Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagközi doromboló

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen még nem volt az oldalon, és talán sokan vissza fogják sírni még azt a kort, amikor nem léteztek a videoviccek. De a szóvicc és a képvicc után a szukcesszióban törvényszerűen ez következett. Történetesen Messidor követte el, tönkretéve ezzel az utókor szórakozását. A…..
Csillagközi doromboló 2011.07.20 19:11:44
Szerintetek ez mi? Mert fernetstock szerint egy madárfakkőr ..
Csillagközi doromboló 2011.07.20 13:56:27
Olyan is van, hogy nem Gyalla posztolja ki a saját műveit. Még kicsi korában küldte be ezt, bizonyára a Star Warson mára már felnőtt polgárok pukkasztására. Engem az fogott meg a képben, hogy mennyire ügyelt arra, hogy a fülek harmonizáljanak az alanyok színével. Bravó! ..
Ez a mai poszt csak érintőlegesen szól a repülésről. Tegnap eleget borzonghattunk a veszélyes nepáli repülőtéren, ideje egy kicsit a földön maradni. Ezt persze nem mindenki teszi szívesen, különösen, ha lefoglalt repülőjegye van, s a repülőtéren tudja meg, hogy a járatát…..
Napi Borzasztó Szóvicc Mondóka 2011.04.08 12:59:00
A levelesládában kutatva egy ismerős feladótól érkezett irományt találtam. Pázmány Péter ezen gyöngyszeme már egy ideje ott szunnyadt megbújva a levélrengetegben. Ráadásul a merényletet egy jeles nap utórezgéseként követi el:Mivel megnősültem, a készülődés fáradalmai…..
Tejben fürdünk és hatalmas, aranybarnára pirított, hibátlan minőségű mogyoróval dobáljuk egymást: a legújabb kori svájci futball legnagyobb diadalán vagyunk épp túl. A saját szurkoló által is elnéző szeretettel kezelt Nati élete védekező játékát nyújtva, de ahhoz képest…..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
Sziasztok! Mi van a Metál Lady lába között? - kérdezte levélben Bisztő Gyalla, a rossz viccek Hieronymus Bosch-a, és az alábbi képpel válaszolt saját magának. Mit is reagálhatnánk erre a durva inzultusra? Egy megbízható forrásból hallott sztori jut eszünkbe a világversenyt…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Csillagközi doromboló 2010.05.10 16:38:28
BajszosErik feladja a leckét a mikroközösségek szélsőséges humorát kedvelőknek. Képvicce egyfelől szerintem szinte megoldhatatlan, aki viszont mégis képes arra, hogy megfejtse, azzal villáminterjút szeretnék csinálni. Úgyhogy pályázat: a megfejtést nem árulom el, óra indul,…..
Csillagközi doromboló 2010.05.06 01:11:27
Ezt csak azért teszem be Bazsiitól, hogy lássátok, van, amit a legsármosabb fickó sem tud eladni. Például egy szellemtelen, lepra képvicc. A megoldás, bár jobb lenne nem tudni, Darth Vader..
Nem kell túlragozni, Machocsiga, vedd úgy, hogy már nem is élsz. Képzeljétek, a halálraítélt ezt a hahotoid merényletet merte írni nekünk:Nemzetközi szinten félek a csatlakozásoktól, bennem van az interfélsz... ..
Csillagközi doromboló 2010.04.15 01:10:18
Ha igen, itt a helyed, mert Janó olyan provokációt követett el minden jóérzésű ember ellen, amit a jóérzésű emberek csakis egy jóízű licseléssel tehetnek semmissé. Ha azt gondoltad, a kémikus- vagy szobrászviccek jelentik mindennek a legalját értelmiségi területen, hát marha…..
Csillagközi doromboló 2010.04.08 22:15:33
Marmonidész - mondja Balázs, mi pedig március 17-én, szerdán megkezdjük a filozófusok és a fizofiát olvasók összefogdosását, aztán mindenkinek levágjuk a szakállát, akinek meg nincs, annak ragasztunk egyet. Maimonidész egyébként gyönyörű kézírással rendelkező…..
