Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedge78

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
Hedge78 2011.07.12 19:04:56
Ennek a pártharcoktól hangos országnak nem egy jóságos nagypapára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki az ország hosszú távú érdekeiért bármilyen pártérdekkel szemben képes kiállni. (Fotó: Gilicze Bálint) Pokorni Zoltán tegnap azzal lepte meg a közvéleményt, hogy a…..
  Az MSZP, a Jobbik és az LMP szavazóit, programját és politikusait tekintve is teljesen inkompatibilis egymással. Nagyon valószínűtlen, hogy össze tudjanak fogni. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) "Átkozottul bonyolult helyzet", "drámaírók sem találnak ki…..
„Izland sziget, és most a hamufelhő miatt, amely az Eyjafjallajökull gleccser alatti vulkán kitöréséből sodródik az európai légtérben, újra elhelyezzük a glóbuszon. […]Izland sikerszerzője Arnaldur Indridason, velemkorú férfi. Krimiket ír a jobbik fajtából, kicsi…..
Hedge78 2010.04.19 12:48:36
A katonaviselt emberek nagyon jól tudják, hogy minden alakulatnak, sőt, alegységnek megvan a maga örök balfékje (néha több is), aki akarva-akaratlanul kihívja maga ellen a sorsot, illetve automatikusan vonzza a bajtársak csipkelődő energiáit. Dogoo ma egy ilyen katonáról,…..
Hedge78 2010.04.19 12:47:59
  Valami hirtelen, és nagyon megtetszhetett a szocialista pártnak a Lehet Más a Politikában. Először ismeretlenül is elég vonzó partnernek találta ahhoz, hogy közösen törjék meg a Fidesz ellenállhatatlannak tűnő kisugárzását, aztán az sem tántorította el, amikor a…..
Egy 28 éves, egyetemi hallgatóból politikussá avanzsált ősmagyarbolt-tulajdonos veszi a bátorságot, és a nemzet napján üvöltve lehazaárulózza az első szabadon választott miniszterelnököt. (Fotó: Szémann Tamás/Index) Szegedi Csanád március 15-ére emlékezve lehazaárulózta…..
Kevesen gondolták volna 1992-ben, hogy az alpolgármesteri tisztségétől megfosztott XI. kerületi politikus, Molnár Gyula karrierje egyszer újra a magasba ível. 2002-ben aztán a szórakozóhelyes bulikkal és a kerületi vállalkozók anyagi támogatásával megspékelt kampány meghozta…..