Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digidur

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nem ment el nyári szünetre annak ellenére, hogy nem jutottak képviselő-jelöltjeik a Parlamentbe az áprilisi választásokon. Ők mégis úgy gondolják, hogy a politikai ellenállásnak nem szabad vakációra vonulnia addig, amíg egy hatalmától megrészegült párt vezeti…..
digidur 2018.07.03 10:34:25
@Diorella Queen: gerilla harc? miről beszéltek? Olyan kevesen vagytok hogy a nép sárba tiporna titeket. Orbán államférfi, igen kedveljuk őt !
  Glatz Oszkár  számos festményén látható a bujáki viselet. Buják község Nógrád megyében a Cserhát hegység kelet, dél-keleti lejtőjén terül el.  Vára és szép népviselete ma is vonzó látványosság.  Buják népviselete a palóc terület egyik legismertebb és…..
Kedves Netező! Itt vagyunk dél- Nógrád kellős közepén 2013.ban. Mi a Drucking nagyon leszűkült csapata mindent elkövetünk azért hogy Pásztó , Bátonyterenye, Palotás, Buják  és ezek környékein naprakészek legyünk információban, hirdetésben.Kiadunk szórólapokat,…..
eladó Pásztón  2 szoba fürdőszoba, kis parasztház, telekáron a Berzsenyi közben.Kis javitásra szorul Berzsenyi köz9.   Éedeklődni: 30-492-1106..