Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aakyboy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél külföldről próbálja kiiktatni feleslegessé vált erstés számláját, de lehetetlen küldetésnek bizonyul. Az ügyintéző azt javasolta, hogy menjen el egy helyi közjegyzőhöz, fordíttassa le magyarra a meghatalmazást, és már mehet is az ismerőse. Ellenkező esetben…..
aakyboy 2014.08.05 20:54:32
A megszüntethetetlen számlához csak annyi, hogy én lassan egy hónapja szeretném megszüntetni az Erste számlámat, de a bank nem hajlandó erre.
2014.07.16. mentem be hozzájuk, hogy "köszi, ennyi volt" szeretném megszüntetni a számlámat. A korábban küldött új kártyát már egy hónapja leadtam =aktiválatlanul) a régit meg helyben. Az erstés nő a hónappal korábban (aktiválatlanul) leadott kártyámat, élő aktivált kártyának látta, így jelezte, hogy csak 30 napra mondhatom fel a számlát és fizetnem kell 4200.-Ft tört havidíjat is...
Én jeleztem neki, hogy 1. a kártya amit lát, azt pont itt adtam le egy hónapja és bemutattam a jegyzőkönyvet a leadásról és megsemmisítéséről - Ez őt nem igazán érdekelte 2. jeleztem neki, hogy a számla amiről beszélünk az egy szupernulla bankszámla és a hónapban teljesültek a 0 Ft-os számlavezetési díj feltételei. Ez sem hatotta meg, hanem csak hajtogatta, hogy a rendszer ezt hozza és ezt meg kell fizetnem a számlazáráshoz. Én mondtam neki, hogy tőlem egy garast nem fog látni, nemhogy 4200.-Ft-ot azért, hogy egy 0.-Ft-os számlát bezárjak. Ő javasolta, hogy akkor felvesz panaszt. OK. Elkezdetem diktálni neki a panaszt, de folyton belejavított, nyilván úgy, hogy banknak jó legyen. Erre jeleztem neki, hogy ez tulajdonképpen egy tollbamondás, így legyen kedves azt írni, amit diktálok. Erre megsértődött és elém vágott egy A4-es papírt, hogy akkor írjam kézzel. Én megírtam kézzel (természetesen megemlítettem a sértődős alkalmazottat is). Mikor távoztam, akkor vettem észre, hogy a papíron tévedésből közös megegyezést x-elt a nő, így a számlának T+1 napon azaz másnapra meg kell szűnnie. Tesztelve a rendszert másnap egy másik fiókban ellenőriztem, hogy megszűnt-e a számla, meglepetésemre: Nem. Így ott is kitöltettem egy megszüntető lapot, így sikerült ugyanazt a számlát két egymást követő napon is megszüntetnem. Most kaptam választ a panaszomra, jelzik, hogy nem engedik el a 4200.-Ft-os zárási díjat, mert 30 napos a felmondás (jelzem mindkét lapon közös megegyezés van x-elve :)
Ezek után nincs más hátra, mint MNB fogyvéd, egy PBT-s eljárás és egyúttal írok egy összefoglalót az anyabanknak Bécsbe, hogy vizsgálják már meg egy kicsit, hogy mi folyik a magyar leánybankjukba...mivel ők osztják a prémiumot, így hasznosnak tartom ezt a harmadik lépést is.
allegroup.hu kft saját security-vel ? 53 éves munkanélküli vagyok, regisztráltam az Allegroup.hu kft. által működtetett aukciós oldalon, itt regisztrálni csak valós adatokkal lehet, a regisztrált számlaszámáról 100 ft.-ot át kell utalni, hogy valaki ellenőrzött felhasználó…..
I. Alapadatok Ajánlott hallgatmány: If you're going to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hairScott McKenzie: San Francisco Név: Volkswagen T1 Camper Van (lakóautó) Sorszám: 10220 Téma: Large Scale Models…..
Ha csak én lennék kamionbuzi, betudnám az elmebajnak, de be kell látni: nagyon sokan vagyunk, akik ha kockát látunk, addig rakjuk, míg kamion formát nem ölt. Sokszor eltöprengtem már azon, hogy miért pont kamiont építünk, hiszen ezeken a füstölő, lomha, böhöm állatokon nincs…..
A Zugügyvéd kapot egy összefoglalót a légi utasok jogairól, amit a közelgő utazási szezonra tekintettel tesz közzé.Jogaink légi utaskéntHasznos tudnivalók a közelgő nyaralási időszak előtt - avagy mit tehetünk járatunk késése vagy törlése esetén -Az ún.…..