Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anima_trix

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt volt az ideje, hogy felkerüljön egy olyan bejegyzés, amiről kiderül, hogy nálunk is volt karácsonyi sütemény. Igaz, hogy szilveszterre készült el, de fejben már egy héttel korábban is megvolt...
Az erjesztett ételek fogyasztása, különösen az őszi, téli időszakban évszázadokon át ellenállóvá tette az embereket a különböző vírusokkal szemben. A fermentálás során beindul a bomlás, amelynek következtében létrejövő jótékony baktériumok megóvnak a kórokozóktól, és segítik az emésztőrendszer…..
Az utcákon röpködnek a minuszok, ami tök normális - de ilyenkor nagyon jól esik egy tartalmas és forró leves, ami jót tesz a testnek és a léleknek. Jöjjön most egy ilyen leves, ami főételnek is megteszi, vagyis készítsünk kolbászos káposztalevest. Hozzávalók: 50 dkg savanyú káposzta 2 kisebb…..
  Tulajdonképpen ez az étel a szarvaspörkölt tovább fejlesztett változata. Érdemes ezt is elkészíteni, ha van rá lehetőség, mert színesíti a  vadból készült ételek palettáját. Mellesleg csoda finom!   Ahogy én készítettem: 80 dkg gulyásnak való szarvashús állt a rendelkezésemre, amit kockákra…..
 A nosztalgia ihlette ezt az ünnepi vacsorát. A svéd gombasaláta nagyon népszerű volt régebben idehaza, de mostanában már sehol sem lehet találkozni vele - ideje újra feleleveníteni az elkészítését. Az egészben sütött bélszín pedig nálunk a bárhol-bármikor gasztrokategória győztese.  A svéd gomba…..
1. A napelemek drágák A napelemek ára az elmúlt években folyamatosan csökkent, ellenben egyre hatékonyabb lett a technológia.  2. A napelemek soha nem térülnek meg Ha figyelembe vesszük a háztartások áramfogyasztását, a napelem árát és a különböző plusz kiadásokat, akkor…..
anima_trix 2015.09.10 20:23:45
Már biztos hallottátok, hogy az idei évben a Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta lett Magyarország tortája, amit az augusztus huszadikai ünnepség óta számos cukrászdában megkóstolhattok. A sütinek azonban borsos ára van, akár 600-800 forintba is kerülhet egyetlen szelet…..
Folytatódik a tikkasztó hőség, az elkövetkező egy hétben a csúcshőmérséklet 37 fok körül alakul.   Némi felfrissülést csupán a záporok, zivatarok hozhatnak, melyekre…..
Imádom a dinnyét. Teljesen konkrétan a görög (!) görögdinnyét. Egész télen utána sóvárgok. Nyáron másra nem is igen vágyom, csak hogy végre valahára édes, lédús piros dinnyeszeletkéket majszolhassak, ofkorsz hogy makulátlanra magozva. A legjobb a mag nélküli…..
anima_trix 2015.07.07 11:46:48
Esőzene, apokaliptikus talpalávaló. Egy október végi nap reggelén, nem sokkal azelőtt, hogy az irgalmatlanul hosszú őszi esők első cseppjei lehullottak, az ember kénytelen belenyugodni, mert hiszen mást úgysem tehet, hogy ettől fogva minden nap rövidebb az előzőnél és a szobán…..
Múltkor ott hagytuk abba, hogy az ész nélkül költekező NFL-játékosok életét egyengető Spencer kiapasztotta a számláját, mert kölcsönadott az újonc Vernonnak háromszázezer dollárt, hátha sikerül meggyőzni, szerződjön le az ügynökségéhez. A játékos szavát adta, Spencer…..
anima_trix 2015.07.07 09:39:40
Enntrance Kiss-kiss! 2015.07.01 07:00:00
Egy csók élénk vörös ajkakkal? Simán! Mindez anélkül, hogy a párunk és mi is nyakig úsznánk a csók után a rúzsban. :-) Hihetetlennek tűnik, de ma már abszolút lehetséges. Szerencsére szuper, bombabiztos rúzsokat találhatunk a drogériák polcain manapság, szinte minden…..
anima_trix 2015.07.07 09:35:53
A félelem mindig megtalálja a maga áldozatát. Ethan Hawke pedig próbálja elkerülni az elkerülhetetlent. Előzetes. Hideglelősen borzasztó hangulatú trailert dobtak ki a Regression című thrillerhez. Valami szörnyű és hátborzongató titok lapul, amit felfejtve nem várt…..
