Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krysal

0 bejegyzést írt és 2108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában nem igazán kerülnek moziba valóban ütős filmek. Olyanok, amelyek átmossák a lelkünket, katartikus élményt adnak, és még hosszú évek múlva is bármikor tudunk idézni belőlük, mert annyira megérintett bennünket. Idén sem történt meg eddig ez a csoda, ezért számolom…..
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
krysal 2010.08.19 18:20:22
@horas: akkor nevess kedvedre, nem én írtam le, hogy "Csak ugye,senki nem emlékszik ilyenekre,hogy Drogba vagy Rooney kihagy két ziccert... ", miközben hasból mondtam mindre, és valószínűleg az NST közönségének többsége szintén tud. De persze legyek én a nevetséges, miközben te élsz ilyen példákkal, és hiába cáfol pár ember, te úgyis jobban tudod.
krysal 2010.08.20 19:12:57
@Nűnű: úgy beszélek Higanyról, hogy meglehetősen régen (nagyon ritka kivételektől tarkítva évente 1x) MINDEN meccsét láttam. Nem tagadja egy kedvelője sem, hogy a BL-ben karcsú (ha itt tartunk, Crinyának ugyanilyen gondjai voltak a nagy csapatok ellen, ha rémlik), de látva a folyamatos fejlődését, biztosak vagyunk benne, hogy ezt az akadályt is sikerrel veszi.

