Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Edina

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kénytelen vagyok újra ezt a címet adni a bejegyzésnek, mert sajnos (vagy nem sajnos) az élet bonyolultabb annál, mint amilyet szeretnénk, hogy legyen.Van, hogy akadályba ütközünk folyton folyvást, (bár az igazat megvallva ezeket már nem is akadálynak, hanem kihívásnak, és a célhoz vezető lépcsőknek…..
Nem, nem cseréltem fel a számokat. Ez sajnos így van.Sokan úgy gondolkodnak, hogy "én heti 4x lejárok edzeni, ezért bármit ehetek", pedig ez a legnagyobb tévedés. Ha az ember így tesz, akkor konkrétan egy "bármit ehetek" ebéddel vagy vacsorával szépen le is rombolja mindazt, amiért keményen…..
♥ LoveYourLife Tűzd ki a célt! 2015.10.12 11:49:51
Megvan a lelkesedés? Szuper! De a sok kapott információ mellett hogy is álljunk neki mindezeknek, ha nem tudjuk mi is a pontos célunk vele? Akkor tudunk bármit is elérni, ha pontosan átgondoljuk, mit is akarunk, s megrajzoljuk az afelé vezető legegyenesebb utat. Ha ez sikerült, akkor megtettük az…..
Az egész "kattanás" kicsit több, mint egy hónapja kezdődött nálam. Szinte villámcsapásszerű volt az egész elhatározás, hogy én márpedig most új életet kezdek. Persze sokszor gondoltam már előtte is arra, hogy életmódot kéne váltani, valamit máshogy kéne csinálni, s tettem is erre némi kísérletet, de…..
Egy nagyon régi álmunk vált valóra azzal, hogy elkészült az automatikus export és az import funkció is a blog.hu-n! Az export egy már régóta létező funkció volt, de a nagyobb, sok poszttal és kommenttel rendelkező blogokon - sajnos a nagy adathalmaz miatt - sokszor sikertelen volt.…..
♥ LoveYourLife Welcome! 2015.06.29 16:00:00
Manapság a csapból is az folyik, hogy egészséges táplálkozás így, sportolás úgy, sokan mégis szkeptikusak a témával kapcsolatban. Határozott véleményem az, hogy semmi sem lehetetlen, minden csak akaraterő és kitartás kérdése. Elengedhetetlen persze a céljaink eléréséhez a…..
A Pannónia utcai Pandzsab Tandori étteremben duplán is vérszemet kaptam a minap. Először, mert a kesudiós szabdzsit a választható csípősségi fokozatok közül a legextrémebb mellett döntöttem, valamint a mellé chilis naan kenyeret kértem. (Aki kíváncsi rá, milyen lehet egy…..
B.Edina 2015.03.17 20:44:16
Sokadszorra tapasztalom: paradox módon azok az országok bírnak a legjobb konyhával, ahol egy pohár csapvíz felér egy puttony csernobili szőlő egészségügyi hatásaival. Mellesleg eddig olyan benyomásaim voltak az afrikai ételekről, mint egy kistérségi konyhás néninek: pl. egy…..