Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyen lehet, hogy a Nyugati metrómegállót nem mint épületet, hanem mint természeti képződményt nyilvánítják védetté. Ilyen csodát fedezett fel benne ugyanis Dani, a Dunai szigetek bloggere.     "Ezt a nem túl szép, de annál érdekesebb jelenséget ma fotóztam a Nyugati…..
A Rudas fürdő előtt már az új CDM-rendszerű pályát építik. Az Erzsébet hídról jól át lehet tekinteni az építkezés egy részét. Legalulra acélhálókat fektettek, majd ezekkel a sárga tartókkal állították be a gumielemekkel körbevett sínszálakat. Pontos magasságukat…..
Janóék épp itt vannak New York-ban két hétig, így szombaton és vasárnap is felugrottunk és egész hétvégén együtt jártuk a várost. Az alábbi kép Staten Island-en készült és senki sem tudja, hogy mi lehet a jó öreg barna papírzacskóban. Első dolgunk volt, hogy felmenjünk…..
Nemrég egy e-mail landolt a postafiókomban, melyben meghívást kaptam a Budapest Airport Zrt.-től, hogy ha van időm és kedvem, menjek el a december 2-án tartandó, a Ferihegyen épülő SkyCourt épületszárny bejárására. Kapva kaptam az alkalmon és elfogadtam a meghívást.A…..