Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herceglány

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sarah Jessica Parker keze is benne volt már a Halston Heritage új kollekciójában - és ez eléggé érződik is a ruhákon, akárcsak a retrós-diszkós hangulat. Nem azt mondom, hogy tetszik, hanem azt, kevés. Jöhetne még valami, hogy el tudjam dönteni, valóban jót tett-e a Halstonnak a…..
A sokat szidott We are the world for Haiti-ből a Saturday Night Live csapata (Jennifer Lopez közreműködésével) csinált kellemes kis paródiát...
Egyesek szerint a Dior néhány emberének nem tetszett, hogy az egyébként sármos Jude Law eléggé kopaszodik, ezért az új Dior Homme Sport reklámjához néhány plusz tincset retusáltak a fejére. Ha nagyon nézem, akkor felfedezek némi különbséget a hajvonalnál, de lehet, hogy csak…..
Herceglány 2010.01.17 01:51:37
Ikonikus öltözék egy stílusteremtő nőcin - kár, hogy már egy kicsit unalmas nekem (és az is, hogy sokkal jobb ruhákat is láttam már rajta). De legalább nem vett alá fehérneműt :-D, vagy ha igen, egy egészen aprócska darabot...Ruha: Jean Paul Gaultier, cipő: Christian…..
Herceglány 2010.01.12 22:11:38
Csecsebecse Hol a hiba a képen? 2009.12.18 08:20:49
Ice-T felesége, Coco tette fel magáról a Twitterre ezt a könnyed életképet ábrázoló fotót. ..
Herceglány 2009.12.19 23:26:53
Azt hiszem, mindent rettegve bevallanék, ha ő kérdezne...  ..
Herceglány 2009.12.16 17:25:39
Rachel McAdams az új Guy Ritchie film bemutatóján. A haja egy kicsit idegesít, de minden más rendben van rajta - mintha Kate Winslet egy fiatal rokona lenne...Ruha: Andrew Gn ..
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2009.12.04 18:01:58
Tyra Banks 1973. december 4. ..
Csecsebecse Napicuki: Lou Sulola 2009.11.29 02:21:08
Heidi Klum és Seal megmutatták a világnak hét hetes kislányukat, Lou Sulolát. A képek Seal hivatalos oldalán jelentek meg.  ..
Mégis ott volt Heidi Klum a Victoria's Secret divatbemutatóján, ráadásul a kifutón. Nem kell szerintem azon pörögni, hogy kell-e ezt a szülés után pár héttel vagy sem, neki sikerült formába hoznia magát (így vagy úgy... ki tudja). A bemutató megint színes, izgalmas, és a…..
Claire Danes egyszerű, de elég rafinált fekete ruhája nagyon tetszik - ám azt nem tudom neki megbocsájtani, hogy nincs rajta melltartó. A mellbimbók mutogatása nagyon kevés helyzetben elfogadható szerintem, egy film premierje nem tartozik ezek közé.Ruha: Stella McCartney ..
Herceglány 2009.11.19 20:22:58
@neomatsek: Nem biztos,h irigylésreméltó.Nekem hasonló alakom van, képtelen vagyok hízni,mindegy hogy mit és mennyit eszem...Nem olyan jó állandóan azt hallgatni,hogy jaj de vékony vagy.Nem vagy beteg? stbstb.
Nekem ez az összeállítás nem jön be:( A ruha túl fekete, a cipő olyan fura, és a nagyon sötét körömlakk lábon szerintem nem olyan szép...De az arca és mosolya csudiszép:)
Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára elégedett Eva Longoriával... Ez a ruha is... finoman szólva: nem az igazi. Rossz a hossza, és béna a szabása, rettenetesen kövéríti Longoriát. A színe gyöngyörű és jól is áll neki, de valami más fazon előnyösebb lett volna.Ruha: Badgley…..
Csecsebecse OK vagy KO - övtáska? 2009.11.18 10:36:02
Rihanna Ruha: H&M, övtáska: Louis Vuitton   ..
Kristen Stewart engem nem győzött meg, elsősorban a frizurája az, ami elrontja az összhatást - olyan, mintha egy különösen béna paróka lenne. A ruha egyékbén kifejezetten jól áll neki.Ruha: Oscar de la Renta Sharon Stone legalább annyira vegyes érzéseket kelt…..
Herceglány 2009.11.17 20:03:04
@mici˙: azért H.B.C.-t ne tegyük egy lapra vele.Az a nő EGYÉNISÉG, ez a csaj meg szimplán ronda...
Sharon szoknyája nagyon tetszik, de ilyen összeállításban azért nem venném fel:)
Angelina Jolie és Brad Pitt közösen terveztek ékszereket az Asprey luxusmárka számára. A limitált szériás kollekció a Protector - azaz a Védelmező - nevet viseli, és a hét második felében kerül az üzletekbe. A legolcsóbb darab 525 dollár (egy kígyós bébikanálka), az…..
Herceglány 2009.11.16 20:56:24
Blake Lively izgalmas, merész módon értelmezte újra a fekete-fehér klasszikus kombinációját. Miért is ne vállaljon kockázatot, ha az eredmény ennyire tökéletes?Kabátka és short: Marchesa..
Kate Hudson az Elle UK decemberi számában mutatja meg tökéletes testét. A fotókat (melyek közül néhány engem Madonna egy korábbi sorozatára emlékeztet) David Slijper készítette.    …..
Csecsebecse Harper's Vampires 2009.11.06 09:12:00
Kristen Stewart és Robert Pattinson a Harper's Bazaar magazin címlapján és egy fotósorozaton is - természetesen promotálni kell itt-ott a hamarosan bemutatásra kerülő New Moont -; a legnagyobb bajom az, hogy mindkét fiatal arca olyan fura számomra, ettől függetlenül a képek nem…..
Scarlett Johansson a Mango új reklámkampányához készült fotókon. Még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, de inkább az igen felé hajlok - annak ellenére, hogy ez a pink ajakrúzs nagyon nem az esetem... ..
Lily Allen - mint minden rendes és magára valamit is adó celebritás - saját nevével jegyzett kollekcióval (ékszerekkel) állt elő, gondolom, ez még csak az első lépés a parfümök, ruhák, táskák, cipők, ágyneműk stb. sorában... Nem is ez a lényeg, hanem a meglehetősen jól…..
Herceglány 2009.10.12 21:13:54
Amikor azt hinném, hogy Bai Ling megváltozott, rátalált a saját, elegáns és kifinomult stílusára, történik valami, ami miatt megint elkezd szörnyen idétlenül eklektikusan öltözködni. A göncei külön-külön még jók is lennének, így együtt viszont... Egyébként meg egészen…..
Nem a ruhái, kutyái, pasijai, botrányai vagy hatalmas lábfejei miatt, hanem mert két ilyen pasas között pózolhat. Jared Padalecki és Jensen Ackles a Supernatural (Odaát) főhősei, jelenleg a kettes és a hármas számú álomférfi az életemben. Paris egy kis, de annál viccesebb és…..