Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woodymum

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a Való Világ5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. A Bors szerint megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.VV Gigi a bulvárlapnak elmondta, az utolsó pillanatban közölték…..
woodymum 2011.12.28 12:02:24
@öreganyád:
Hát most el fog, remélhetőleg jó sok időre!
Nézte ez valaki egyátalán??
A brit Office az évek során több helyi mutációt is kitermelt magának, bezzeg nálunk, a bürokrácia őshazájában, a papírtologatást és pecsételést fekete öves szinten művelő irodisták Kánaánjában bezzeg még nem készült lokalizált verzió, pedig megérdemelnénk. A…..
Csodálatos, milyen tűlevélhalom alól kimazsolázott gyöngyszemeket tud produkálni a kereskedelmi televíziózás téli uborkaszezonja, az, amiben már az is hír, hogy VV Fecó megint keservesebben sírt a villában, mint VV Kinga, a hivatásos hisztipicsa. A mai sajtóközlemény szerint az…..
Az mmonline-on jelent meg egy cikk, miszerint az Új Ász úgy tudja, az Esti Showder Fábry Sándorral című műsor "Kiss Ádámmal tér majd vissza. Mellette szól fiatalsága, ráadásul provokatív, és az sem hátrány, hogy képes megfogni a hirdetők számára fontos…..
Nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy az OrangeWays úgy hagyja ott az utasait, hogy egy emailt nem küld, hogy helló, kimarad egy járat, menjél inkább vonattal. Aligha tisztelt Orange Ways igazgató, Szeretném megérdeklődni, hogy mégis milyen alapon nem…..
Úgy látszik, már a Homárral fenyegetés is elég, hiszen, amire bekerült a rendszerbe Tibor panasza a Trófea Grill egy levesében talált bogárról, már kapott is egy ingyen ebédet, bár korábban a felszolgáló letagadta a jelenséget. Csak így tovább! A Trófea Grill újbudai…..
woodymum 2011.12.19 14:10:56
woodymum 2011.12.19 14:26:01
Naiv ügyfél azt gondolta, hogy a végtörlesztés úgy történik, ahogy az ügyintéző mondja a bankban, és nem úgy, ahogy aláírt. 10 vagy 60 nap alatt írják jóvá az összeget, végülis majdnem mindegy. Kedves T.H., Kedves Végtörlesztő Sorstársaim, az alábbi sorokat figyelmesen…..
woodymum 2011.12.15 15:45:49
woodymum 2011.12.15 15:46:51
Január 16-án érkezik a képernyőre az Alcatraz, J.J. Abrams legújabb sorozata, amitől a Fox vélhetően azt várja, hogy ugyanolyan kultsiker lesz belőle, mint a Lostból lett. A történetben megvan minden ahhoz, hogy ez összejöjjön, hiszen az Alcatraz nevű börtönszigetről negyven…..
woodymum 2011.12.15 15:20:18
Iszonyú szar lehet most az Összeesküvők mellett dolgozó kreatív szakembernek lenni, nem elég, hogy a műsor már régen nem hozza a kezdeti, dettó bukásnak számító 20 százalékos közönségarányt sem (a mélypont 13 százalék volt ezen a héten), a fináléhoz közeledve azon vették…..
comment:com Sherlockkal kezd 2012 2011.12.09 13:00:00
A Sherlock második évadának első epizódja január 1-jén este 20:10-es kezdettel látható a BBC-n, másnap meg a Rapidshare-en, BUÉK!..
Három évadnyi eszméletlen zabálás úgy látszik, a vártnál is jobban megviseli az embert - ez áll a Travel Channel nálunk is látható (a Spektrum vetíti Fald fel Amerikát! címmel) Man vs. food című műsorával kapcsolatos cím- és formátum változások hátterében, legalábbis az…..
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Bizony, ha valakinek van úgy 4 000 - 6 000 dollárja (1-1,4 millió forintja) máris megveheti azt a kissé kopottas, borzasztó színű kanapét, amin a Jóbarátok szereplői meresztették milliókat érő seggüket a sorozat egyik helyszínén, a Central Perk kávézóban. A mohair huzattal…..
Mint ahogy azt sejteni lehetett, a Való világ 5 legutóbbi nagyszabású eseménye, a villalakók bokszmeccsei megdobták az előző kiadáshoz képest gyengének tűnő nézettséget, és a VV5 vasárnap este hozott egy izmosabb 30 százalékos share-t. Ennél többet talán csak VV Vera…..
comment:com Judd Apatow: Girl 2011.12.13 14:30:00
A Freaks and Geeks és az Undeclared című kultsorozatok producere ismét sorozatozik (mostanában mozifilmeket szállított futószalagon: 40 éves szűz, Felkoppintva, Koszorúslányok, stb.), mégpedig fiatal nőkről szóló HBO-vígjátékot készít. A sorozat 2012 áprilisban kerül a…..
A kanadai CTV megvette a Lionsgate Studios-tól a Charlie Sheen főszereplésével készülő, Anger Management című sitcomot, amiben a Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja sitteseken segítő düh-terapeutát alakít. Sheen a bejelentést megszokott stílusában kommentálta. "Nagyon…..
woodymum 2011.12.14 11:46:42
A kalocsai minta netes ámokfutásában újabb állomásán vagyunk túl, először ugye Jenson Button Forma-1-es versenyző tűzálló kezeslábasára került fel a népi minta, aztán jött Iker Casillas kesztyűje, és az ezt övező médiahiszti. A Tv2 Tények című adásában volt egy…..
woodymum 2011.12.14 11:45:20
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
A comment:com úgy tudja, hogy bár aláírt szerződés még mindig nincs, már kitűzték Fábry Sándor új műsorának indulási időpontját az MTV-ben.Úgy tudjuk, hogy a külsős gyártásban készülő új Fábry-show január második felétől kéthetente csütörtökön lesz képernyőn,…..
"Kedves szerkesztők!2010-ben Svédországban jártam. Éppen egy tavat kerestünk az útitársaimmal. Hárman mentünk háromfelé, de a tavat nem találtuk, viszont egyikünk azzal jött vissza, hogy "képzeld, megijesztettem egy őzet, tök közel volt". Kérdezem:…..
woodymum 2011.11.28 11:33:06
Subba Napi szóvicc 2011.11.27 15:14:00
woodymum 2011.11.28 11:12:31
Subba Napi GIF: Monday 2011.11.28 10:18:00
woodymum 2011.11.28 11:09:17
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
Óvodás vagy kisiskolás korú csemeténk szobájába megfelelő faldekort találni nem is olyan könnyű feladat – a boltokban túltengenek azok a termékek, amikből nekünk szerkesztőségileg feláll a hátunkon a szőr. Micimackók és hercegnők, meg nagy vigyorú verdák, amik most…..
Bedurvul a Heti hetes címmel csigázza érdeklődésünket a Bors. Az RTL Klub gazdasági helyzete miatt erősen megvágták saját költségvetésüket, aminek áldozata lett az ezért decembertől márciusig leálló Heti hetes is.A Heti hetes alkotói azt találták ki, hogy december 28-án és…..