Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TamáSSS

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ez a poszt megjelenik, én most valahol a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban kisvonatozok a többiekkel, hacsak épp nem szakad az eső. De igazából valószínűleg akkor is, legfeljebb ha szélvihar is van, akkor beleborul az egész kemény mag a Fertő-tóba. De térjünk a tárgyra, mert…..
TamáSSS 2010.03.27 20:28:46
@STi-2009: Van 1.1-es suzuki te OKOS? Egyébként megnézném.
Nem hittem a szememnek, amikor a mai vaterás hírlevelemet megkaptam. Oké, az ötvenezres állólámpás Merci egy médiahack volt, azt mindenki tudta, de ez nem.Fűzöld kocka Zsigulátor, 1,3-as, 44 ezer kilométer van benne. Garantáltan sérülésmentes, közel hibátlan, állítólag…..
TamáSSS 2009.11.24 10:57:14
@zolika78: Nem, ez Veráé volt, már nem kell neki megy Ausztráliába a férje után. Írta nekem a vatera.
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
WRC Face to Face Sixbastien! 2009.10.25 22:41:00
WRC2009 / Wales Rally / Ötről a hatra... Az utolsó verseny, utolsó napja tökéletes eszenciája volt mindannak, ami az egész évet jellemezte. Sebastien Loeb és Mikko Hirvonen olyan csatát vívott egymással a világbajnoki címért, amire sokáig emlékezni fogunk. Már eltelt pár…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Mindig öröm, ha egy magyar termék kitüntetést, elismerést szerez magának, de valahogy ezt a sajtóanyagok olvasva nehéz irónia nélkül, őszinte elismeréssel adózni. Mindenesetre gratulálunk. Magyar Termék Nagydíjas® a Suzuki Splash A Splash, a Magyar Suzuki Zrt. legutóbbi…..
TamáSSS 2009.09.04 11:10:01
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..