horas kolléga pedig (velünk éles ellentétben) már réges rég lepattintotta volna, minimális türelem, etc nélkül, mondván, szar, és igen, nagy valószínűséggel évi 5 meccsét (lehet 10?) látva. EZZEL veszekszünk, és már az agyamra megy. Továbbá jelezném neked: minden meccsen nem egy ember veszít, hanem a csapat, így a hibás is a csapat. olyan magyar hozzáállás ez a "A Lyon elleni visszavágó szerintem rajta ment el" Persze. Hogyne.
krysal 2010.08.22 11:17:08
@Nűnű: ha nem sérült, igen. Vagy ha nem akarjátok rá építeni a csapatot, szintén, mert tuti, sokat lesz sérült.
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
krysal 2010.08.18 21:06:54
@Lojzi_: egyelőre nem látom, ki vehetné át a helyét... Viszont megtanulhatnának beadni a Werder játékosai, szembetűnő, mennyire nem megy jól ez a fegyver...
krysal 2010.08.18 21:11:14
@ForzaBianconero: valahol olvastam, asszem az NSO-n, mikor szaglásztam az NST-s újítások után, hogy nagyon kiakadt, hogy nincs az utazó keretben. Pedig nem volt épp rossz a felkészülési időszakban.
krysal 2010.08.18 22:34:52
@ForzaBianconero: így már másabb a leányzó fekvése.
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
krysal 2010.08.06 13:51:58
krysal 2010.08.06 13:59:25
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
krysal 2010.08.04 16:52:59
@imici77: nem rossz, nem rossz:)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
krysal 2010.07.26 18:40:28
@rizla: elnézésedet kérem. még nagyon friss a seb. Azt hiszem, visszafogom a kommentelést, mert jelenleg az "alapvető szövegértés" fogalma is vörös ködbe vész, úgy tűnik...
krysal 2010.07.30 16:19:12
@heinrich: a BLIKK megvett titeket? :D
krysal 2010.07.30 16:28:49
@heinrich: na, úgy még megértem:)
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
krysal 2010.07.29 15:39:34
@Lojzi_: és: ki más nevében értekezhetne egy Real drukker Raulról. Milyen más szempont szerint? Le tudod nekem írni, mert akárhogy agyalok rajta, nem megy?
krysal 2010.07.29 16:13:33
@mocsing: idézni csak pontosan szépen, a kiragadott rész nem elegendő. Amúgy vállalom, ha vannak, akik felvesznek gárda-egyenruhát, ahhoz képest ez kismiska.
krysal 2010.07.29 16:35:56
@mocsing: nem gond, ugyan:) A leghosszabb és leghaszontalanabb komment díja után újabb elismerések veszem:)
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Örvényhívó felhívta a figyelmünket rá, hogy van egy mulasztásunk, ezt pótoljuk most. A poszt ötlete már akkor megfogant, amikor a hazatérő Somos bros. történeteit végighallgattuk az országról, a városokról, a stadionokról, és úgy általában az egész világbajnokságot…..
krysal 2010.07.17 15:03:08
@Everred: igen, mondjuk ne hagyd ki amit a német-angol után tapasztaltunk: a vitatott eseteknél a vissza-nem játszásokat. Ez majdnem olyan undorító volt.
krysal 2010.07.17 15:19:15
@rizla: tudok ajánlani pár oldalt, ahol év közben be tudod játszani magadnak:)
krysal 2010.07.17 18:36:10
@rajaram: ebben annyi a ráció, hogy ihaj. Holnap Gomez, aztán nekem ajánlanak sportigazgatói szerződést.
Uruguay és Németország játszik a világbajnokság harmadik helyéért. A kisdöntőben már nem szoktak variálni a csapatok, kiadják magukból, ami a torna végén még bennük van. Németország az esélyes, de a végig fegyelmezett és elszántan küzdő Uruguay képes lehet a meglepetésre.…..
krysal 2010.07.10 22:20:38
krysal 2010.07.10 22:21:18
@Müller? Az meg ki?: nem ő dönt, ő már csak a pénzt adja. A névsort teljes egészében Mou adja le.
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
krysal 2010.07.10 20:32:18
@Sólyom Bátor: mellékesen jegyezném meg, ugyanezen erővel a legtöbb fesztivál, koncert, party ugyanúgy sértheti a közízlést. Nem mellesleg szerinted mégis ki jár (a nagy számok alapján) egy meleg fesztiválra? Kicsit belegondolok, hogy Édesapám azzal jön haza, hogy "Anyjuk, öltözz, megyünk, megnézzük a bu..kat". Ezt, ugye, te sem gondolod komolyan? Egy ilyen megnyilvánulás sok esetben másra is rávilágíthat, nem csak a tangás fiúkra. Ki-mit vesz észre...
Ahogy látjátok, a hangolás már elkezdődött és amíg a hajrák és mocskosok legutolsó rejtett poénjai is leesnek, felkonferálnánk minden vébék legrokonszenvesebb felvonását. Az utolsó előtti vébémeccs mindig a túlteljesítők és a csalódottak terepe. Kisdöntőben már nem…..
krysal 2010.07.10 18:23:16
@horas: tök kíváncsi lennék, hány meccset láttál te abból az időszakból. Hogy 'dinhóra utaztak? Omg, szerinted melyik magára "valamit is adó" (muhaha) zuglap nem azzal foglalkozott volna, hogy a hátán az egész Camp Nou-t elcipelő Ronaldinho árnyéka önmagának? Sok esetben ezt a "jóllakottságot" könnyen meg lehet fordítani, egy teljes váltással (Dinho esetében ez volt Milánó). Én a spanyol focit lesem napról-napra, hétről-hétre, de nem láttam olyat benne, hogy utaztak volna Dinhora, a klub (a tőle telhető) legtöbbet hozta ki. Egy egész szezonjuk ment rá Dinhora (nem is feltétlenül a hollandra!). Keziccsókolom, tessék ismerni, amiről beszélsz.

