Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keshet

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elég divatos volt egy időben a tetőtér-beépítés felújításért cserében üzlet, az alábbi ügyben valószínű nyakig benne van a közös képviselő is. Az mondjuk furcsa, hogy az ügyletet így is megszavazta a társasház.   Tisztelt Zugügyvéd! Remélem a mi…..
Az alábbi történetben legalább írásban vállalja az ügyvéd az anyagi konzekvenciákat a súlyos hibáiért. Ha hivatalos levélben ismerte el a tartozást, akkor a bíróság is megítéli, meg erre lenne elvileg az ügyvédi felelősségbiztosítás. Tisztelt Zugügyvéd!Esetem…..
A negatív illeték - bár lehet, hogy a Zugügyvéd rosszul tudja - igazi hungarikum.  Ha valaki elad egy lakóingatlant és olcsóbbat vásárol  egy éven belül, hiába adózza le az így szerzett jövedelmet, még vagyonszerzési illetéket is kell fizetni a különbözet után.A…..
 A Zugügyvéd lehozza az alábbi kacifántos történetet. Jogi megoldást valószínű a kollégák sem tudnak adni az információk alapján,  egy jó családjogász ügyvéd mindenképp javallott.Sziasztok!Egy 29 éves - nevezzem így magam - potencionális új apuka vagyok.Tavaly év…..
Kende Péter alábbi írásának jogi okfejtése elég sajátos, de van igazságtartalma. A Zugügyvéd sem érti, miként lehet egyetlen tanúvallomás alapján  akár súlyos évekre is ítélni valakit. FELJELENTÉS (ismeretlen tettes)   ellen okirat-hamisítás…..
Keshet 2008.06.03 14:32:01
A Zugügyvéd Index anyánktól szúr be egy cikket. Az ember azt hinné, csak amerikai filmekben fordul elő olyasmi, hogy a rendőr kábítószert csempész a rosszfiú zsebébe. De nem, van ilyen a magyar valóságban is. Esetünkben egészen kispályás formában. A rendőrségi jegyzőkönyv…..
A telekmegosztás az ingatlanügyek külön műfaja, főleg, ha az önkormányzat is bekavar. A Zugügyvéd közzéteszi az alábbi levelet, hátha valakinek van valami ötlete. Szia Zugügyvéd, Szívesen Vennénk a párommal egy-két jó tanácsot az ügyünkben- bár már nagyon…..
Internetes ismerkedés veszélyeiről értekezni nem ennek a blognak a feladata, viszont  hasznos lenne, ha a kollégák is megosztanák a tapasztalataikat arról, sikerült-e már eredményesen alkalmazni bárkivel szemben a zaklatás elleni jogszabályi helyet. Kedves Szerkesztők, most…..
Az alábbi ügyet a konkrét tényállás és az iratok ismerete nélkül nehéz pontosan átlátni, a Zugügyvédet a történetben  leginkább a jogi képviselőként fellépő megyei bíró hökkentette meg. Tisztelt Zugügyvéd! Nagyon megköszönöm ha az alábbi ügyben segítene…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
A Zugügyvéd közvetve felfedi kilétét, belinkel egy cikket, amit a Népszabadságba írt, részben a kollégák hozzászólásai  alapján, részben egy tévéműsorra válaszul, amelyet itt megtekinthet minden érdeklődő. A kollégáknak ezúton is köszönöm az értékes…..
A Zugügyvéd az egyensúly kedvéért kiemel egy hozzászólást, amelyet egy rendőr írt be Zsanett ügyben. Szívesen vennénk több észrevételt a másik oldalról is, jó lenne tudni, hogy hogyan látnak a rendőrök bennünket, gyakran vétkező állampolgárokat. Olvasom ennek a…..