Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcocu

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaly nagy sikert aratott Pannónia Fesztivál idén másik helyszínre kényszerül költözni, ugyanis a várpalotai önkormányzat olyan irreális feltételeket szabott a rendezvény számára, hogy azzal ellehetetlenítette az eddig a város melletti Cseri-parkerdőben megrendezett…..
pcocu 2010.02.18 15:47:58
Hét dala: Savage Garden - Truly, madly, deeply Album: Truly, madly, deeply (1997) Miért pont ez? Szerelmes dalokról már értekeztünk itt a blogon, egész pontosan egy éve, viszont az amerikai ünnep újra kopogtat, sőt mi több, kamionként zuhan át nappalinkban. Egyfelelől utálatos, hogy…..
pcocu 2010.02.14 21:49:05
Hóbelevanc Music Television R.I.P. 2010.02.12 09:30:00
Valamivel több, mint 28 évvel ezelőtt elindult valami. 1981 augusztus 1-én felhangzott John Lack szájából a mondat: „Ladies and gentleman, rock and roll”, és elindult hódító útjára a Music Television. Elsőként stílszerűen a The Buggles – Video Killed the Radio Star…..
A Jane's Addiction jelenleg új lemezét készíti valahol Los Angelesben. Legalábbis Perry Farrell énekes szerint nagyon úgy néz ki, hogy lesz új anyag, de az eredeti basszusgitáros, Eric Avery nélkül. Ezt már egyszer eljátszotta a zenekar, mikor a 2003-as Strayst vette fel, ugyanis…..
Ez igen! Az Ogylvy reklámügynökség és a Pannon szakítanak, amit előbbi ezzel a filmmel ünnepel meg. Úgy látszik, a magyar reklámszakembereket hülye helyzetbe kell hozni, és rögtön képesek valami épkézláb alakításra. Érdemes egyébként megfigyelni, hogy a hazaireklámszpotokban…..
pcocu 2010.02.05 14:37:11
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
B-oldal Fonogram 2010 jelöltjei 2010.02.02 07:45:00
A MAHASZ és az Előadóművészi Jogvédő Iroda (de szép neve van) február 10-én rendezi meg a magyar zenei élet meghatározó eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet. (A díjról és a szavazásról részleteket a hivatalos weboldalon lehet olvasni, tesztkérdés lesz…..
pcocu 2010.02.02 09:05:29
pcocu 2010.02.02 09:06:05
A Combichrist lép fel a Rammstein előtt a Papp László Budapest Sportarénában március 16-án. A Andy LaPlegua vezette norvég formáció 40 percet kap majd a németek előtt, amiben bemutathatja sötét, elektronikus alapokra épülő, indusztriális metálzenéjét, ami úgy tud metál lenni,…..
A B-oldal álomzenekar természetesen mit sem érne egy valamire való basszusgitáros nélkül, itt az ideje, hogy megválasszuk.Mielőtt hirtelen döntést hoznánk, az alaposság okán nézzük végig, hogy mitől lehet valaki jó és kevésbé jó ezen a hangszeren. Szokták mondani, hogy a…..
  Nem is csűröm-csavarom a dolgokat: a 90es és a Gyűlölt ellenségeink ikonikus blogok nagy formátumú írója, Kurtz ezredes ma egy, sokunk számára ismeretlen területre kalauzol el bennünket: az amerikai csapatjátékok világába.   Mivel eddig nem sok szó esett…..
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
B-oldal Hét dala: Snow - Informer 2009.12.17 09:11:00
Hét dala: Snow - InformerMiért pont ez? Váássááppmeen? Imfámeer szromliszromlidádédidéééé ájlikibobomdensz. Na, leesett az első igazi hó, az első hó...jeee...s az egész udvar csupa-csupa porcukor óóóó. Ünnepeljük ezt a tényt egy időtálló rapklasszikussal a 90-es…..
Lassan mérleget kell vonnunk az elmúlt 10 év legsikeresebb albumairól és ezt most megtette a Billboard is, hiszen mielőtt az összes írástudó munkatársa szabadságra ment volna, közhírré tétette a Billboard Albums of the Decade listát. (A munkatársak tuti csak kiírták a szabit és…..
No comment... John Frusciante megszólalt. Kimondta: kiszáll a bandából. Gondolatait saját oldalán tette közzé, így vége a találgatásoknak. A zenetörténelem John Deacon-szindrómaként ismeri az esetet, de remélem, ennek ellenére ő még talál élvezetet a zenélésben...…..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
A világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban, jelentette be a szervező Live Nation Hungary. A Metallica negyedszer látogat hazánkba, utoljára tizenegy évvel ezelőtt jártak itt, akkor még…..
Bármilyen hihetetlen, de a kb. 8 hónap múlva megrendezésre kerülő Novarockra immár be is jelentették az első fellépőt, a Rammsteint. Sőt, már a jegyeket is elkezdték árulni, úgyhogy aki nem akar alulmaradni az osztrákok rohamával szemben (a Rammstein és a német nyelvterület…..
A földművelésügyi és vidékfejlesztési metál emblematikus képviselője, az Akela hosszas hallgatás után újra életjelet ad magáról: a zenekar november 14-én egy koncert erejéig újra színpadra lép a Pécsi Ifjúsági Házban, ahol olyan zenészek lesznek a színpadon, mint…..
Nos amint beharangoztuk megtörtént a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című nagylemezéhez készült első single, a Pussy video premierje a Visit-X nevű pornó oldalon. A 22.00 órára beharangozott videó  premierből 21.00 óra lett, de mivel este kilenc után pár perccel oda…..
Már régóta gondolkodom, hogy ha egy igazi álombandát kéne összeállítanom, az egyes hangszereken kik játszanának. Ebbe az álmodozásba most titeket is szeretnélek bevonni. Az elkövetkező napokban az egyes zenekari tagokra (énekes, gitáros, basszusgitáros, dobos, billentyűs,…..