Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elcseszett nick

0 bejegyzést írt és 452 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képlet egyszerű, nagy súly kell az erőhöz és nagy terjedelem (volumen) az izomtömeg növeléséhez. A klasszikus iskolák így tanítják. De tényleg ennyire egyszerű és egyértelmű ez, és egyáltalán mi az, hogy nagy? Most utóbbi, azaz az izomtömeg növeléshez szükséges…..
Elcseszett nick 2018.03.13 14:20:56
@Kelly és a szexi dög: Chuck Norris izomtömege nem nő tovább (minek nőne), az ő sorozataitól a súlyok tömege nő. :)
Magyarország 80%-a gondolja azt, hogy a pösti emberek igazi parasztok, akik állandóan rohannak és nem figyelnek senkire, semmire. Persze van benne valami, de mégsem a szó rossz értelmében. Sajnos Magyarország színe java a fővárosra koncentrálódik, miközben olyan problémák jelennek…..
Deansdale Thor 2: Sötét világ 2014.02.27 11:42:31
Tudom, a kettes szám eredetileg nem szerepel a címben, de (így biztosan) mindenki tudja, hogy a második részről beszélünk. A múltkori Skyfall kritika után jódarabig nem adtam a fejem ilyesmire, de lehet, hogy végül rákapok az ízére. Talán még youtube csatornát is nyitnék, ha nem…..
Elcseszett nick 2014.03.02 18:57:29
@danialves:
Erin Brockovich volt önálló nő, itt a főszereplő egy 14 éves, hisztis, beképzelt kamaszlányként viselkedett.

Ha az volt a cél, hogy egy független, önálló, erős, modern nőt ábrázoljanak a karakterrel, akkor ez a film nagyon férfi sovinisztára sikerült.:)
Kicsit késve, de csatlakoznánk a Sid Meiert méltatók sorához. A fejlesztőlegenda tegnap volt hatvanéves, erről sok hírportál megemlékezett – legszebben talán a Kotaku. Érdemes elolvasni az ottani cikket, ebből most csak egy kis sztorit idéznénk. Történt, hogy Meier és John…..
Elcseszett nick 2014.02.26 01:44:53
@TH: És igazad sincs.
Példamondat: Na, mára kijátszottam magam, megyek is pihenni. :)
Ha magamat kijátszhatom, akkor egy játékot is. :D

Isten éltessen Sid!
Michael Phelps 8 férfi úszószám mellett 6 nőiben és az 1000 méteres férfi kajak kettesben is indul - egyedül. Minden idők olimpiai rekordját készül felállítani a 28 esztendős amerikai úszó, aki kedden jelentette be: 8 olimpiai úszószáma mellett további számokban is…..
Elcseszett nick 2012.07.27 18:25:43
@béla a görög: Jaja, mesélték, hogy 300 méter lemaradása volt, de simán elérte a buszt úszva.
Most, hogy a fejlesztők egész testes letámadással vethetik magukat az Apple felhőalapú szolgáltatására, a vállalat nyilvánosságra hozta az iCloud árazását.  Alapesetben ugye ilyen nincs is, hiszen 5 gigabájtot minden felhasználó ingyen kap majd az Apple-től, de simán…..
Elcseszett nick 2011.08.02 11:54:42
@keeroy: @kartonbagoly: Engem nem zavar, ha más is hozzáfér. Nekem a biztonság azt jelenti, ha neadjisten kiüt egy lakástűz, akkor megsemmisül a gép+DVDk+hordozható vinyó, de a munkáim rendben pihennek egy távoli tárhelyen. Ezen semmilyen RAID, archiválás, stb. sem segítene.
Ha a tárhellyel történik valami, akkor a munkáim otthon pihennek a vinyókon.
A kettő egyszerre meg elég valószínűtlen.
Elcseszett nick 2011.08.02 11:59:28
@Mókás Buszkilincs: Tök ugyan ez a Dropbox, csak drágább, viszont jóval elterjettebb. Csoportmunkára kiváló. Csak bemásolod a megosztott mappába a fájlokat, és máris mindenkihez leszinkronizálja.

Ha ez a szolgáltatás hasonló szolgáltatásokat nyújt, akkor az Appleösöknél verhetetlen.
Elcseszett nick 2011.08.02 12:00:55
@Elcseszett nick: :) Na még egyszer: ha az iCloud hasonló szolgáltatásokat nyújt, akkor az Appleösöknél verhetetlen.
Aggasztóan sok újságíró dolgozik alkoholos befolyásoltság alatt, valaki pedig hozzon még egy kólát mert a whisky magában nem elég hideg - adta hírül az MTI. A nemrég napvilágot látott tanulmányban oxfordi kutatók az alkohol és az újságírás kapcsolatát vizsgálták, de egy…..
Előrukkolt a Google új keresőjével, ami a jövőben is keres. A dátum megadása után a program megjeleníti a jövőre vonatkozó találatokat is.  Egyelőre csak a program béta verziója került forgalomba, amelyben megjelennek ugyan a jövőbeli találatok, ám azok tévesek. Sok…..
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki lemaradt volna a Star Wars egyik nagyjelenetéről, amikor R2D2 3D-ben vetítette ki Leiát az asztalra, hogy az apró manóként kérjen segítséget az öreg jeditől. Több mint harminc év telt el azóta, és a technológia még csak nem is karcolgatja…..
Elcseszett nick 2011.07.05 10:50:40
@Magyarósi Csaba: Ó Freud! Tuti, hogy Leilát az arab démont akarod látni táncolni az asztalodon. :D

