Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabibácsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton egésznapos kirándulást tettünk Hradec Kralove városába, ami érthetetlen módon háromórás soppinggal indult - a büntetést nem tudom, mivel érdemeltük ki, de elkávézgattam Pepával, a gitáros (cukros) bácsinkkal, gondolván úgyis megszökök az első adandó alkalommal.…..
Gabibácsi 2009.08.26 17:13:39
@falsestuff: igyekszem én elkerülni a baleseteket de nem megy az olyan könnyen faluhelyen, pláne máshol nem :)
húzzatok bele még az utsó héten :)
Rebelka bez příčiny Lesnivalók 2009.08.15 10:12:00
Ebből a helyszíni tudósításból ha más nem is, az kiderül, hogy nem csak sörtúrára neveztem be Dobruškai nyári nyelvkurzusra hivatkozva... További bizonyíték lapozás után, a képen a fialová třida látható!    A tegnapi esti kincskereső jellegű vetélkedő nem volt…..
A tegnapi túra egész jó volt, Babičinno údolíban (Nagyanyó völgye) jártunk, ami tulajdonképpen irodalmi színezetű programnak, mivel Božena Němcová nagyon népszerű regénye itt játszódik (Ratibořicében) - olyannyira nagy dobás a könyv, hogy magyarul is fellelhető…..
Tegnap a hazám tipikus dolgait kellett rajzosan előadni, és az ilyesmiben meglehetősen gyér vagyok, mindenesetre a többiek színes festményeihez képest nekem szürkében sikerült rajzba öntenem...ez is biztos jelent valamit (meg az is, hogy totál diszfunkcionális lett a kút,…..
Aerobikedzéshez nem volt kedvem, úgyhogy felkerekedtem meglelni a helyi sörfőzdét, ahol a Rampušák névre keresztelt sört készítik. Gondolnátok, mennyire komplikált biznisszbe vágtam a fejszémet?! A sörgyár nem központi fekvésű, ám nem lehet főztjüket helyben kóstolni.…..