Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reális Randolf

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian láttunk már hűtőtornyokat - leginkább a kocsi ablaka mögül. Ott állnak ezek hatalmas, betonból készült hiperboloidok, s hol eregetik, hol okádják magukból a füstöt. A környezetvédők előszeretettel mutogatják őket, mint az ipari szennyezés jelképeit, de ezzel teljesen félrelőnek, mert…..
Reális Randolf 2019.09.18 22:52:43
Botrány: Orosz oligarchák buja partiját tartotta a brit fenegyerek. Drogok, egy tucat menyasszony, harisnyakötős balerina és ízléstelen luxus. Megjött a Party like a Russian című videóklipje, amiben kíméletlenül odamond az orosz újgazdagoknak. Úgy bulizik, mint ők...
Reális Randolf 2016.10.02 22:58:48
@bircaman maxval szerkesztő: Elfogyott a gyógyszered?
A mai cikkel egy régi restanciámat pótolom be. Egy olvasónk - Odri Ádám - küldött néhány családi fotót, melyen dédapja látható. Ez önmagában még nem biztosan érdekelne benneteket, de Ádám néhány tőle hallott sztorit is mellékelt, amik sokkal személyesebbé teszik a képeket...
Reális Randolf 2016.09.27 19:02:21
@David Bowman: Kösz szépen!
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
...persze ettől még lesz. Mint ismeretes, csütörtökön a szerb főváros felszabadításának hetvenedik évfordulója alkalmából (a hivatalos dátum 1944. október 20.) nagyszabású katonai felvonulást rendeznek, melyre évtizedek óta nem volt példa Szerbiában. Az eseményre…..
Reális Randolf 2014.10.14 22:16:18
Subba Faszombat: Fasznyugat 2014.09.06 14:15:20
Nyugaton a helyzet változatlan. Köszi Nonó!..
Reális Randolf 2014.09.06 15:17:14
Előzmény: Megtámadták a VMSZ elnökét! Ismét a keddi incidenssel foglalkozunk. Úgy gondoljuk, van még mit mondani róla. Pásztor István inzultálását elítélték balról, elítélték jobbról, és pofára estek miatta a szélső jobb háza táján. (Idővel a Jobbik is…..
Tisztelt Vezetőség! Az idei évben többször is felmerült bennem a gondolat, hogy írok Önöknek, de a mai nap végképp arra sarkallt, hogy leírjam zavaros gondolataimat a Pastrami Étterem tevékenységével kapcsolatban. Törzsvendégnek - becsült törzsvendégnek mondhatom magam a…..
Reális Randolf 2011.12.18 13:19:06
@Modor Tibi: Jó reggelt! Egyet értek veled Tibus. A parasztok meg dógozzanak (fejjenek, traktorozzanak stb.)
Kedves Olvasók!   Az előző munkahelyemről szeretnék több érdekes történetet megosztani veletek.A munkahely egy kisvállalkozás volt, de ez ne tévesszen meg senkit, csinos kis összeg volt a bevétel, a főnököm aranyórát hordott és a háza drága perzsaszőnyegekkel volt…..
A Hatodik Elem Helló, atom! 2011.11.08 16:02:00
Én nem tudom mi ez a sok rinyálás. Egy biztos, óbégatni könnyebb és kényelmesebb, és még gondolkodni sem kell annyit, mint a probléma gyökerét keresni. Az atomenergia lett a mumus ami ellen foggal körömmel, minden erőnkkel kell kemény greenwar meccseket játszanunk, de miért is?…..
A második világháborúval a mai napig komolyan terhelt szerb sajtó alig várta, hogy a kijátszhassa a nácikártyát. A testvéri Görögországgal mélyen együttérző címlapjával alighanem a B92 futott be elsőnek a demagógiafutamban. A cím: "Görögország és Németország –…..
Modorosblog Háromévesek lettünk! 2011.10.29 01:18:00
A Modoros hivatalosan is óvodáskorú lett (egészséges, közösségbe vihető), hiszen percre pontosan 3 éve, hogy kiraktuk a Matula legjobbját: a Hammer-cikket. Az én vagyok a szülinapos óta ismét kaptunk 3 millió fölötti klikket, ráadásul idén is sikerült…..
