Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teveee

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az American Horror Story Ryan Murphy (Kés/Alatt, Glee) és Brad Falchuk (Glee) alkotása. A sorozat az amerikai FX kábelcsatornán fut. A premier 2011. október 5.-én volt. Nagyon jó nézettséget produkált, a finálé a legnézettebb kábeles dráma volt 2011-ben. Az 1. évad 12 részből…..
teveee 2012.10.21 19:44:11
@Bogoj: SPOILER Helló. Én most láttam csak az első évadot,ha jól emlékszem, 3 nap alatt daráltuk le,imádnivaló sorozat. ;) Pont ezért tűntek fel a pontatlanságok nekem is.A fentieken túl: Tate nem sorozatgyilkos,hanem tömeggyilkos (a sorozatgyilkos valami olyasmit takar,hogy ugyanolyan módon gyilkol,bizonyos időeltéréssel,stb - és ok,hogy megölte az anyja 'szerelmét',de akkor sem). Viven mindkét fia életben maradt szerintem - az elsőszülött et (akit halottnak hittek) az állandóan nyavajgó első tulaj szelleme vette magához,majd Vivien rátalál (már szellemként). A másik gyerek Constance-nál pedig az antikrisztus maga (szellem és ember koitusza eredményeként született). Meg persze Moira: a nők öregnek látják, a férfiak pedig a csábítónak (ilyen minőségben halt meg).Bocs a szőrözésért,de ha már erről A sorozatról van szó...
Mindig csodálkoztam, hogy tudott apám elaludni egy meccsen a fotelben. Rájöttem, ez megy nekem is. Két sikeres akció, minden rendben van: Spanyolország, köszönhetően a tarthatatlan Xabi Alonso két góljának megkopasztotta a gall kakast. Annyit játszottunk, amennyit kellett, de…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
teveee 2009.12.01 22:07:51
Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon…..
teveee 2009.11.22 22:46:49
teveee 2009.11.22 23:16:08
teveee 2009.11.22 23:39:01
@dutch:lehet,hogy úgy működik ez a Rambó gyerek,mint a 13. harcosban a manus
Ma reggel írtam a Pultos csajnak, hogy kialudtam magam, kétszer is, és szeretem is, és este mennék hozzá.Visszaírt, hogy attól még egy hülye vagyok, de vigyek valamit. ..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Bementem reggel, illetve inkább délelőtt dolgozni. El is felejtettem, hogy holnaptól hosszúhétvége, és már alig volt bent valaki. Azt mondjuk nem tudom, hogy fogom kibírni otthon még három napig. Már meg vagyok őrülve a bezártságtól. ..
Pénteken hazavittem a Pultos csajt. Az aranyos kis este volt, főztem neki teát, meg ilyenek. Szombaton estére már feküdtem mellette, mert én is szarul lettem. Vasárnapra ő helyrejött, én meg még rosszabbul néztem ki. Szombaton még felhívott anyám, mintha érezte volna, hogy…..
Tegnap hazamentem délben, mert otthon maradt a Pultos csaj. Ebéd után inni akartam egy sört, de kitalálta, hogy olyan régen szívtunk, szerezzünk cuccot. Persze benne voltam, de inkább egy kis csokira vágytam, ha már úgy is van pipája, meg azt amúgy is már régebben szívtam. Hát,…..
Kicsivel négy előtt hívott a Pultos csaj, hogy meg akar velem beszélni valamit, vegyem fel a munkahelyén, és menjünk el hozzám. Nem mondott semmit út közben, aztán mikor hazaértünk, elkezdett levetkőzni, és behívott a hálószobába. Úgy, mint még a kapcsolatunk elején,…..
Este buli, a Pultos csaj is megy a barátnőivel. Nem alszik nálam, majd holnap jön vissza. ..
teveee 2009.10.09 15:45:31
@hzizi: ááá,nem azt az érát éljük már egy ideje..elszállt az ihlet Zalánból
Ma jön a Pultos csaj, és azt találtam ki, hogy kikötöm a két kezét, csak most a hasán fekve. Aztán mielőtt bármibe kezdenék, elfenekelem az új latex kesztyűmben. Meg összeírtam, hogy mit kell vennem hazafelé, és főzök tonhalas pennét, meg veszek hozzá habzóbort...
