Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amanita_Phalloides

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A morgás joga Fuss jegyző! Fuss! 2012.10.31 01:56:08
Egészséges életmódra kívánja nevelni a parlament alkotmányügyi bizottsága a jegyzőket (és az önkormányzati dolgozókat) - ugyanis olyan módosító indítványt nyújtott be a választási eljárási törvényhez, amelynek szerint a választások előtti évben, szeptember 1.…..
Júliustól negyedévente ellenőrzik majd a cukorbetegek szénhidrátfogyasztását, s aki nem tartja be az előírt diétát, az nem kaphat a korszerűbb gyógyszerből. Első ránézésre akár logikusnak is tűnhet a rendelkezés, de nem csak ésszerűtlen, hanem etikai szempontból is aggályos...
Amanita_Phalloides 2012.05.11 11:38:19
@Bödönödön:

Az alkohol lebomlása az oxidáció sor szerint történek: alkohol>>>aldehid>>>sav. Etilakhol esetén: etilakohol>>>>acetaldehid>>>>ecetsav. Az acetaldehid okozza a mérgezésszerű tüneteket, és az ecetsav a savanyú leheletet és székletet. Sehol semmi glükóz itt nem játszik szerepet, mi több az alkohol lenyomja a vércukorszintet és ezért ébredsz fel hajnalban kézremegéssel és szomjasan.

Egyébként magam is cukorbeteg vagyok, magas fizetés járulékát fizetem. Viszont ha úgy döntenek a politikusok, hogy a járulékomból más "fegyelmezett" cukorbetegeket óhajtanak gyógyítani, akkor visszamegyek minimálbérre, és a megspórolt járulékból, megveszem a saját korszerű cukorgyógyszereimet teljes áron.
"Mert hülye azért nem vagyok"