www.youtube.com/watch?v=fAUdOkCquYA
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
Elcseszett nick 2011.06.14 18:54:15
@Felagund: Akkoriban a kiszolgáló személyzet között voltak olyanok, akik végigmentek a seregen harc közben, és mindenkitől megkérdezték, hogy nő vagy férfi. Ezen pontos adatokat feljegyezték, de a nagyközönség számára elveszett az információ a második nagy mirigyrajzáskor. Szerencsére egy titkos társaság tagja vagyok, így az egyetlen hivatalos feljegyzéshez hozzáférek: 23.5%. ;)
Elcseszett nick 2011.06.14 20:19:26
@hajdiho: A Targaryeneknek élből megadták magukat, amikor azok már elfoglalták egész déli részt. Behódoltak, nem hódították meg őket. :)
Elcseszett nick 2011.06.14 21:12:02
@hajdiho: Machiavelli művei a mai napig meghatározóak, míg Dugovics Titusz csak egy jó sztori. ;)
Nincs még új iPhone, az iOS 5 megjelenésére is várnunk kell, úgyhogy az Apple azzal főz, amit a szekrényben talál: fogja a meglévő telefont és új konstrukcióban dobja azt piacra. A Mac Rumors szerint legalábbis a héten megjelenik az iPhone 4 kártyafüggetlen verziója az Egyesült…..
Elcseszett nick 2011.06.14 10:24:37
@chabusch: "We are very pleased to have Apple join the growing number of Nokia licensees," said Stephen Elop, president and chief executive officer of Nokia. :D:D:D
A HírCsárdának nyilatkozott először a májusban alakult első magyar Vegán Vadászegylet elnöke, Füsti Lajos. Az elnök sáros, terepszínű ruhában, és kifestett arccal mesélt az egylet életéről. „Bocsássanak meg a ruházatomért, de éppen egy komoly kalandon vagyok túl,…..
Biciklivel érkezett a Borsod Online egyik olvasója Miskolcon a Szentpéteri kapui köztemetőbe, a kapuban 270 forintot kellett fizetnie kerékpárja után. Kiderült, hogy a temető szabályzata nem tesz különbséget a járművek között, a behajtás 270 forintba kerül függetlenül attól,…..
Elcseszett nick 2011.06.03 12:38:25
@randomgenerator: Hát, ha én sétálok a járdán, akkor egy autó kevésbé veszélyes rám nézve, mint egy biciklis, ergo nincs igazad. :)

@zum trucc: Ügyi vagy, csak azt nem veszed figyelembe, hogy 10 ilyen beszólásból, 9 komolyan gondolja, és nem veszi észre az iróniát. Miből kéne azt tudnia egy biciklisnek, hogy te ironizálsz, és nem csak szimplán hülye vagy, ha van rá 9 ellenpéldája? :)

Az írás -mint a beszéd- információ kódolás, vagyis a célja, hogy információt átadj. Ha ez sikeres, akkor jól csináltad. Az emberi agy hibatűrő képessége pedig bámulatos.
Megértetted amit a másik mondani akart? Ha igen, akkor a helyesírásába kötözködés marhaság.
A helyesírás mostani hypeja leginkább a PR kategóriába tartozik. Ha a helyesírás tényleg az elmúlt 8 évben romlott drasztikusan, akkor Schmitt Pali miért nem tud helyesen írni?
Elcseszett nick 2011.06.03 12:56:59
@zum trucc: "...erre már rinyálás kezdődik..."

Ez nem a biciklisekre jellemző. Manapság mindenki rinyál, akinek azt mondják, hogy mától fizetnie kell, ami tegnap még ingyenes volt.

Azért nem minden biciklis ilyen, bár tényleg sokuk elgondolkodhatna azon, hogy évek óta kérik az autósokat, hogy egy kicsit jobban figyeljenek oda rájuk, tekintsék őket egyenrangúnak, de sokan nem viszonozzák ezt, és nem így viselkednek a gyalogosokkal.
Lehet azt mondani, hogy persze, de én nem ilyen vagyok, de itt már van egy közösség, és így a közösség feladata lenne, hogy a tagjait a helyes viselkedés irányába terelje, példát mutasson.

"...Senkinek a helyesírása nem lehet olyan rossz, mint a biciklis komentelőké..."
1. Kommentelőké, de én nem haragszom ezért. :)
2. Nem láttál még számítógépes játékokkal foglalkozó oldalt. :D
Elcseszett nick 2011.06.03 13:55:41
@randomgenerator: Az okozható kár arányaiból lehetne díjat megállapítani. Mekkora kárt okoz egy autó, ha hibázik? Mekkorát egy bicikli?