Nem dugtam meg senkit a hétvégén. A Pultos csajjal nem találkoztam, mást meg ugye mostanában nem. Szombaton már nagyon nem bírtam, és azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon a kurvázás megcsalásnak számítana-e. Aztán arra jutottam, hogy ha az nem, akkor az egyéjszakások sem…..
teveee 2009.10.05 09:58:37
Na mi a helyzet a kis szőkéddel? Kezdte a Pultos csaj, amikor délelőtt felhívott. Visszakérdeztem, hogy mi van? -hátha csak próbálkozott, és feladja, de folytatta, hogy arra gondolt, akivel tegnap este jópofiztam órákon keresztül. Kérdeztem, hogy ez most mi a fasz, megfigyel, vagy…..
teveee 2009.10.02 13:59:30
@hzizi: egyetértek
Tegnap megint akadt egy ráérős haverom, akivel sikerült benyomnom itt nem messze, amolyan kis nyárbúcsúztató hangulatban. Azt mondta, a vodka a legjobb izomlazító. Ittunk párat, meg két sört is, mire eszébe jutott, hogy ő azért akart vodkázni, mert annak nincs szaga, de most a…..
Szombaton még nem hívtam a Pultos csajt, vasárnap meg megkérdeztem, hogy van-e kedve kerti ebédhez anyáméknál. Eljött, jót beszélgettek, miközben én azon gondolkoztam, hogyan kérjek tanácsot a fatertól ezzel az egész dologgal kapcsolatban. Aztán végül nem tudtam felhozni, túl…..
teveee 2009.09.07 20:50:10
@Bogi24: ne ítéljünk elhamarkododtan... abból gondolod,hogy kikérte magának a kérdést? Szerintem csak nem tartotta fontosnak a választ,miután már kiderült Zalánról ugyanez. @Mixer: Max. 2 hét és vége.
teveee 2009.09.08 11:07:45
@Incifinci: "Egy kolléganőm szerint segíthet a naplóírás, hogy a józanabb pillanataimban rájöjjek, mekkora barom vagyok, és változtassak az életemen."
Követtem hazafelé a Pultos csajt a munkahelyéről tegnap délután, mert már szétbaszott az ideg, hogy mi a fasz lehet. Előttem volt nem sokkal, amikor felhívtam, hogy megnézzem a reakcióit. Semmit sem láttam rajta. Hazáig követtem, aztán elugrottam gyorsan egy csokor virágért, és…..
teveee 2009.09.02 11:49:14
teveee 2009.09.02 21:07:11
@|Misel|: legalábbis az első,ami okán szánalom nélkül ki lehet röhögni.Ájj,nem szép dolog kiröhögni valaki próbálkozását,de ez már a burleszk kategória volt.
Talán itt az idő bevallani önmagának dolgokat (azt nemtom,mit,mert ez így édeskevés infó), de nagyon úgy tűnik,hogy változik a széljárás...
A pultos csaj rákérdezett, hogy kivel dugtam, amiért ki kellett mosnom mindent. Hát egy kurva szó sem jött ki a számon néhány pillanatig, aztán meg lelöktem az ágyra, és mondtam, hogy a lényeg az, hogy most! kivel fogok! Aztán egy nem túl meggyőző menet után megkérdezte, hogy…..
Agyhugykő Bemutatkozom 2009.08.19 14:33:48
ki is vagyok én? jelentem rólam annyit lehet tudni, hogy sokat káromkodok és mindig a hülyébbik felét fogom meg a dolgoknak. régen extrém sportoltam, ami kb annyiban merült ki, hogy a leg idiótább módon sikerült mindenfélét művelni magammal.miután egy kicsit megnőttem, már a…..
teveee 2009.08.19 23:16:05
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Sziget 2009 - Negyedik nap A Sziget negyedik napján nem értettük, mit keres a nagyszínpadon a Subways, a Manic Street Preacherst meg pláne száműztük volna onnan. Viszont az Editors, illetve a Placebo nagyon is odaillett, még ha az előzőnek kijárt volna a sötétség, amit persze az…..
Fiúk! Ti hogy szoktatok viselkedni ha nagyon tetszik egy lány?Megdobáljuk kakival meg homokkal :D Mit tegyek? Hogy küzdjem le ezt?a barátom mindent megad nekem nagyon szeretem ő többször kért már meg rá h ,,fogjam meg neki" szeretném h neki is jó legyen de egyszerűen nem merem…..
Kolléganő szerint oda kellett volna figyelnem erre a lányra, és 7 hónap alatt ez az első valamirevaló bejegyzésem. De azért kicsit sajnál.   Hazajöttem ebéd után, csak előtte még elugrottam egy kis lomért, hogy jól teljen a délutánom. Aztán elment tőle a kedvem. Aludtam…..