Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stonefree

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen is és nem is. És mindez nem szubjektív vélemény, hanem jogszabályokon alapuló álláspont; és nem a sajátom, hanem az Európai Unióé. Miért lényeges mindez? Hát azért, mert egyáltalán nem mindegy, mit eszünk, ugyanis a naponta rendszeresen elfogyasztott táplálék alapvetően befolyásolhatja…..
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
A közelebbi és távolabbi családtagok február táján azzal eszik az életemet, hogy a munkáltatójuk által felkínált SZÉP-kártya által kínált lehetőségek közül segítsem a választást. Mondom nekik, hogy vegyenek rajta focibérletet, lehetőleg Felcsútra, 'oszt jónapot. Meccsre járni nem kell, de legalább…..
Naked Viki D 2016.12.29 06:00:00
Öt évvel ezelőtt egyedül maradt a gyerekével, nem kapott munkát és egyre rosszabb anyagi helyzetbe került. Hónapokig  zsíros kenyeret ettek, a penészes lakásban  minden áthatolt a dohos szag. Mikor a gyereke ótvaros lett, érezte, hogy azonnal lépnie kell. Jelentkezett egy masszázshirdetésre,…..
Mindannyiunknak jól esik nyújtózkodni, néha kicsit kiropogtatni végtagjainkat, gerincünket. Gerincünk, ízületeink recsegése azonban sokszor igen bizarr mértékig fokozódik. Ráadásul van, aki kifejezetten élvezi ropogtatni a nyakát, vállát, ujjait. De vajon ártunk vagy használunk ezzel?..
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Ennek a pitének akkora sikere volt a hétvégén, hogy kétszer is elkészítettem. Roppant egyszerű és gyorsan megvan. Kiváló reggelire kávé mellé vagy akár desszertnek is. Mivel cseresznye szezon van én azzal sütöttem, de lehet más gyümölccsel is ízlés szerint. A hozzávalók bármilyen bio- vagy paleo…..
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
stonefree 2016.05.29 11:26:57
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..
    Ha úgy döntünk, hogy egyedi bútort szeretnénk készíttetni, az egyik első kérdés, amivel szembekerülünk, hogy milyen alapanyagból, vagyis miből legyen a bútor? Nagyon fontos tisztában lenni a bútor funkciójával, és az abból adódó, későbbiekben felmerülő használati igényekkel! Gyerekszobai…..
stonefree 2016.02.07 17:10:19
Hm...jó kérdés.Gondolkoztam rajta eleget. De a férfiak agyával nem tudok, és nem is látok beléjük...
...kezdek rájönni, hogy nem létezik!!!!..
Aki tudatosan sportol, az biztosan nyújtással kezdi az edzést. A jóleső feszülés kellemes érzéssel tölt el minket, a stretching rítusa biztonságot ad, és azt gondoljuk, mi aztán tényleg mindent megtettünk testünk védelme érdekében. Azonban bármennyire is hihetetlen, a legújabb kutatások azt…..
stonefree 2015.11.21 21:08:11
@Hóhér az utolsó barátod: a futással tönrevered a porckorongjaid a lumbális szakaszon, az állandó ütödések miatt. Inkább tekerj..
stonefree 2015.11.22 14:33:10
@hunyuan: akkor már nincs mit leamortizálni..
stonefree 2015.11.22 14:38:32
@Alick: @dukeekud: ők nem autóval közlekednek és nem számítógép előtt ülnek napközben, hogy felkészítsék a porckorongjaikat arra, hogy futással végleg tönkretegyék. ha ti sem ezt teszitek, akkor mehet a futás. egyébként meg irány az őserdő meg a szavanna :D
Az ember azt hinné, egy évben csak egyszer kell megküzdenie a NAV-val, az adóbevallás elkészítésekor. Nemrég azonban ismét arra kényszerültem, hogy meglátogassam honlapjukat, mivel be kell jelentenem egy adatváltozást. Konkrétan azt, hogy mostantól egyénileg, csekken szeretném…..
Barna hajú lányok Hene 2015.04.11 10:04:14
    ..
My secret Jó kislány voltam... 2013.01.30 18:19:00
...és egyszerű, ártatlan, 60 perces masszázs kupont vettem. Jó....igen, előtte azért lecsekkoltam a masszőrt. Egyáltalán masszőr, vagy masszőz?Mert nem mindegy. Khm...mint tudjuk.:-)Igen, férfi.Háhhháá...ez már tetszik.Hisz a kuponos oldalakon rengeteg masszázs lehetőség van,…..
stonefree 2014.11.03 14:07:52
@Gritty goose: értem, köszi a választ.

Én tisztán egyoldalú örömszerzésre gondoltam, szolgáltatás alapon. Persze én is emberből vagyok és beindulnak közben a hormonok, de a "harctéri lázat" már a páromnak hagyom. Az ő nem kis örömére. :)

Azóta persze gazdagodtam tapasztalattal. Nem hirdetem direkt "jóni" masszázsként, de kb. minden 3-4. hölgyvendégemnél eljutunk oda, hogy ha csupán utalással is, de kifejezi ezirányú igényét. Ez főleg az érintéssel elhanyagolt 30-40-es korosztályra jellemző.

Ami még engem érdekelne a te esetedből: vissza jársz még hozzá bármilyen jellegű masszázsra?
Egy olyan kultúrában élünk napjainkban, ahol a félrelépés teljesen elfogadott, sőt szinte már-már természetes is. Ezt a nők, feleségek többsége viszont nem veszi tudomásul. Az összes férfi ezt látja maga körül: olyan barátaik, munkatársaik vannak, akik már csalták meg a…..
Mielőtt pucér strandolásra adod a fejed, nem árt megismerkedni a naturista illemszabályokkal, mert bármilyen furcsa is, ez a közösség messze nem arról szól, hogy mutasd mid van és ettől majd mindenki boldog lesz. Van néhány nagyon egyszerű szabály amit mindenhol be kell tartani, és…..
stonefree 2014.04.06 10:40:58
A fotón az új ukrán legfőbb ügyész, a szélsőségesen soviniszta (többek közt) magyargyűlölő Szvoboda párt színeiben politizáló Oleh Mohnickij (különben igen dekoratív) lánya, Marjana, és barátnői pihenik ki a forradalom megpróbáltatásait. A képet Vitalij Moroz ukrán…..
  Palvin Barbara mostanában kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje. Barbi nem csak szemtelenül fiatal, de rengeteg híres magazinnal és fotóssal, valamint divatcéggel közös munka áll a háta mögött.  Amellett, hogy a modellkedés rengeteg lemondással jár, Barbi…..
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..