Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palcsikov

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Palcsikov 2015.03.25 15:14:38
@Dömijani: Ebből látszik, hogy neked a Kadett tetszik jobban, az írónak meg a Golf. :)
Szerintem nem baj az, ha az író személyes érzése (véleménye) is benne van egy összehasonlításban. A szépség nem pontozható, de nálam spec visz mindent.
Ha mérhető és hihető paraméterekre vagy kíváncsi, akkor még mindig az AMS.
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Palcsikov 2014.08.18 09:17:43
@Csikós Zsolt: Mi is Olaszban jártunk, két hasonló méretű sráccal a hátsó ülésen. Hazafele jövet Jesoloból, 2x vagy 3x előztelek meg az út során, és mindig elképedtem, hogy az autód milyen kicsi. A nejem lehetetlennek tartotta, hogy még a cuccotok is benne van, és nem másik autó viszi. :))
Az igazi tisztelet a gyerekeidet illeti, mert Te csak hobbyztál, a nejed meg ugye az életed párja. Na de hogy a srácok ezt így elviselték neked, az az igazán nagy teljesítmény! Szép volt fiúk!!!
A blogposztok kegyetlenek. Ha nem lennének, kellemesen összefolyna az idő, és én is letagadhatnék egy-két évet, mint az idősödő nők. Fejből nem tudtam volna megmondani, mikor szántam rá magam, hogy szétkapjam, de pechemre letámasztottam ide egy-két mérföldkövet, csak hogy most…..
Palcsikov 2014.03.28 14:24:00
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Palcsikov 2014.01.29 13:12:14
@Adriano cselescsávó: Te jó állampolgár vagy, mert az aktuális kormányzás ízlésének megfelelő következtetést vontál le.
DE ROSSZUL!
Ez az adó nem igazságos, mint ahogy a másik sem volt az!

Shadowbull: Jó helyzetben a magyar ipar? Szerintem nem az iparban dolgozol. A gazdaság.. akarom mondani a GAZDAGSÁG az rendben van. De sajna nem az enyém.
Palcsikov 2014.01.29 13:14:36
@gigabursch: "egy bútorgyártás,"??? Pont abban dolgozok 20 éve. Talán van rálátásom.

"hány lépcsőt hagyott ki az ország gazdasága." Igen. De le is esett a lépcsőről. Nem kellett volna kihagyni azokat a lépcsőket.
A gépjárművek öndiagnosztikája gyakran félrevezeti a szakembereket. Egy hibakód alapján alkatrészt cserélni nagy lutri, mégis jó irányba terelheti a hibafeltárást a vezérlőegységből kinyert információ. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
Belsőség Te leültetnéd? 2013.09.27 10:05:27
Sok eseménynek adott helyet mostanában a Hungaroring. Ott volt a tavaszi, és a nyár végi pályanapunk, a WSR, most pedig a második Golf-nap. De ez nem csupán egy szokványos autós találkozó volt, néhány körrel egy versenypályán. Kislámpás matt egyes hátulról. Nagyon…..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Kétféle nap létezik egy férfi életében. Amikor autót vesz, meg amikor nem. Az autóvevős: ünnepnap. Hetekig, hónapokig szokás készülni rá, mint egy rendes esküvőre. Tétova keresgéléssel kezdődik, gondolatban ízlelgetjük a szóba jövő típusokat, teszteket olvasgatunk,…..