Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skamut2.0

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2010.06.03 10:00:00
Mától Sir Patrick Stewart...
Amikor, azt mondtam ismerőseimnek, hogy a múlt havi „Hannah Montana” mozifilm után, erre a hónapra egy újabb free leech jóvoltából az „álom.net” c. újabb magyar „szuperprodukciót” választottam az e havi „itt az ideje, hogy fájjon" filmnek,…..
Benkő Dániel az a Celeb, akit éghajlat módosító hatását tekintve, valahol a kifejezetten káros kategóriába helyeznék el, illetve némi párhuzamvonás után akár Kiszel Tünde férfi megfelelőjeként is tekinthetünk rá. Legfőbb közös jellemzőjük, hogy egyaránt nem bírnak…..
VIGYÁZAT SPOILER ZÓNA! Én mindenkit figyelmeztettem, nem úgy mint a megátalkodott story magazin!„Mit keres Miley Cyrus a Szex és New York 2-ben?” – tette fel igen csak jogos kérdését egyik írótársam (L) a twitterén.Az iskolámban tanultak alapján következzék,…..
Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy a „nap híre”ként, vagy „időjárás jelentés”ként fémjelezem az imént halott, abszolút közérdekű információt, amelynek súlyossága talán döntő jelentőségű, gyökereses, azaz minőségi változásokat fog eredményezni…..
Celebvágóhíd Celeb Milliomos 2009.10.16 01:25:00
Volt az eRTéeL-nek egy kvízműsora, amelyet sokan szerettünk. (át)Vágó István vezette és az volt a neve, hogy „Legyen ön is milliomos!” Pár évvel ezelőtt viszont a népszerűműsor megszűnt és a „széf” nevezetű borzalom megy helyette. Köszönet érte néhány…..
  Amikor azt hittük, hogy a pop mindenkori királynője a Hard Candy nevezetű „csodával” elérte pályája mélypontját, gondolok itt leginkább eme korong legütősebb slágerére, vagyis a tik-tak, tik-tak „4 minutes”-re, - csodák csodája – Madge-nek mégis…..
Újabb teljesen valós élethelyzetnek lehettünk szemtanúi az elmúlt hetekben, avagy inkább ez is csak a Mátyás Király téren történhet meg! Dióhéjban: a kis Kamilla hajszál híján egy pedofil áldozatául esett, akivel hetek óta csetelt egy internetes csevegő portálon. A férfi…..
Az Budapesti Operett Színház színésznője Janza Kata – nyilván némi mellékes jövedelem kiegészítés végett -, újra feltűnt a „Barátok Közt” c. sorozatban. Azok kedvéért, akik laikusok vagy már réges-rég fel adták és nem követik a sorozatot azoknak leírom,…..
A celeb a 21. század első évtizedében divatossá vált, főleg a médiában használatos szó, amely a celebritás (angolul: celebrity) rövidüléséből származik. Elsődleges jelentése: felkapott, „ünnepelt” híresség. A kifejezés mellékjelentésként azt a tartalmat is…..
Távol Afrikától, és távol a távol kelettől, Hollywoodban a sztárok továbbra is reprodukciós nehézségekkel küzdenek, ezért ami eleinte divathóbortként indult lassan most már szokássá válik a nyugati magas kultúra elit társadalmi osztályában, avagy a…..
Celebvágóhíd Juci a "reklámarc" 2009.09.15 23:30:00
  Minden bizonnyal már Hernádi Juditot is sújtja a gazdasági világválság. A Vacsora csaták után nem sokkal ugyanis megtörtént, amit eddig lehetetlennek hittünk, sőt - ha visszaidézzük hosszú évek heti hetes adásait – kijelenthetjük, hogy megtörtént az, amit bizony ő…..
Ou, Ou, Ou, Ou, Póker pofa! Vagy úgy is fogalmazhatnék, Oh Lady Gaga, ugyan miért, s mitől vagy te Lady? A művésznév másik G-betűs összetevőjének megfejtésével nem is fáradoznék, szerintem a régészek is előbb megfejtik a Stonehenge titkát, mint ezt a rejtélyt, sőt talán még…..
         Hosszú és unalmas nyarat követően túl vagyok, a 2009/2010-es szezon első Heti Hetesén. Most is, mint általában jókat derültem, a „humor hetesfogatú nagyágyúin” azonban szomorúan értesültem a heti műsorajánlókból,…..
Celebvágóhíd 3 nap PH értéke 2009.09.05 22:52:00
 3 nap sok időnek bizonyult a Paris-től származó médiaterrorból, vagy ha úgy tetszik médiaviharból, ha már úgy is folyton a celebek éghajlat és időjárás formáló hatására hivatkozok. Az elmúlt napokban, ha este bekapcsoltam a tv-t, mindig pont akkor kapcsoltam be mikor Paris…..
 Miss Paris Hilton Magyarországon tartózkodik focista barátjával. Bizonyára nála is begyűrűzhetett valamiféle gazdasági világválság más különben nem érteném miért kényszerülhetett arra, hogy Londonból menetrendszerinti járattal érkezzen Budapestre magánrepülőgép…..
Madonna, jött, látott, ázott, majd sietve távozott, de mint oly sok mindent valahogy ezt a vihart is túléltük és talán egyszer majd sikerül is feldolgoznunk.     Én valahogy, már a tavasszal is sejtettem, hogy akármennyire is szeretem munkásságát, de nekem abszolút nem…..
  Helló kedves ismerősök és ismeretlen idegenek! Legyetek üdvözölve a Vágóhídon! Már az elején szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy ahogy mondani szokás: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel", és a racionális gondolkodással egyaránt! Ahogy a címében…..