Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tvili

36 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chinese dream aug. 24-27 2011.08.27 08:16:58
 Ebben a pár napban sok minden történt velem, úgyhogy most összefoglalom. Kétszer jártunk a város másik felén. Egyszer azzal az okkal, hogy kungfu edzése lesz a fogadótesómnak. Így is volt. Amíg vártunk, megjelent e fogadóapám. A nevét neki sem tudom, velünk volt pár…..
Világnagy baromságok A new Hope ! 2010.12.18 22:28:47
Üdvözlet mindenkinekjó rég nem írtam már, elnézését is kérem mindenkinek. Mint valószínűleg már kitaláltátok hazajöttem kínából. Mindjárt meg is magyarázom az újfent csak Star Wars-os címet, de előbb egy gyors áttekintést az eltelt időból.Hazajöttem nyáron és…..
Kedves mindenkinagy nagy örömmel de mégis egy kevés szomorúsággal kell bejelentenem hogy szűk húsz napon belül elhagyom ezt a nyuzsgő metropoliszt, mely majdnem egy teljes évig az otthonomul szolgált és akármennyire is megpróbálom utálni néha idegesítő és gusztustalan, bambuló…..
Szevasztok mindenkik......nyugi nem az én ujjam vágódott le, de azért elég sok minden történt az utóbbi hetekben. Nem is tudom már hogy hol fejeztem be az előző blogot de akkor kezdem ahol most eszembe jut aztán majd pótolok.Notehát akkor inkább a legújabbak, jövő héten egész…..
Na hát mit is mondjak teljesen meg vagyok hatódva.... nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan jelentkeztek, már kezdem azt gondolni hogy ezzel kellett volna kezdenem és minden rendben lenne. Mivel szabibácsi Dóri és anyám is érdeklődtt szürke hétköznapokról meg hogy milyen egy…..
Világnagy baromságok újra itt 2010.04.19 08:45:41
És újra itt vagyok, hát mit is mondjak elnézést a blog késésért de többszöri felszólításra sem érkezett semmi féle reakció mind a 31 eddigi bejegyzésemre és így egyedül kommunikálgatni kifelé a világba meg kurva unalmas szóval inkább úgy döntöttem hogy hosszú…..
Sziasztok igen igen tudom már jó régen nem írtam.... hát most mit mondjak lusta voltam rá viszont otthon igyekeztem bepótolni és mindenkinek elmesélni a mindent. Remélem sikerült isNagyon nincs most mit megosztani. Otthon voltam jó öreg Budapesten másfél hónapot és most megint…..
Elősször is nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek és kellemes családi ünneplést az egész családnak barátoknak még mielőtt belekezdek ill elmondom hogy mi történt a legkésőbbi bejegyzés óta lógok nektek egy sztorival szóval ímeA címe kolbásztöltés a…..
Kedves embertársaim barátaimszomorúan közlöm a hírt hogy jövőhéten karácsony és itten aztán egy fél deci karácsonyi hangulta sincs. Úgy látszik, hogy az úrjézus születésének napja teljesen hidegen hagyja az ázsiai kontinensnek ezt a részét. Dehát miért is???? Nem tudom de…..
Shanghai egyik leginpozánsabb kertjében a YüYüan Gardenben. Tényleg gyönyörű aki itt jár muszáj elmennie ide               még mindíg a kertben az ott lévő zegzugos folyosós tavas háttérrel, hmm..... és az…..
A StarWars-os címet csak azért adtam hogy ezzel is jelképezzem készülök elhagyni a lustasági fázisomat és ezzel visszatérek a blogírási rutinhoz. Szóval mikor is volt az előző bejegyzés? Már nem is tudom pontosan de még valamikor októberben és a születésnapom előtt. Mondjuk…..