A bicikli utak kiépítése is pénzbe kerül, nem csak a javításuk, ezért az amortizációjuk inkább az autósokra, illetve a kivitelezőkre hárítható ;), míg az építésük a biciklisekre.
Viszont nagy arányú EU-s pénzt kap az ország erre, tehát ez csökkentheti a biciklisekre jutó terhelést, bár pénzt nem kapnának, ha az EU-s támogatást lenyúlják, és mégsem lesz bicikliút. ;)
Kijött pár fotó a héten a Gossip Girl egyik főszereplőjéről, aki nem átallotta saját magát tükörben fényképezni, aztán meg csodálkozott, amikor a telefonjáról valaki leszedte a cuccot, és kitolta a zinternetre, nesztek, celebcsöcsök, felkiáltással. A színésznő tagadott, a…..
Elcseszett nick 2011.06.03 12:48:50
@Pszt!: @Llew: A postból kiemelnék pár szót:
"...Gossip Girl egyik főszereplőjéről...A színésznő..."

Nem értem a kérdést, pedig nekem nincs tévém. :)
Kezdjük azzal, hogy talán az egész sztori csak a Hidden nevű lopásgátló programot gyártó szoftvercég műve, és így próbáltak meg hírverést csinálni az alkalmazásnak. De: egyelőre nincs olyan információ a kezünkben, ami alapján ilyesmire kéne gyanakodnunk, csak az általános…..
A Magyarországról indult kezdeményezésnek köszönhetően július 1-jétől ellenséget is be lehet jelölni a világ legnépszerűbb közösségi portálján. A lebonyolítás gyakorlatilag megegyezik a barát megjelölésével, az üzenet ugyanúgy marad, azaz: XY ellenséged szeretne lenni a…..
A tegnap Alföldi-botrány kapcsán kialakult nyilatkozatháború után a Jobbik meglepő ötlettel állt elő: ha már van igény a pornográfiára, akkor vonják szakmailag ellenőrzött állami irányítás alá. Alföldi Róbert válasza nem az első eset volt, ami Pörzse Sándort komoly…..
Ha tűz üt ki otthon, akkor mindenki az életét próbálja menteni. De sokszor marad idő a személyes tárgyakat is kimenteni, kinek mi a fontos. Itt van pár kép a megmentett tárgyakról.                              …..
Elcseszett nick 2011.05.24 07:38:05
@VUVUZELLANÉNI: Ha elolvastad volna a kommenteket, akkor tudnád, hogy eredetileg a cím: Mit mentenél magaddal, ha kigyulladna a lakásod? (köszönjük @gördön: ), bár látom másodjára már meglett.
Innentől persze, hogy összeállítások.

A fotósok legtöbbje alapból Apple imádó, nem kell pénz nekik érte, keresnek maguktól is eleget.
Elcseszett nick 2011.05.24 08:39:11
@VUVUZELLANÉNI: :)
Én aztat mondottam, hogy neked hiányzott a kávé az első hszed előtt, mivel sérelmezted, hogy van a képek tartalmában koncepció. Márpedig, ha már akkor tudod -pl.: elolvasod az addigi kommenteket-, hogy mi a cikk eredeti címe, akkor ez nem lett volna meglepő, mivel pont az a lényeg, hogy ezek kompozíciók egy adott témára. Ettől független, hogy magyar blog foglalkozott-e már vele. ;)

De leginkább a post írónak kellet volna egy kávé. :)
Elcseszett nick 2011.05.24 08:48:32
@VUVUZELLANÉNI: Ne, egy betontalpfa. :D
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Elcseszett nick 2011.05.17 22:26:43
Elcseszett nick 2011.05.17 22:44:07
@Cateran: S pont ez történt vala. Ugyanis - mint azt Dracon is írja - egy mágia űző(:P) tevékenységet folytató személy(ek) megnevezéséből ferdítették.
Vajákos ember => Vaják
Elcseszett nick 2011.05.18 14:09:49
@Cateran: Károly Róbert? :)
Egyébként a Hári Potterben is fordítottak le neveket, és nagyon jók lettek pl.: Suette-poltz.
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
Ahogy telik tartalommal a retrorovat, úgy egyre kevesebbszer kell Ádámtól-Évától kezdenem a tárgyalt játékok történetét. Most például elég belinkelnem a Defender of the Crown és a Heroes of Might & Magic cikkét, ugyanis mostani kulcsemberünk, John Cutter ezeken a játékokon…..
IDDQD Heti retro: Phantasmagoria 2011.04.15 15:00:00
Temérdek teendőm miatt sajnos az elmúlt hetekben kicsit parkolópályán volt nálam az IDDQD, múlt héten ki is maradt a Heti retro. És erre a hétre sem tudtam megírni a múltkor megszavazott Heroes of Might & Magicet, úgyhogy választhattam: vagy ezen a héten sem jelentkezik a rovat,…..
Elcseszett nick 2011.04.15 23:33:42
@algi: Kivétel a Wing Commander 4, ahol igen csak igényes lett az a film.