 Egy 35-40éves videó arról, hogy Isaac Asimov mit jósol a jövőről, a robotokról és a számítógépekről. Az emberek végre felhagyhatnak azokkal a munkákkal, melyek nem igényelnek kreatív gondolkodást, mert a gépek fogják átvenni ezeket. Így az emberiség végre olyan…..
Csillagközi doromboló 2010.03.17 12:19:44
CernaGeza nagyszerű ovisviccel örvendezteti meg blogunk gyermekkorú olvasóit. Akinek van a közelben gyereke, kérem, mutassa meg neki az ábrát, magyarázza el, mi az a képvicc, és jegyezze fel a gyermek reakcióit. A megoldás, amit a felnőttek nyilván mind rég kitaláltak:…..
Csillagközi doromboló 2010.03.16 11:44:00
A következtetést Sokkos leveléből vontam le. Olvasónk tömegközlekedett, és ez olyan elváltozásokat okozott az elméjében, hogy kitalálhatatlan, bizarr módon elrontott fizikus-képviccet alkotott. A Természet útjai titokzatosak! Ezt a buszon olvastam hazafele jövet. Amikor azt…..
Csillagközi doromboló 2010.03.08 12:51:15
Gimli taccsra tett minket, el se kezdem ezt a hetet, hiszen:Mit penget az ügyvéd? joghúrt  ..
Csillagközi doromboló 2010.03.01 01:27:54
Pézmány Péter akkora spíler, hogy nála még a képviccre történő bemelegítés is így néz ki:  Megküldöm egy szóviccel. Jacques nem tud sielni, mert a léce sírákban szenved. Ehhez képest azt hinné az ember, hogy a képvicce már nem tud meglepetést okozni, ám persze mégis.…..
Csillagközi doromboló 2010.02.22 13:25:44
@Csillagközi doromboló: bassz, előbb elkellett volna olvasnom a posztot...
Ha Bisztő Gyalla ír nekünk, az olyan érzés, mint egy nálunk is hithűbb katolikusnak a Húsvét lehet. A mester ezúttal a gasztronómiát szentségteleníti meg, a perverz élvezet itt nem a megerőszakolt megoldásban van, hanem a rettenetesen primitív, éppen ezért igen vonzó grafikai…..
Csillagközi doromboló 2010.02.10 00:41:53
Mikorka Kálmán élete sem fenékig tejfel. Itt van például ez a levélváltásom: Egyre több az erotikus téma a blogon. Én is küldök egy szexképet. Üdv.: Attila A kép a következő: Nézek, mint Mádi László a parlamenti belépőre. Mi az úristen? Aztán ezt válaszolom Attilának:…..
Csillagközi doromboló 2010.02.05 13:44:35
Villámgyors, egyszerű, kegyetlen szemétség Bálint műve. Nem fáj sokáig, de elsőre azért zsibbaszt, hiszen ez a mechanikusan összeillesztős képviccek egyik legfertelmesebb példánya, a megfejtése nyilvánvalóan mit sütsz kis szűcs?..
Csillagközi doromboló 2010.01.26 02:31:55
Az egyik legundorítóbb az értelmiségiekben az, hogy még akkor is élvezetet okozunk az ingyenélő mazochistáknak, ha ütjük őket. Blogunk hiába folytat harcot ezek ellen a herék ellen, nemhogy nem kushadnak, de alkalomadtán a virgonckodástól sem riadnak vissza. Itt van például Benő,…..
Csillagközi doromboló 2010.01.26 00:44:43
Csillagközi doromboló 2010.01.26 01:55:45
Csillagközi doromboló 2010.01.26 02:01:23
N3vermore és a tesója kórosan lusták, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy igazi agyzsibbasztót küldjenek a postaládánkba. Ez speciel az a fajta, amelyiknél, bár az egész BORZALMAS, mégis érdemes megállni egy pillanatra, és agyalni kicsit a megoldáson. Megvolt? Szóval akkor…..