 Háááát szevaaaasztok ...... kedves barátaim és ellenségeim (csak vicceltem azok nem olvassák ezt ha vannak egyáltalán). Szóval elég rég írtam megint és ennek egyetlen oka van. Nevezetesen hogy lusta vagyok de elég is erről ennyi, nem ragozom. Ne ilyedjetek meg a címtől sem,…..
 hát mikor menjen el a netem ha nem épp a gigászi fotós cukormázas blogbejegyzésem közepettesajnálom emberek egy napot mindenképpen csúszik a dolog. ..
Keves barátaim igen ahogy a címen is látszik kórházban voltam ma. De nem kell megilyedni nem benfekvősre csak egy orvosi vizsgálatra mert aggódtam és meg akartam nézetni magam. Remek tapasztalatokkal és egy jó baráttal lettem gazdagabb.De kezdjük az elejéről, Reggel felkeltem és kis…..
Hát a tegnapi napom elég rendesen alakult. Voltam a szombati órán és meglepően egészen értettem. Pedig pont ezt az órát utálom a legjobban mert abszolút semmi közöm nincs ahhoz ami az órán folyik, de most meglepően étettem mindent és még hozzá is tudtam szólni. Számoltam az…..
dórimnak           esti japán sörözés- Mizuho itt még józan, pár sör és pár koccintás után szinte cipeltem vissza a koliba:D de legalább tud inni. Két három sör és elkezdődik a takatakatakataka, sajnos nem tudok japánul de ő…..
Világnagy baromságok a mai tervek 2009.10.10 04:57:54
Szevassz mindenki. A mai napon terveim vannak csak. Szombat van és ma is volt suli ledolgozandó a nagy 9 napos szünetünkből valamicskét. Na mindegy ez van szerencsére ma csak egy órám volt. Nemsokára végeznek az orosz csajok, Nyika (Veronyika) és Olga és megyünk a Trustmartba venni…..
Először is szeretnék bocsánatot kérni hogy hanyagoltam mostanában a blogot. Igérem megpróbálok rendszeresebben jelenteni ezentúl. Szóval a mai nappal végetért a szünetünk ami 9 nap volt. Ezalatt a Kínai népköztársaság 60 éves lett ( isten életesse sokáig ), én söröztem jó…..
Világnagy baromságok a szobám 2009.10.02 17:50:36
Mindenkinek nagy Hello. Október másodika van tisztelettel jelentem és tegnap naagy 60-dik szülinapi ünnepség volt Pekingben, itt Shanghaiban is de mivel tudom mivel jár egy kínai tömegnyomor ezért bevallom lusta voltam és úgy döntöttem hogy nem megyek ki másfél millió bámészkodó…..
Világnagy baromságok The Burger 2009.09.28 15:57:55
ÓÓ srácok lányok, most meg kell szakítsam a hagyományt a heti egyszeri írás miatt csak hogy tudósítsak a ma esti élményről. Kiderült hogy holnap megkapjuk végre az ösztöndíjjat és ennek örömére igent mondtam egy vacsorameghívásra az amerikaiakkal az angolokkal meg az…..
Na szervusz(tok), szia(sztok), hogyvagy(tok)? Egy nappal lemaradtam a szokásos jelentéssel de egy kicsit most el vagyok borulva agyilag. Nincs pénz, a suli nem is mondja hogy mikor ad, közben tartozik nekem úgy 2000+  yuannel ami 60 000+ forintba, de ebből nem ad vissza ezret mert itt…..
Ez a hét is eltelt.Voltunk órákon és szerdán elmentünk a Yanchang kampuszra hogy beszerezzük a szükséges papírokat a kiérkezett rendősrési küldöttségtől. Mondanom sem kell hogy hatalmas volt a kavarodás és a felfordulás de szerencsére mindent amit mondtak kínaiul megértettem…..
Na srácok itt vannak az első próbaképek.nézzétek meg hogy láthatóak e mert itt nekem kínában a kurva internetcenzúra miatt egy csomó minden durván szarul jön be mint pl a Picasa is.sziasztokhttp://picasaweb.google.hu/crasydalton/SuliKampusz..