voltam hajlandó kézbe venni, annyira elvette a kedvemet a sztoriból a Sean Connery főszereplésével…..
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
Is 2019.04.17 16:37:10
@Field64: Kövezzetek meg, de nekem tetszett a We all.
Attól még nem kellene mentornak betenni, de, ahogy előttem is kifejtették, mivel ez nem tényleges tehetségkutató, azért oly mindegy.
  A Mandalorian című, élőszereplős Star Wars sorozat első képsorai alapján nem túlzás azt mondani, hogy ez lesz az a sorozat, amire a Firefly elkaszálása óta várunk, de ha túlzás akkor is mondjuk, mert hát rohadt jól néz ki, ismerjük be, még ezen a gány, kézikamerás felvételen is, amit remélem,…..
Is 2019.04.15 09:09:18
@de let e ...: Akkor nyilván nem láttad a Holiday Special-t. :D
Április 23-án este vált műsorrendet a TV2, az Exatlon és Kasza Tibor vetélkedője helyett jön két vetélkedő, mert ezek szerint a kvízshow az a műfaj, ami üdvözítő lehet a nézettségi versenyben 2019-ben. Ezzel a véleményével a TV2 kábé egyedül van, de ne temessük el a műsorokat előre, az genyóság…..
Is 2019.04.08 13:06:59
@My name is Buck and I came here to fuck: Sok volt ez így ebéd után, teli hasra... :D
Most, hogy a feka hős már átlagos és már Artúr király udvarában is volt minimum 2 NBA játékos és a férfiak is úgy falják egymást a filmekben mintha nem lenne holnap, ki kellett valami újat találni. Ráadásul a scifikben is újítani kellett mert már uncsi volt, hogy minden bádog pirítós potenciális…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Eleven és Mike csak rövid ideig örülhetnek a találkozásuknak, mert gyorsan kiderül, hogy Hopper bújtatta el Elevent, és ettől Mike nagyon pipa lesz. Hopper félrehívja Mike-ot, egy férfi a férfival beszélgetésre, de Mike-ot nem lehet lenyugtatni, és szó szerint nekiront a seriffnek.…..
1862. körül. IX. Pius pápa, születési nevén Giovanni Maria Mastai-Ferretti, az első pápa, akiről fotográfia készült. Az 1792-ben született egyházfő a leghosszabb ideig ült Szent Péter trónusán, 31 évig és 7 hónapig..
A tavalyi karácsony elé időzített, hihetetlenül erős képregénydömping és a Nagy Képregényes Bejelentések közepette úgy érzem, egy kicsit elsikkadtunk a 2018-as esztendő alighanem legfontosabb hazai vonatkozású képregényes híre fölött: Magyar képregényesek fogják hivatalosan folytatni gyerekkorunk…..
"Azok voltak ám a telek!" Ki ne hallotta volna már ezt a frázist idősebbektől? Hogy régen valóban nagyobb telek voltak-e, azt nem tudom megítélni, bár gyerekkoromból több olyan télre is emlékszem amikor combig érő hóban mentünk reggel iskolába, vagy hogy éppen csak gyalogosoknak ásott csapáson…..
1864. USS Mahopac folyami monitor az amerikai polgárháborúban..
Is 2018.12.03 09:27:50
@nevergone: Ha valaki fingott egyet, máris sujtólég robbanás következett be. :)
Mára már mindennapossá vált, hogy világsztárok grasszálnak Budapesten, de Chuck Norris az mégiscsak Chuck Norris, még a végén csúnyán nézne rám, ha nem újráznám az ő tiszteletére egy gyerekkori kedvencemet, nevezetesen a Delta Kommandót. Lány létemre imádom az akciófilmeket,…..
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Is 2018.11.16 09:37:42
@symor: Pontosan.