Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueeyed333

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onnan már csak egy út volt az Intenzív osztály, hol azonnal gépekre tették. Tisztelt Praxis blog!   Évekkel ezelőtt, egészen pontosan 5. éve, hogy az édesanyám (54 éves volt) váratlanul egy hideg januári napon rosszul lett. Erős szinte elviselhetetlen fejfájás,f olyamatos…..
blueeyed333 2012.12.08 20:43:23
@vanvelemenyem:

"Más, kulturált országokban már a 10 éves gyerek is tudja az alapvető "ellenőrző" gyakorlatokat: mosolyogj, mondj egy mondatot, emeld fel a karjaidat a fejed főlé."

Akkor ha jól értem ez az orvos aki kiment annyit nem tudott a diagnosztikáról, mint más országban egy 10 éves?
Vöröshajú lányok Liliya 2012.11.22 19:00:00
..
blueeyed333 2012.11.23 17:17:18
Ez nem egy ház úszómedencével, hanem egy ház és egy úszómedence - így aposztrofálta saját alkotását Joaquín Alvado Bañón. Rendhagyó spanyol építkezés Alicantéból, David Frutos fotóival. Az építész a lakófunkciók és a víz összekapcsolására kereste és mint…..
blueeyed333 2012.11.19 14:07:59
@Rémbódess:

Pontosan ugyanerre gondoltam én is...a szöveget olvasva gyönyörű betonfelületeket vizionáltam magam elé, de ennél Józsi bácsi is szebbet csinál egy tűvibrátorral:)

Itt látszik, hogy se normális folyosítót se mászkőlisztet vagy valami hasonló anyagot nem használtak
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Egy hamburger 11 ezer forint. Egy kis doboz cseresznye 2100. Egy egy hálószobás lakás a városközpontban havi 2,6 millió (!!) forint. Íme, pár tétel a világ legdrágább városából. Ki nem találnátok, hol van! Tíz éve ért véget a polgárháború Angolában, azóta alaposan…..
Vajon ki lesz olyan bolond, hogy jövőre szerződjön egy átalányadózó vállalkozóval? És hányan lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy legyen 20 százalékkal olcsóbb, de számlamentes az együttműködés? Nem vagyok egy Vámosi-Nagy Szabolcs, és még gyenge adószakértőnek sem…..
blueeyed333 2012.07.18 14:17:20
Ajánlom Jakab Andor blogját, mert te valamit nagyon félreértettél

jakabandor.blog.hu/2012/07/16/tenyleg_egyszeru_adozas

Szerintem rengetegen fognak szerződni ilyen emberekkel, maximum azt modnják hogy engedj még 10%-ot az árból a társasági adó miatt...emberünk meg örömmel engedni fog, mert nem kell aggódnia senki miatt, van biztosítása még nyugdíjat is kapni fog ha megéli...

Én inkább csak attól félek, hogy hirtelen rengeteg alkalmazottból lesz kisvállalkozó...

Kurva sok mindent lehet fikázni, de szerintem ez pont nem hülyeség
Puli Space blog Drótsorompó 2012.06.30 09:30:00
Michael Collins, az Apollo 11 asztronautája pályája elején még reménytelen közelharcot vívott a drótsorompóval, újoncként ő is az "alja" munkákat kapta meg a Légierőnél. A Holdra elsőként lépő két ember neve bármelyik kvízműsorban elhangozhatna kérdésként: Neil Armstrong…..
Karambolozott az államfő... nyomják a szalagcímek, de nem ő vezetett. Csak az Audija karambolozott. Benne van a pakliban, aki vezet az hibázhat. Mindennapos dolog. Az már nem annyira, hogy a TEK-es Audikban ki van kötve a kilométeróra. A videót sajnos majdnem végig kell szenvednetek…..
"Nem lesz csekkadó és internetadó" - mondta Matolcsy. Sőt, engedve az EU nyomásának megszűnik az egykulcsos SZJA is, helyette nulla kulcs lesz, és az ÁFÁ-t sem lehet visszaigényelni, mert nem lesz. Viszont mindenki folyószámláját a NAV vezeti.A kormány tovább…..
A héten voltam szem- és fültanúja egy számomra megdöbbentő eseménynek: Egy olyan orvosi intézetben voltam, ahol a rendelésekre, vizsgálatokra várakoznak mind járó, mind az intézetben elszállásolt fekvőbetegek is. A szakrendelő illetve vizsgáló ( UH, vérvételi labor, stb.)…..
blueeyed333 2012.02.16 12:26:41
@igazságos: Ez az a hozzáállás amitől a falra mászok...