A képen látható Széchenyi-szobor Kőbányán áll. Hogy kit ábrázol, az tulajdonképpen mindenkinek a fantáziájára van bízva. Mert hogy nincs rá kiírva semmi. Igaz a talapzatára oda van ragasztva egy lap, de azon egészen más szerepel:  Balesetveszély!!! Kérjük, hogy a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Bazmeg, ti az anyatejet is lejmoltátok? Ugyanitt új Fanka pólók kaphatók! Kedves Barátaink, Kommentereink! Láthatólag a Ti Seggetek is kilóg a gatyából, de megmutathatnánk a Világnak, hogy egy kis Összefogással minden baj áthidalható :..
Reális Randolf 2011.09.23 18:46:04
Figyelem! A feleségem ma talált a Kossuth téren egy ilyenféle (www.diszkretshop.hu/termekek/23202901101.jpg) fél négyzetcentis tangabugyit. Segitsetek már neki, hogy meglepje kedves Pinabubus Férjecskéjét egy kis belévalóval a hetedik házassági évfordulóra. Jó bele egy 30 év körüli maláj szépség vagy telivér skandináv, de ha nincs neketek, akkor jó lesz bele a közönséges 20 körüli hangérien plázacica is. Előre is köszike a segíccségeteket!!! Puszóka.
A blogunkon nemrég bemutatott, belgrádi székhelyű Hungarikum Központ szervezésében június 2-a és 5-e között, tehát csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a magyar kultúrát, borászatot, gasztronómiát és a hazai turisztikai kínálatot bemutató Hungarikum Fesztivált, mely a…..
A szavazást lezártuk...
Reális Randolf 2010.12.11 00:23:49
2007-ben barátaimmal és kollégáimmal a Vajdaságba indultunk egy kamerával a csomagtartóban. Elhatároztuk, hogy előbb-utóbb megfilmesítjük az újkori magyar történelem egyik elfelejtett és távolról nézve talán nem is olyan lényeges epizódját. Nem baj, majd közelről nézik,…..
Reális Randolf 2010.11.05 21:03:36
@Styxx: Igen, ez a kijelentés engem is megdöbbentett, főleg akkor, ha közben a 80 éves ember szemében könnycseppet látsz...
Az egyetem legrégibb épülete: a Czigler Győző tervei szerint épült CH épületet 1904-ben adták át. Még tavaly nyáron két posztban is szó volt a Trefort-kertről, illetve az ott látható épületekről. Az 1782-ben alapított, és 1870-től egyetemi rangra emelt intézmény 1880-ban…..
Azt ugye tudtuk, hogy a fehér iPhone 4-est nem lehetett megrendelni a debütálás napján, aztán később se, az Apple gyártási problémákra és nehézségekre hivatkozott.Ma egy hivatalos bejelentést tettek, hogy a fehér iPhone 4-gyel még több problémájuk van, mint korábban hitték…..
Ahogy azt korábbi bejegyzéseinkben jeleztük, az önkormányzat  3,2 millió forintból építtet gyalogátkelőt a Sibrik Miklós úti bevásárló központ elé. Az átadás időpontja július 10-ei szombat. Tegnap, az átadás napján kilátogattam a területre és az alábbi állapotokkal…..
 A kerületi önkormányzat közel 600 millió forintot költött útfelújításra az elmúlt években, mégis Kőbánya egyes forgalmas útjain kritikán aluli az aszfalt minősége. Akad olyan szakasz, ahol az autósok kizárólag szlalomozva tudnak végiggurulni, hiszen 15 méteren belül…..
Styxx - szerintem - eddigi legjobb posztját van szerencsém ma felkonferálni: böjtölés helyett mi már locsolkodunk. Ráadásul jó régen és jó messze.    HÚSVÉTI LOCSOLKODÁS A DIASZPÓRÁBAN, 1982 Sanci és Styxxi Szabadkán él. 1982-ben a város kb. százezer lakossal…..
Reális Randolf 2010.04.03 14:01:56
@Styxx: A lexikonnak igaza van. Minden más nemzetre ez rá is húzható, de a magyar nemzet esetében a diaszpórát valóban csak az elcsatolt részeken kívüli területekre használjuk. És ez nyelvtani kérdés hanem magyarságtudatbeli. (megbélyegzés előtt: nem vagyok sem jobbikos, sem népnemzeti vonalas)