Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomad VRAG

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán mindenki ismeri a címben hivatkozott viccet. Lopez lopaz, de mindenki Frankó... A parlamentáris rendszer, és az úgynevezett demokrácia azért jó, mert úgy lophatják ki a szemünket, hogy a valódi felelősök soha ebben a koszvadt életben nem lesznek megmázsálva, de még csak gyanúba keverve sem.…..
Az állás október közepén:   Lássátok, Béláim az úrben (ez célirányosan ilyen), néhány héttel ezelőtt a TÜV Deutschland elkövette azt a hibát, hogy legalizálták a kétkerekűek iránti évtizedes vonzalmam, és immáron kékfrász nélkül mehetek ki az utakra 4-nél kevesebb guruló elemmel szerelt közlekedő…..
A motorizált kétkerekűvel közlekedő ember megnevezése: MOTOROS. Ez a gyűjtőszó nagy szelete az emberiségnek, ki ezért, ki azért motorozik. Mindenki szeret tartozni valahová, és büszke is a választott irányzatra. Rengeteg különböző stílus van, mindenki másért rajong, teszek egy kísérletet…..
Cirkáló Furcsa nyár volt... 2020.12.31 14:23:34
Covid évének július havában, a 16. napon, ma már tudom, indokolatlanul optimista voltam, nem is jellemző ez rám amúgy: Viszket már... :D   Na, most mindenki kitalálhatja, hogy mim... Szóval, jelen állás szerint szűk 12 óra múlva meglesz az első próbautunk a Bismarckkal, még reggel fel kell…..
Dr. Ezekiel "Zeke" Emanuel, akiről már korábban is írtunk, mint az idei koncerteknek a járvány miatti ellenzőjéről, ismét nyilatkozott. Az amerikai szakember elmondása szerint még másfél évig nem lenne biztonságos visszatérni a nagyobb tömegeket megmozgató eseményekhez, így koncertekhez, vagy…..
Belsőség Nem 3 in 1, de jó autó 2009.07.27 03:42:00
  A kupék eleganciája, a limuzinok kényelme és a kombik praktikussága egyetlen autóban. Az Audi szerint ez az A5 Sportback. Szerintünk meg egy ferdehátú, középkategóriájú ötajtós kocsi, annak viszont szuper.  Vélemények az azonos című írásunkról...