Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sphery

35 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Itt a hosszú hétvége, mindenki, főleg azok örömére, akik idén érettségiznek… Feltételezem legtöbben a matektól félnek, ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani most azoknak, akik 9 nap múlva már a papír felett görnyedve fognak vért izzadni. Hogy lehet ebben a…..
Egy hónap maradt már csak hátra az idén érettségizőknek a felkészülésre (köztük jómagamnak is). Ez talán kevés időnek tűnhet, hogy bepótoljunk minden hiányosságot, megtanuljunk és megértsünk minden tételt és formulát, ami kellhet. Főleg úgy hogy közben ott a gép, az…..
Matek Online Kínai út (1. rész) 2012.03.13 21:19:00
Egy kis élménybeszámoló a kínai útról, a saját szemszögemből.05:45, Liszt Ferenc, 2A terminál. Várakozás a bécsi járatra, ugyanis bécsi átszállással utazunk Pekingbe, 5 órás bécsi várakozással fűszerezve, melyet internetezéssel, filmnézéssel ütöttünk el. A pekingi…..
Matek Online Kínai út (2. rész) 2012.03.13 21:17:00
 (folytatás 1. rész végétől)12:10-es találka révén 13:00-kor már el is indultunk. Egy kis utazás után megérkeztünk az iskolába majd, majd következett a jól ismert szervezett unatkozás, megnézhettük a próbálnak mások, egészen ez ment 8-ig. Aztán meg kezdődött a…..
Néhány feladat az adott témakörből:     ..
Köszöntök mindenkit a matekerettsegi.blog.hu-n. Nem tervezek ide kisregényeket írni, csak fontosabb infókat, inkább YouTube-on leszek aktív. A kedves látogatóban bizonyára biztosan felmerül, hogy milyenek is ezek az oktatóvideók? Akkor hát hadd mutassak három példa videót:Egy…..
Nem tudok elég dühös lenni, már kinőttem abból a korból, amikor minden úgy magával ragadott, hogy kisregényeket írtam volna a rossz kedvemtől vezérelve. De most úgy gondolom, kötelességem felemelni a szavam a felsőoktatási helyek megnyirbálása miatt. Kedves Hoffmann Rózsa,…..
Gondolkodtam egy kicsit a szokásos szombat reggeli kávém mellett, és valahogy úgy éreztem, hogy gondolataimat már nem tudom tovább magamban tartani valahová le kell írjam őket, a teljesség igénye nélkül. Elején szeretném leszögezni, hogy nem vagyok semmiféle politikai…..