Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbie-a kicsi kocsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt ma kaptam le egy középiskolai logopédus irodájának faláról (-ne szóljatok neki!).A feliratot nem biztos, hogy mindenki ki tudja silabizálni, ezért itt egy kis segítség: "Légy gyengéd az ifjakkal!" - olvasható egy olyan plakáton, amelyen 3 csecsemő valami…..
Piffnek köszönhetően felfigyeltem egy új sci-fi sorozatra, és mivel tetszett, engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a Sanctuary című folytasásost! Megjegyzem, Ismét sikerült "nagyot" alkotniuk a fordítóknak, magyar keresztségben Génrejtek lett a fordítás, ami talán a…..
Mondották a kis törpe csöves lények a Csillagok Háborújában. Úgy tűnik, a Földre is eljutottak, sőt, közlekedési eszköz-gyártásba kezdtek! =D Miket nem talál az ember kicsiny országunk területén, jelen esetben a Verpeléti Ben Kenobi csűrjében :) A tovább után van még…..
Folytatva a "Korrekt játékok" sorozatot, most górcső alá veszem a Braid című kis műalkotást, mely 2008-ban jelent meg, és számos díjat bezsebelt. Tessék csak a továbbra kattintani! :) A gammát eredetileg Xbox 360-ra adták ki, de szerencsére már számítógépen is…..
No, ez a konkurens multinál készült,mégpedig ma. A probléma ugyanaz, mint az NFS:Underground 1-nél, illetve az alant található Timeshiftnél. A már általam is ajánlott Portal-t itt 4156 Ft-ért adják, én pedig nemrég szereztem be legálisan egy számítógépes játékokat árusító…..
Jelen írásommal elérkeztünk a "Korrekt játékok" sorozat egy különleges darabjához, ugyanis az utolsó logikai játékról olvashattok (egyelőre). Amikor valahol láttam egy ajánlót róla, rögtön megtetszett az alapötlet, láttam benne fantáziát. Rajzolni és logikázni…..