Regisztráció Blogot indítok
Adatok
armisz

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Harmincadik hosztom a 40 éves Luca volt Rómában. Informatikai tanácsadó egy tanácsadó cégnél. Ő is, mint Adriano, válaszolt a nyilvános hoszt keresésemre, és meghívott az otthonába. Luca Guidonában lakott, ahova 50 perces vonatút vitt a Termini vasútállomásról. Ő volt a második hosztom, és már három…..
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Múlt héten olvashattátok az „Útlevélügyintézés külföldön” című írást, ami sokakat ihletett hozzászólásra, sőt már poszt is születet az utórezgésekből. Most egy szintén erre a posztra reagáló, de már új irányba mutató hozzászólásból lett posztot teszek közzé,…..
hogyvolt X-faktor 3x09 - 1. döntő 2012.10.15 09:00:00
Elkezdődött ez is, X-faktor élő adások, egyenes kiesés, dráma, könnyfolyam és persze bulváretetés egyenes adásban, most pár hétig ez lesz a program. Előzetesként bevágnak pár jól megválasztott mondatot a mentoroktól, meg Ildit smink nélkül, ez utóbbit nem gondolták át…..
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
armisz 2012.05.28 00:24:47
@Parajpuding: ott bizony, de akkor hibáztak, amikor anno hajószám hozták át a makikat afrikából, most meg nem bírnak velük.
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
armisz 2012.05.27 18:30:57
@Kutchek: Na ja, de ezután a promózás után sem tenné be soha a lábát épeszű ember Azerbajdzsánba, az tuti!
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen…..
Valami zavar van az időben az RTL Klub stúdiójában. Esetleg kétszer vették fel az Egy perc és nyersz egyik jelenetét. Vagy csak szóltak a játékosnak, hogy tessék még egyszer örülni, mert más szögből is szeretnénk felvenni. A műsor szerdai adásában háziasszonyok mérkőztek meg…..
Harmadik, és egyben utolsó válogató, ez fordulópont, mert ez után már csak és kizárólag jó hangokat fogunk hallani, legalábbis a műsorstruktúra alapján, na majd meglátjuk. Most válik a 24-es mezőny teljessé, próbálja egymást túlharsogva informálni a nézőt Clau és Trilla,…..
armisz 2012.02.27 21:54:34
@AdamK: jé tényleg kipróbáltam
armisz 2012.02.27 21:56:43
@gaston: "az x fucktor-ban egy jó hang sem volt, itt jóval több és színvonalasabb versenyző van szerintem"

ezt gondold át mégegyszer :)
Közeleg az Éden hotel2 bemutatója, a Viasat3 elkezdte csepegtetni azokat a kisfilmeket, amiken már a szereplők is látszanak. Első blikkre sokkal kevésbé szimpatikusak, mint az előző adag volt, bár ha jobban belegondolok, amikor először megláttam Nikit, megijedtem, Kristóf vizes…..
armisz 2012.02.08 11:57:55
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
  Cukormentes almás süti mákkal és citrommal     Karácsony óta ez volt az első édesség, amit készítettem. Legalább olyan egyszerű, mint a bögrés sütik: az alaprecept szerint azonos mennyiségű (300 g) cukrot, lisztet és reszelt almát kell összekeverni a 3 tojással és fél csomag sütőporral - a…..
Még meg sem száradt az államfői tinta az új felsőoktatási törvényen, máris napvilágot láttak a jövő évi felvételi keretszámok. A felvételizőknek így is csak néhány hetük maradt arra, hogy az új felvételi lehetőségekkel megismerkedjenek, és amennyire lehetséges,…..
armisz 2012.01.12 14:18:17
@fakezű1991: A régi rendszerből fakad ez még mindig sztem, a soc érában az értelmiségi osztályidegen volt!
armisz 2012.01.12 14:25:04
@xstranger: Bizony igazad lesz, a lányom kétannyelvű gimibe jár a most érettségiző diákok 25% kérte már a tanárát, hogy írjon ajánlást külföldi egyetemre továbbtanuláshoz, további 20-30% gondolkodik a dolgon, valszeg ők is mennek.
armisz 2012.01.12 14:39:03
@xstranger: ott a pont!