Ember te most az írod, hogy egy másik beteg miért nem törölte fel a vért mondjuk papírzsebkendővel? normális vagy?

Az a baj, hogy ha nem látod ebben az abszurditást, akkor nincs is értelme beszélgetni, annyira távol vagy a valóágtól
addict Metróból Mercibe? 2012.02.08 09:00:00
Míg a tengerentúlon a konkurens autómárkák másodpercenkét 26 millió forintért mutogatják modelljeiket egy-egy reklámfilmben, addig a Mercedes-Benz egy berlini metróaluljáróval is beéri. A német cég itt népszerűsíti Viano nevű áruszállítóját, ám sokkal ötletesebben és…..
Nem rég kijöttek elég hátborzongató hírek egy légyfajtáról, amely bizarr módon úgy szaporodik, hogy petéit élő hangyákba szúrja hegyes petecsövével. A kikelő lárva a hangya testén belül a fejéig rágja magát, ahol szép lassan elfogyasztja annak agyát, és több funkciót…..
Civil szervezetek tiltakoztak ma a józsefvárosi önkormányzat döntése ellen, amelynek következtében egy anya négy gyermekével kerülhet utcára, mert átalakította a helyhatóság raktárhelyiségét. Mata Józsefné férje meghalt, neki pedig vénás trombózisa volt. Az önkormányzat…..
2011.10.12. Megállapodás született Az ember tragédiája moziforgalmazásáról, így 2011. december 8-án bemutatásra kerül Jankovics Marcell 23 évig készült nagyszabású Madách Imre-adaptációja. A filmet a Mozinet Kft. forgalmazza.A Kossuth- és Balázs Béla-díjas Jankovics Marcell…..
hogyvolt Aranypart 1x21 2011.09.30 08:24:00
Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az…..
Az Apple kiküldte meghívóit az eseményre, amin várhatóan bejelentik az iPhone 5-öt: Ahogy az a fotón is látszik, a show október negyedikén lesz, kaliforniai idő szerint délelőtt tízkor, és ha már mindegyik ikonnak jelentősége van, fogadjuk el, hogy az amúgy változatlan Google…..
Modorosblog A PC aranykora 2011.04.13 06:00:00
Az internet hőskora és a panelasszociációk után újabb Nosferato-Modor termék - ezek tényleg a legjobbak. Szokás szerint Ő került idézőjelek közé.Figyelj, segítek lecserélni a hatvannégyeseteket. Lehet, hogy tök jókat lehet játszani rajta még mindig, de új irányba kell…..
Bocsánat, hamut szórok a fejemre, elnézést kérek mindenkitől, egy betegség és egy túlórás hét kombója miatt elhanyagoltam a blogot. De nem haltunk meg, sőt a munka közelgő ünnepére nagy revivalt tervezek, lesz poszt holnap is, meg a héten minden nap, mára meg itt a Space Is Key,…..
Modorosblog Gyalogos a bicikliúton 2011.03.31 18:20:00
-Csodálatos ez a tavasz a hosszú, kegyetlen, csontig hatoló tél után... felkelés sötétben, napnyugta háromkor, havazás, havas eső, ónos eső, latyak, olvadás, fagyás, sima eső, metsző, viharos szél - borzasztóan deprimáló január, aztán február - az év legocsmányabb…..
blueeyed333 2011.03.31 21:44:35
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
blueeyed333 2011.03.25 13:27:17
Nem igazán a hagyományos értelemben vett játék, de a világ legaranyosabb időtöltő marhasága címért simán elindulhatna a Mitoza. Adott egy mag, és mindig két lehetőség közül kell választanunk, hogy az események mivé fejlődjenek. Humoros, aranyos, aki kellően motivált minden…..
blueeyed333 2011.03.03 13:53:56
Régi védekezési trükk, hogy más használta a WI-FI hálózatomat, de lehat akár igaz is. Mindenesetre kevesen tudják, milyen veszélynek teszik ki magukat, ha nem titkosítják le körültekintően. A rágalmazás a legenyhébb bűncselekmény, lehetne akár tiltott pornográf felvétel való…..
blueeyed333 2011.02.16 17:05:45
@j311: Köszönöm, még sose sikerült trollkodnom

De úgy látom másnak is feltűnt...mennyi itt a troll