Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csufar

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz éve vezetek, azóta nem tudok rájönni, mi lehet annyira sürgős, hogy csakis egy magányos jármű előtti átrohanással oldható meg? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
csufar 2013.05.03 11:56:55
@rekszem: már megbocsáss, de ha valamit nem tudsz, talán előbb nézzél utána. mivel te nyilvánvalóan nem tudod, ajánlom pl. a guglimeppet. a lánchídon TILOS kerékpárral tekerni (legalábbis az úton). azért dudáltam, mert balesetveszélyes beingázni rajta. talán nem véletlenül tilos.
csufar 2013.05.03 12:56:15
@rekszem: ja, nem tiltja semmi. kivéve egy piros szélű fehér keret táblát, aminek a belsejében egy kerékpár. menj oda és nézd meg, te marha...a butaság meg az állhatatosság nem jó páros
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A közutak kezelői tanultak a múltkori fiaskóból, ezért minden tőlük telhetőt megtettek már tegnap éjjel, hogy mindenki a fontos információk birtokába jusson. Az M0-n legalábbis ezt láttam. Azoknak, akik esetleg nem vették volna észre a hófehér utakon, három nyelven is…..
csufar 2013.03.28 10:44:46
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
rendben, nem "rohadt". mindenesetre nem lenne szabad útra engedni őket ilyenkor...várjanak csak egy napot. vagy annyit, amíg letakarítják az utakat
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Turbót a botmixerre is! 2013.02.13 05:45:37
Javában ássuk a szívómotorok sírját. Nekem hiányozni fognak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
csufar 2013.02.13 14:04:47
@Balage76: egyébként a 2.4-e automata avensisem 130-as tempónál 8-8.5 körül fogyasztott
csufar 2013.02.13 14:35:33
@rekszem: te mindenhez értesz vazz?????? :DDD
csufar 2013.02.14 10:28:52
@Sirius01: "Te most kötözködni akarsz velem kiscsikó ? Akkor még nyújtózkodjál egy kicsit barátom" na ez jó volt, ilyet még nem hallottam, kösz. mindenesetre olyamibe nem pofázni, amiről lövésed sincs, úgy bölcsebbnek fog tűnni...
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
TComment Tuti vétel 2012.11.28 05:45:00
  Titkos tipp? Tuti vétel? Kétliteres vagy 2.2-es turbódízellel, ismert előélettel bátran bele lehet vágni, ajánlja a guru, szeretik a tulajdonosok és ha ön meg tud békélni a tudattal, hogy egy Fordban ül és a közlekedést nem kihívásként, hanem szükségszerűségként…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Továbbra is állítom, hogy olyan névvel, hogy nanobionikus bevonat, az ember már eleve sarlatánságra gondol. Aztán, amikor már kezdene eloszlani a bizalmatlanság, jön a következő gyanús infó: NASA-technológia. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy mennyire nem meggyőződésből…..
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
csufar 2009.07.08 16:27:30
@Bambano:
a forinthitel most is drágább, sőt, a teljes válságidőszak alatt drágább volt. Az értékesítő, gondolom, úgy nézett rád, mint egy idiótára. A vicces része a dolognak az, hogy neki volt igaza.

na ez is jellemző, olyanok szólnak, akiknek jobb lenne, ha hallgatnának... a forinthitelem azóta se változott, max pár forintnyit. ugyanez devizahitellel legalább plusz 60-80 rongyot jelentene havonta. Melyik országban élsz, ember? a forinthitelem a futamidő alatt kb 10%-kal drágább, mint az akkori árfolyamon mért devizehitel. Most már sokkal, de sokkal olcsóbb. 10%-ot nekem megért az árfolyamkockázat, és igeeeeeen, bejött!
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
csufar 2009.05.12 12:32:57
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
Belsőség Heti merítés 2009.02.15 18:17:00
A Szovjetúnió összes útjára kitalált gyártmány Egyszerűen bár hol elmegy, gyakorlatilag erőlködés nélkül. Húztam már ki vele terepjárót sárból. Vontattam vele mikrobuszt. A gyorsulására nincs panasz. Lexus életérzés Megutáltam elég keményen, nem is az autót, inkább…..
  Tágasak, kényelmesek, jó az áruk, szmogriadóban is használhatók: az amerikai-japán hibridek kifejezetten érdekes kocsik. Vélemények az azonos című cikkünkről...
  Ha azt mondják, szálljunk buszra, mert úgy csökkentjük a szálló por mennyiségét, nézzünk körül a buszon. Ha negyvennél kevesebben tartózkodnak rajta, nekünk pedig benzines autónk van, máris megdőlt az elmélet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Három hét telt el karácsony óta. Ilyenkor az ajándékok már vagy visszakerültek a boltba, vagy helyet találtak polcon, a szobában, az életünkben. Nem az ár számít, nem a méret, mindenki másnak örül: én a kézzel varrt patchwork motoros kispárnahuzatnak, mások egy igazi autónak…..
csufar 2009.01.15 18:07:27
Belsőség Amikor nem adja ki 2009.01.14 18:19:00
A folyamatos technikai és minőségi fejlődés jegyében immáron kitűnő és elsőrangú felszereléssel rendelkezik szerkesztőségünk. Nagy hatótávolságú és ultraérzékeny telefonlehallgató-állomásunk a minap egy rendkívül érdekes beszélgetést fogott el a svájci Monthey-ből.-…..
csufar 2009.01.14 22:13:26