Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geosvuk

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 19. század közepétől a 20. század elejéig az Egyesült Államokban több mint 250 intézményt építettek az elmebetegek számára, megbízható neurológia kezelés híján elszigeteljék őket a külvilágtól. A terv az volt, hogy ezek a „kórházak” nyugodt…..
Ő itt Lulu, a cukorpofa francia bulldog és a húsvétra kapott friss polipja. A gazdi, gus azt mesélte nekünk, hogy Lulu először annyira félt a lila kis gumiállattól, hogy a közelébe sem mert menni, mára viszont már vele alszik...
geosvuk 2010.04.08 07:40:25
@gusvagyok: talán egyszer igen, de ahhoz elég felnőtt vagyok, hogy meg tudjam állapítani mi cuki :) egy ilyen kutyát nem szívesen simogatnék meg... :) bocs gus, tényleg!
„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar…..
geosvuk 2010.01.21 13:48:06
@szekrenysor81: ismét iskolapéldája a magyar mentalitásnak....
Mondd, ha mindenki elhúz innen, akkor szerinted ki marad???
Nem állítom, hogy Te hibás lennél valamiben is, ez egyértelműen a kormány hibája, de ha mi is csak leszarunk mindent akkor senki nem jut előrébb!
geosvuk 2010.01.21 19:53:52
@szekrenysor81: Valóban én az elsőt választottam. Meg volt a lehetőségem hogy külföldön maradjak és én inkább hazajöttem. Lehet hogy én vagyok a hülye, valóban sokan ezt mondják. De boldog vagyok az életemmel most, míg mikor külföldön éltem csak jól magam alá estem és jópáréves gödör. Na kösz nekem ez nem kell!
Amúgy meg szerintem, igen itt Magyarországon hatalmas gondok vannak, de a Ti módszeretekkel nem lehet megoldani! És valószínűleg nem is én leszek az aki változást hoz Magyarországra, de valóban egy össznépi megmozdulás jó lenne, csak ahhoz meg az emberek nagy része beszari... aztán meg megint ráfognák a jobboldalra... Bár nem mintha én annyira politizálnék, de itt minden ami a kormánynak nem tetszik az a jobboldal műve... VICC!!! :)
Olvasónk megvette elővételben a jegyét az ünnepekre. 22-én szeretett volna utazni, de a MÁV, csak 20%-os kezelési költség fejében akarta visszaváltani, pedig szerintem jogos lett volna a díjmentes visszaváltás is, hiszen nem lehet tudni mi lesz ha megint esik egy kis hó, vagy leesik…..
geosvuk 2010.01.04 23:19:50
@hcpetrov: Szerintem a helyesírás egy alap követelmény... Erről csak ennyit!
geosvuk 2010.01.04 23:26:39
@Edömér: De ha beleszámolod a pályaudvarra odajutás idejét és a pályaudvarról hazajutás idejét, plusz várakozási idő, plusz késés, máris előrébb vagy. Nem beszélve, hogy sokszor kényelmesebb, és több embernek olcsóbban ki is jön autóval.
Bár én érdemi információkkal csak BP-Székesfehérvár viszonylatról tudok szólni, személyvonat 1:26, gyorsvonat 1:06, kocsival házól-házig kb 50 perc nem autópályán.
De hiszem azt, hogy egy BP-Békéscsaba kocsival gyorsabb.
geosvuk 2010.01.05 09:28:32
@magocska: a Velencei tó mellett is végig 40es tábla van, de mutass olyat aki betartja... :)
40nél 50-55el menni nem gáz szerintem...
Olvasónk vette észre, hogy a vonatinfo.mav-start.hu-n 1-2 hete más menetrendet  mutat a Maestral. Ez lenne a jövő évi menetrend? Szia Georgejr!   Egy érdekes dolgot vettem észre a vonatinfo.mav-start.hu lapon, amely 1-2 hete is megfigyelhető volt, de azt hittem, csak valami…..
Tarifális mizériára hívta fel a figyelmet olvasónk. A Budapest-Székesfehérvár utat két irányban lehet megtenni. Apró különbség, de a jegyvétel szempontjából fontos. Az egyik 2 kilométerrel hosszabb, mint a másik. Ezzel nem is lenne gond, ha minden esetben egyértelműen jeleznék…..
Olvasónk nem volt a toppon, amikor a vonaton felejtette táskáját, benne a 200 ezer forint értékű fotófelszerelésével. Nem nagyon bízott abban, hogy a táskát és a benne lévő fotós cuccokat viszont látja még, mégis visszataxizott az állomásra. Akkor jött a meglepetés: Kedves…..