Amikor évekkel ezelőtt elkezdte párkapcsolatokkal, társkereséssel foglalkozni, akkor valami miatt azt hittem, hogy ez a 20-as, 30-as generáció legnagyobb problémája, és utána valahogy megoldódik minden, illetve a régi gyökerek, a „régi iskola” miatt, az idősebb korosztály nem…..
A teljesség igénye nélkül, néhány tapasztalat az elmúlt napokból, munkatársaimtól: Ez a videó egyik munkatársunk feleségéről készült, a hatás bámulatos! Fiatalabb lett 10 évvel 15 perc alatt! A ráncok és az arcon a foltok eltűntek. PowerStrips ™…..
anima_trix 2015.04.23 13:35:50
Több bejegyzési is született már ezen a blogon a kötődő nevelés témakörében. Mindegyikben olvashattátok már ezt a címben szereplő fogalmat, hogy „válaszkész”, most ezt szeretném egy kissé részletesebben kifejteni. A kötődő nevelés jellegzetessége az, hogy a…..
Az előző rész arról szólt, hogy milyen beállítások válnak be a leginkább, ha a kicsi babádat fotózod. Ebben az írásban ahhoz adok ötleteket, hogy milyen hátterek előtt tudod őt lefotózni, hogy a legyen a főszereplő, ne a környezet. Az az igazság, hogy egy kis…..
Valamelyik nap egy kedves ügyfél bárszékeket keresgélve azt kérdezte, hogy az állítható típus, az ugye normál széknek is használható?   Nem, nem használható széknek, legalábbis kényelmesen ülni szándékozóknak nem.  Az állítható bárszék kétféle magasság között…..
anima_trix 2015.04.23 13:16:33
Élénken él bennem a kép, ahogyan gyerekkoromban az akkor újonnan épített panelházak között bandáztunk suli után. Ha társaságban voltunk, és elfogaltuk magunkat, éppen fociztunk vagy bringáztunk, akkor szinte mindegy is volt, hogy egyébként milyen környezetben zajlott az egész,…..
anima_trix 2015.04.23 13:11:47
A sikerfilmeket jegyző Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva, 40 és annyi) rendezi ezt az új vígjátékot az ígéretes fiatal komika, Amy Schumer (Inside Amy Schumer) főszereplésével. A vígjáték forgatókönyvét Schumer írta Apatow bábáskodása mellett, és a film az Apatow…..
anima_trix 2015.04.23 13:02:32
Jerry Bruckheimer twitteren osztotta meg az alábbi képet, amin Jack Sparrow kapitány, azaz Johnny Depp látható. ..
Megérkezett az első japán nyelvű előzetes Takashi Miike új filmjéhez, ami angolul a Yakuza Apocalypse: The Great War of the Underworld címet viseli. A filmben egyébként a Rajtaütés egyik sztárja, Yayan Ruhian is feltűnik. A sztori szerint Genyo Kamiura egy legyőzhetetlen…..
Amikor azt hiszed, hogy a zombi történeteket már kimaxolták, majd megpillantod a CW-re érkező iZombie címen futó alkotást, akkor minden megváltozik. A DC Comics leányvállalatánál, a Vertigonál futó iZombie képregény alapján készült sorozat, a pilot epizódjával megmutatta, hogy…..
anima_trix 2015.03.31 11:46:31
@Garott: Csatlakozom én is, Nekem is tetszett a sorozat. A kedvencem a trónok harca marad, de míg nem jön az 5. évad, nézni kell valamit :) te is várod? még nyerni is lehet, egy királyi játék hozzá glurl.co/TH5-jatek
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..