(Köztudottan madridistaként írom le ezeket, szóval elfogultsággal abszolúte nem vádolhat senki. Én csak azokon röhögtem hangosan, akik annó fennhangon kiáltozták: Ki az a Zidane? Ronaldinho az Isten!"- aztán, tudjuk mi lett a vége.)
krysal 2010.07.10 18:33:58
@horas: keziccsókolom, ha valaki tartja sok pénzért a világ legjobbját sokáig, aztán hirtelen "önmagához képest" egy kalap szar lesz, akkor mi a teendő? Kit veszel elő? (Nem mellesleg, nem csak ő volt a hibás, ezt senki nem állítota.) És kettőnk közül hidd el, én ismerem jobban a spanyol széljárást. Az Interről nem vitatkoznék veled.
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
krysal 2010.07.09 13:35:33
@henkmoody: mondjuk úgy, egészséges Madridista egészen biztosan nem:P Bár volt már rá példa, kirívó esetekben.
krysal 2010.07.09 15:13:33
@Iustizmord: nem, kellene?
krysal 2010.07.09 18:38:19
@henkmoody: nem, nem róla beszéltem, ferenck nem klinikai eset:)
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
krysal 2010.07.07 22:13:46
@mavo: ugyanúgy fújható tizit nem adott meg a spanyoloknak, mezőnyben meg inkább a németeknek fúj. Ne már, tudom, hogy nem ezt vártátok, de ne Kassain vezessétek le.
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
krysal 2010.07.03 22:39:04
@originalBalintos: hát, ha más nem...
krysal 2010.07.03 22:42:45
@értelmetlen_nevű: adott egy csapat, aki a VB-n eddig (az elvártakhoz, és a képességeikhez képest) maga alatt teljesít. Másik oldalon egy csapat, aki bivaly védekezéssel oldotta meg eddig a házi feladatot, gyakorlatilag alig valami felmutatott támadással.

Ha ezt összeadod, nehezen jön össze egy attraktív, támadó meccs, nekem legalábbis az volt a reményem, hogy valahogy meglesz, de gecimód nehéz lesz. Meglett, épphogy.

A mai játék a németek ellen kevés lesz, de az már egy másik meccs.
krysal 2010.07.03 22:58:36
@halareaal: +1 :)
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
A holland-brazil az a meccs, aminek nemhogy a kimenetelét, de még a játék képét is nehéz megtippelni. Égre-földre esküszik mindenki, hogy nem ő az esélyes, hogy mennyire penge a másik csapat, és persze nem fognak nekiesni. Ez speciel marhára igaz lehet, a hollandok eddig mutatott…..
krysal 2010.07.02 18:35:43
@horas: kitűnő, hogy egy bizonyos nevet bele tudsz fűzni ide is. Omg..

@rizla: Nekem a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy Dungából épp azt néztem ki, hogy fejben is rendbe rakta a brazilokat, ha kell, kinevelte belőlük a szambát, fegyelmet csöpögtetett beléjük. Erre tessék, pofára tudnak esni. De egy dolog vigasztal. A spanyol csapat, bár esélyesként érkezett (szinte mindig úgy érkezik) a VB-re, amekkora kifordulása van most a világnak, még meg is nyerhetik, egyre nagyobb esélyt látok rá.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
krysal 2010.06.27 21:23:54
@horas:
Utáld, csak innentől hiteltelen fos a szöveged, ezt is tudd. Józan észt a népnek.
krysal 2010.06.27 21:32:42
@rizla: Csak neked árulom el, nagy respect Messinek, hogy bevállalja ezt a kulimunkát. Tudna ő ennél többet is nyújtani, és ebben vastagon benne van Maradona őrülete. Ugyanakkor halkan jegyzem meg, pl. teljes Anglia, Franciaország, Olaszország, Elefántcsontpart konkrétan leszopná magát, ha lenne (lett volna) egy ilyen gólátlagú csatára a VB-n. Ilyen szempontból nézve pláne igazolhatónak vélem az álláspontomat, és ugyanezt mondanám, ha Higany Barca játékos lenne.

Off vége. A videóbíró ellenesség kb nem más, mint egy ultra-konzervatív, végletesen begyepesedett szervezet "csakazértse" mentalitásának látlelete. Ha rémlik, pl. hasonlókat kiabáltunk a Bayern-Fió meccs lesgóljánál is. Eredmény: óne. Ez az igazán sajnálatos:(
krysal 2010.06.27 21:50:32
@sandinista: együtt remélem veled, hogy tesznek valamit.
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
krysal 2010.06.27 16:38:35
krysal 2010.06.27 17:20:45
krysal 2010.06.27 17:26:34