Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarember

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Úgy látszik ez az év Geszti Péteré lesz a magyar könnyűzenében. Először egy váratlan húzással ő lett az idei Sziget mínusz egyedik napjának az ünnepelt sztárja, olyannyira, hogy még a Gesztivál nevet is odaadták az eseménynek, de állítólag nem a zenei szakember a hibás…..
Három új beszélgetős műsorral frissíti kínálatát a Duna Televízió. A Morvai Noémi vezetésével vasárnap 15 órakor induló Múltidéző szubjektív válogatást ad március idusának magyar vonatkozású eseményeiből, híreiből, érdekességeiből, mintegy 26 percben. Az…..
A commentcom úgy tudja, hogy január 17-én reggel Csűrös Csilla vezeti a Kossuth rádióban a 180 percet. Ebből a műsorból függesztették fel a médiatörvény ellen élő adásban egyperces hallgatással tiltakozó Mong Attila műsorvezetőt.Meg nem erősített információink szerint…..
Gondolták volna, hogy már ott is lopnak? Forrás: Egy ismeretlen képviselő jegyzetei..
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Háborús sorozatot vagy filmet első ránézésre könnyű forgatni, hiszen hadtörténeti múzeum mindenütt van, romos, lepukkant környéket sem nehéz találni, a téma adja magát minden drámaiságával és hősiességével, sőt, ha egy jugoszláv partizáncsajt, vagy a hátországot is…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
magyarember 2010.02.17 10:35:49
@WE: Az angolszáz nevelés (iskolai) nem szereti, ha sirsz, nem szereti, ha megmutatod az érzéseidet.
Az angolszász "etikett" elvárja tőled a folytonos mosolyt, "kedvező álarcot".

A magyar igenis megengedi magának, hogy sírjon (mert ettől megkönnyebbül) és nem mosolyog, ha nincs oka rá.
Vagyis nem képmutató !
Nos ! Te melyikkel szimpatizálsz?
Az képmutatóval vagy az őszintével ?!
A Fidesz mai bejelentése Az Index mai értesülése alapján kormányra kerülésekor jó alaposan átvariálná a közszolgálati médiát, többek között felszámolná a Magyar Távirati Irodát (MTI) a Fidesz. A hír kapcsán vitába keveredtünk pár kollégával, hogy vajon mi lehet a…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
Már egy hónappal ezelőtt előre megírhattuk volna ezt a hírt, és most csak elő kéne szedni az íróasztalfiókból, vagyis semmi meglepetés nincs benne: Juszt László átigazolt az ATV-hez, Magánbeszélgetés című műsora ezentúl ott lesz nézhető. Aki azt gondolná, hogy csak a…..