Regisztráció Blogot indítok
Adatok
györgyi

261 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gazdára váró kutyusok és Iain Lindsay nagykövet társaságában számolt be a Pacsi! című kutyás reality-magazin újdonságairól a műsorvezető Molnár Karesz és Kevin kutya. Az RTL Klub műsorában továbbra is segítenek eligazodni a kutyás élet útvesztőjében, és amellett kampányolnak, hogy új kedvenc…..
Megérkezett az első karakter plakát az HBO kultsorozatához, az Aranyélethez, amelyen már a premier dátum is jó kivehető: október 14, HBO GO. A következő napokban az Aranyélet Facebook oldalán két naponta mutatják majd be a karakterek plakátjait, és jövő héten pénteken pedig új promó videó is érkezik…..
A Kiefer Sutherland, főszereplésével készült Designated Survivorhoz újabb tíz rész készül majd a Netflixen. A sorozat főszeplője Tom Kirkman (Sutherland) aki egy alacsonyabb beosztású kormány tisztviselőből lesz hirtelen amerikai elnök, a parlamentet ért katasztrofális támadás után. Kirkman…..
Szeptemberben új sorozat indul Comedy Centralon Pedagógerek címmel, amiben hat őrült tanító néni lesz a középpontban. A nem mindennapi pedagógusok iskolai szenvedélyekkel, megdöbbentő évkönyvfotózással, valóságshow-kkal és elviselhetetlen szülőkkel tarkított kalandjainak…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
Hugh Laurie visszatér az HBO-ra, Armando Iannucci, a Sztálin halála című film rendezőjének, Avenue 5 című vígjáték sorozatában fog majd főszerepet játszani. A sorozat a jövőben játszódik, nagyrészt az űrben. Laurie Ryan Clark, sármos amerikai űrhajós kapitány szerepét alakítja majd, írja a Hollywood…..
Nagy Katalin, orosz cárnőről készít sorozatot az HBO, Katalint Helen Mirren alakítja majd, és most az is kiderült, hogy a férfi főszereplő Jason Clarke lesz. A négy részes sorozatot a BAFTA és Emmy nyertes rendező, Philip Martin rendezi. Mint a készítők emlékeztetnek rá, a 19.…..
Siklósi Beatrix az M5 tévécsatorna újonnan kinevezett programigazgatója volt a vendége szerda reggel a Bartók rádió Muzsikáló reggel című műsorának. Siklósi Beatrix az M5 tévécsatorna újonnan kinevezett programigazgatója volt a vendége szerda reggel a Bartók rádió Muzsikáló reggel című műsorának (a…..
Július 17-én, kedden mutatja be az HBO a Robin Williams - Egy komikus portréja című filmet, ami a világ egyik legkedveltebb és leginnovatívabb komikusának humoros, személyes hangvételű portréja. A javarészt Williams saját nyilatkozataira épülő film bemutatja a színész életét a 70-es évek végi Los…..
David Nevins, a Showtime Networks elnök-vezérigazgatója kedden bejelentette, hogy Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozattal tér vissza a képernyőre. A provokatív figurák megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok…..
A világ számos országában már sikerrel futott a Who’s Asking? című tudásalapú vetélkedő, aminek most a magyar változatát készíti el a Viasat3, méghozzá Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. Az új generációs show műsorba párok, barátok, rokonok vagy éppen munkatársak jelentkezését várják. A…..
Az egyik legnagyobb francia produkciós cég vásárolta meg a Duna Televízió műsorán futó, magyar fejlesztésű online területhódító kvízjáték televíziós változatának jogait. A Honfoglaló, a Duna Televízión vetített magyar fejlesztésű kvízjáték már közel öt hónapja látható a köztévén. A játék televíziós…..
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
Már tavaly elindult volna a Viasat3-on a The Great British Bake Off hazai verziója, melyben amatőr és hobbicukrászok mutathatják be, hogyan tudnak sütni, az általuk készített édességeket pedig egy kétfős zsűri értékeli. A tavaly őszre tervezett bemutató végül elmaradt, most tavasszal azonban…..
Mi is megírtuk, hogy folytatást kap a Bébi úr című rajzfilm, a nagy sikerre való tekintettel, - a filmet Oscar-díjra is jelölték, a legjobb animációs film kategóriában, bár a díjat végül a Coco vitte el. Az egész estés film ugyan csak 2021-ben érkezik a mozikba, de addig sem kell nélkülöznie a…..
Kihirdették a közmédia dalválasztó műsorának harmadik válogatójában résztvevő dalokat.A szombati válogató adás után tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe, melyek február 10-én és 17-én lesznek láthatóak a Duna Televízióban. A február 24-i döntőbe már csak nyolcan…..
Pár éve futott a “Fald fel Amerikát!” tévésorozat, amiben a műsorvezető hatalmas adag ételeket nyomott be, gigaburgereket és csirkehús-halmokat, többnyire megadott (és nem túl hosszú) idő alatt. A sorozat most új címmel és új műsorvezetővel tér vissza, az Ember és étel Casey Webbel-bel, január…..
Drága családom - Az Emilio Família címmel indult új reality show a Slágert Tv-n, január 29-én hétfőn este. A nézők estéről estére követhetik majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzéseket és fellépéseket, sőt az előzetes szerint a veszekedéseket is. A reality állandó…..
Egy nyolcrészes sorozatra adott megbízást a Netflix az Erin Brockovich írójának, Susannah Grantnak. Az Unbelievable című sorozatot a CBS TV Studios gyártja majd, a két producer  Sarah Timberman és Carl Beverly lesz. Grant dolgozott már a CBS-nek egyébként az A Gifted man című sorozaton. A sztori…..
Kihirdették a közmédia dalválasztó műsorának első válogatójában résztvevő dalokat, melyek között Király Viktor Budapest Girl, és Vastag Tamás Ne hagyj reményt című száma is szerepel. A három válogató adás időpontja január 20., január 27. és február 3. Ezután tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe,…..
Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozta, a harmadik széria hat epizódja 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión. A már ismert történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke.…..
Az Amazon által gyártott, 2014 óta futó Transparent című sorozat főszerepét játszó Jeffrey Tambort két transznemű nő vádolta meg szexuális zaklatással a múlt héten. Az Amazon rögtön vizsgálatot is indított az ügyben és Tambor végül azt a döntést hozta, hogy kiszáll a sorozatból annak ellenére, hogy…..
Kijött az első, teljes hosszúságú előzetes a Netflix A korona című sorozatának második évadához. A szinte mozifilm igényességgel gyártott sorozat II. Erzsébet uralkodását dolgozza fel, az első évad 1947-ben, Erzsébet házasságával kezdődött és egészen a szuezi válságig…..
  November 7-én indul a TV2 nagyszabású utazós-realityje, az Ázsia Expressz. A műsorban szereplő hét sztárpár arra vállalkozott, hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t…..
  Az Underwoldnek már öt része ment mozikban, a legutóbbi éppen tavaly, és bár mozifilm egyelőre nem készül több, de sorozat formájában visszatér a vámpíros franchise. A producer a sorozat esetében is Len Wiseman lesz és produkciós cégével, a Sketch Films-zel együtt jelentette be a tévésorozat…..