Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vcampbell

1 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
vcampbell 2012.03.09 18:42:58
@Bruti: A promó hozzászólásnak gondolom semmi köze az írókhoz. A trailernek általában az a szerepe, hogy az adott műfajnak megfelelően felkeltse az érdeklődést, ehhez képest tényleg annyit látni, mint amennyit feljebb valaki írt, hogy mintha a 80-as években készítették volna, és volt benne DURR meg kiabálás.
Az Office-hoz pedig tényleg nem sok köze, a trailer alapján csak kb az egész műsor. Talán egy esélyt kap, de ez a trailer inkább csak elveszi az ember kedvét.
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
vcampbell 2011.12.07 23:54:41
@THY Rokk 'n' Troller: nem egészen így volt...
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
vcampbell 2011.11.30 20:13:35
@nemigazmá: Szép dolog, hogy neked nem tetszik, ezért szépen osztod, hogy mi micsoda. Azért megengeded, hogy egyesek még tovább nézzék, vagy annyira ütköznek a sorozatban látható jelenetek a kis lelkeddel, hogy megtiltod?
vcampbell 2011.11.30 20:16:10
@Llew: utólag visszanézve esik csak le, és akkor felesleges nyújtásról beszélsz? Ez így kicsit ellentmondás, nem? Nekem például annál a jelenetnél az volt az érzésem, hogy Hershel azért rázza a fejét, hogy ne avatkozzon bele a dologba, és amennyire csak lehet legyen kívülálló. Utólag már nyilván világos, de jó 500 hozzászólás után, amit azóta olvastam eddig egy embernek tűnt fel.
vcampbell 2011.12.01 13:51:40
@murzil: Tévedsz, ez dráma akar lenni, másodsorban horror.
Flanker rajong az animációs-sorozatokért, mi viszont nem, így nagyon örültünk már az Allen Gregory-ról írt kritikájának is, a mai posztnak meg még jobban, mert összefoglalja benne, miért is van ennyi rajzfilm a 18-49-es korosztály legkedveltebb adóján. A reklámozóknak fontos…..
vcampbell 2011.11.08 17:10:11
@Flankerr: az előző évad nálam egy csőd volt egy-két résztől eltekintve. Őszintén szólva, valahol féltávon abba is hagytam, majd most Comedy Centralon valószínűleg pótlom. Viszont a leírásod alapján most már biztosan ránézek, kösz!
vcampbell 2011.11.08 22:48:27
@Flankerr: jöhet persze :)
Ha ezeket a cipőket valóban elkészítené a Converse, a Walking Dead szériára a csajommal jelentkeztünk is, stipistopi. A Dexter elég béna, de a Breaking Bad frankó.  ..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
vcampbell 2011.11.03 12:44:59
@shitgun: Nem csak neked, de igazából én ott adtam fel a reményt, amikor a rekedten éneklő arcot tolták, ahogy csak lehetett. (Bocs, de fogalmam sincs, hogy mi a neve)
vcampbell 2011.11.03 12:50:49
@Urban Gorilla: igazából gyakorlatilag nem élő, mivel míg a jel eljut az emberhez az már lehetetlenné teszi, hogy élő legyen.
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
vcampbell 2011.10.19 11:52:58
@tblkacs: csak beleolvastam, de annyira szántalak közben, hogy inkább nem röhögtem. Most írhatnék oldalakat, hogy miért baromság a 98%-a annak, amit leírsz, de inkább nem teszem. Nekem ezekből az összesküvős dolgokból elég volt az, amikor a nibiruról olvastam oldalakat, és mindenféle szedett-vedett linkekkel próbálták emberek az igazukat magyarázni. Te nagyjából ugyanezt csinálod. Azért, mert egy blogba valami le van írva, te már szentírásnak veszed, pont, mint a sok hozzád hasonló szerencsétlen. Nem tudom, hogy miért ilyennel töltöd az időt, valószínűleg nincs életed, általában barátaid sem, így jobb híján beleásod magad ezekbe a dolgokba, aztán leírsz mindenféle baromságot. Mondjuk amiatt irigyellek, hogy ténylegesen ennyi idővel rendelkezel, hogy ezeket megfogalmazd. Én inkább a sátánista hatalom által irányítva dolgozok, majd az általuk kapott jövedelmemből összejövök a haverokkal. Persze ez nem olyan izgalmas :(
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
vcampbell 2011.03.02 10:56:14
@Nevem Earl: Ha úgy konkrétan hülyeséget írsz le, akkor mi vesz rá, hogy mégis megtedd?
Női 15 km: Szombaton rendezték meg a nők 2x7,5 km-es üldözéses versenyét. A fő esélyesek Björgen és Kowalchyk voltak. Utánuk viszont több ember is odaférhetett a dobogóra, többek között Longa, Johaug, Kalla, Follis, Saarinen, Roponen, Steira. Az oroszoktól és a németektől…..
Kedves Comment:com!A Comment:comon „És még az RTL tolvajozza a tv2-t” címmel kabarészámnak minősítitek egy nyilatkozatomat, amiben lopással vádolom a tv2-t. Azt írjátok, hogy nem kéne ezt kezdeni, mert bezzeg az RTL-nek is mennyi lopása volt korábban. A vélemény ezen…..
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
Folytatjuk sorozatunk a második résszel.  A Nagy Vezér volt a vezetője a japánok elleni zajló felszabadítási harcnak, melynek célja az volt, hogy mind a sárga ördögöket, mind az imperializmus lakájait eltakarítsák a félszigetről. Ennek a forradalomnak - a Nagy Vezér szavaival…..
Most, mikor pár napig nem gyönyörködhetünk fiaink labdarúgásában, érdemes olyan dolgokról beszélni, melyek alapvetően határozzák meg népünk életét, e sorozatunk első része következik. Április 15. Ez a napja Kim Ir Szen születésének és a világ haladói nem hiába…..
vcampbell 2010.06.17 22:23:05
@Carbonaro: Ejnye. Látom a nyugati propaganda megfertőzte az elmédet, azért beszélsz félre!
Kim Ir Szen pedig éljen soká, és sugározza be minden Vörös Tigris napjait!
Történelmi pillanatnak lehettek tanúi azok az újságírók, akiknek Dzsung Mo, a déli megszállók szövetségi kapitánya nyilatkozott: "Láttam a Brazília-Észak-Korea meccset és azt kell mondanom, annak ellenére hogy kikaptak a szomszédaink, remek munkát végeztek. Néztem az…..
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Seth MacFarlane, a Family Guy készítője biztos sokat gondolkodhatott már azon, hogy vajon miért nem verték még pofán egy bazinagy kereszttel, hiszen nincs olyan hónapja az évenek, amikor valamelyik katolikus ligát, egyesületet, nőegyletet ne sértett volna vérig animációs…..
vcampbell 2010.03.24 15:57:56
@pitaa: Szerintem meg egyáltalán nem röhög a markában. Meg, mi az, hogy összebasszák? Más lett az egész. Mint, ahogy az 1-2-(3). évad után megváltozott kicsit az egész, úgy az (5)-6-7-től újra változik. Gondolom összebaszná a részeket meg röhögne a markában, ha olyanokat nyilatkozna, hogy látja a sorozat végét, és nem akarja 20 éven keresztül folytatni, mint például a Simpson családnál.